nedjelja, 12. svibnja 2013.

ZA VENE I HEMEROIDE- KREMA VEIN CARE


Odnedavno je i znanstveno potvrđena upotreba pijavica u suvremenoj medicinskoj praksi. Medicinske pijavice (Hirudo medicinalis) u svojoj slini sadržavaju desetke djelatnih tvari, među kojima je najvažniji enzim hirudin kojim sprečavaju grušanje krvi prilikom sisanja. Antikoagulacijsko svojstvo hirudina toliko je jedinstveno da se danas on smatra najjačom prirodnom zaprekom stvaranja ugrušaka. Hirudin se stoga preporučuje za otklanjanje bilo kakvih nepravilnosti mikrocirkulacije, u tretiranju varikoznih vena, edema, kožnih hematoma (pojava plavila). Utjecaj na mikrocirkulaciju je u toj mjeri nezamjenjiv da se primjenjuje u poticanju zarastanja ozljeda kože, u obnavljanju oštećenih površinskih tkiva te za poticanje cirkulacije u obamrlim dijelovima tijela.

Aktivne tvari u ovom proizvodu pomažu osobama s proširenim venama, te smanjunju bolove, učestalost grčeva, osjećaj težine i napetost u nogama te pojavu plavila uslijed pucanja kapilara.

više na linku dolje:
ZA VENE - KREMA

Cijena :91 kn
Cijena za Europsku Uniju:11,90 Eur
75 ml

•Za zdravlje Vaših vena preporučujem Vam i naš Vein Protex-tablete za obnovu,elastičnost i hranu vena.

Iz dugogodišnjeg iskustva mogu Vam još reči da KREME za razliku od GELOVA ,djeluju sasvim drugačije ,tj kreme djeluju blagotvornije od gelova jer gelovi imaju taj nedostatak da zatvaraju pore kože pa tako još više potiču upalne procese koji su već prisutni u tkivu.

Mogućnost naruđbe i za druge države osim Hrvatske,direktno: Calivita Mirta - web shop
ili E-mailom na mirta.mudri@gmail.com.

Nema komentara:

Objavi komentar