Preskoči na glavni sadržaj

RESVERATROL ŠTITI SRCEi KRVNE ŽILE,USPORAVA STARENJE,POVEĆAVA ENERGIJU

Resveratrol PLUS (60 kaps)




Resveratrol Plus sadrži iscrpinu sjemenki grožđa tj. njezine najvažnije sastojke - oligomerne proantocijanidine (OPC) koji su poznati kao zaštitnici krvnih žila i kapilara te kao tvari prirodnog antialergijskog učinka. Također sadrži i KOENZIM Q10 koji je zaslužan za stvaranje energije u srčanom i drugim mišićima, te za doprinos uravnoteženju krvnog tlaka. Ova kombinacija idealna je u usporavanju starenja, povećanju energetske razine, zaštiti srca i krvnih žila.



Cijena:193 kn, poštarina GRATIS


Sastojci:


100 mg ekstrakt resveratrola iz korijena i rizoma japanskog dvornika
50 mg ekstrakt sjemenki grožđa
20 mg koenzim Q10


Upotreba:1 kapsula dnevno ili prema savjetu liječnika

Resveratrol se ubraja u jake antioksidanse, a ima cijeli niz blagotvornih učinaka na zdravlje.

Često spominjani francuski paradoks (bitno manja pojavnost bolesti srca i krvnih žila naspram drugih zemalja uz istovremenu prilično obilnu i masnu prehranu Francuza) znanstvenici su uspjeli povezati sa jednim od sastojaka crnog vina i kožice crnog grožđa - resveratrolom. U prirodi resveratrol štiti grožđe od plijesni. Ulaskom u organizam ispoljava jako antioksidativno djelovanje koje naročito dolazi do izražaja u zaštiti krvnih žila i srca.

Posebno se preporučuje osobama s VISOKIM TLAKOM zbog zaštitne uloge u očuvanju zdravlja srčanog mišića. Antioksidansi iz crvenog grožđa i vina tako su proglašeni najboljim prijateljima srca.

Resveratrol blagotvorno djeluje i na mozak svojim antioksidativnim učinkom pa će tako stanice dulje zadržati svoju djelotvornost i funkciju. To je izuzetno važno u svjetlu činjenice da se stanice mozga ne mogu obnavljati te ćemo uz antioksidanse dulje očuvati BISTAR I ZDRAV UM..

U prosincu 2007., rad Rahmana na Sveučilištu Rochester pokazao je da resveratrol povisuje unutarstanične razine glutationa u stanicama pluća što ga čini odličnim saveznikom i zaštitnikom svih pušača kao i onih koji već imaju neko oštećenje pluća (American Journal of Physiology-Lung Cellular and Molecular Physiology 294). Resveratrol POVISUJE razine prirodnog TESTOSTERONA te će to biti privlačno mnogim muškarcima.

Po svojoj građi resveratrol je sličan fitoestrogenima te ga, s obzirom na proestrogensko djelovanje, neki istraživači ne preporučuju ženama koje uzimaju oralna kontraceptivna sredstva, ženama koje žele zatrudnjeti, trudnicama te djeci do 18 godina.




Kod prve naruđbe ovog proizvoda poštarina GRATIS!

Moguće naruđbe i za inozemstvo ,sve informacije putem E-mail-a u oglasu,i na telefon.

PODACI O OGLAŠIVAČU

Županija
Vukovarsko-srijemska
RESVERATROL ŠTITI SRCEi KRVNE ŽILE,USPORAVA STARENJE,POVEĆAVA ENERGIJU

Naruđbe za Hrv. i inozemstvo:Calivita Mirta - web shop  ,ukoliko imate dodatnih pitanja molim kontaktirajte me putem E-maila :mirta.mudri@gmail.com

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Vaša iskustva s Calivita divnim preparatima

Prirodom protiv gljivica Pozdrav svim članovima Calivite! Ako netko ima problema s gljivicama tj.kandidijazom, možda moje iskustvo bude vodilja. Godinama se mučim s gljivičnim infekcijama. Počelo je s bijelim oblogom na jeziku, ginekološkim tegobama, a zatim su se pojavile i na noktima. Kako mi je moj liječnik rekao da gljivice treba shvatiti ozbiljno, a ja nisam htjela uzeti lijek zbog niza nuspojava, okrenula sam se prirodi. Paraprotex koristim redovito i to već 6 mjeseci. Prva 3 mjeseca sam uzimala 3 tbl dnevno, a sad uzimam 1-2 tbl dnevno. Probiobalance također redovito koristim, a uzela sam i minerale Power Mins jer znam da tijekom infekcija posebno padne razina minerala u tijelu, a oni su životno važni. Zadnja dva mjeseca uzimam vaš odličan proizvod Spirulina&Klorela koji me oduševio djelovanjem na probavu i kožu. Stolica mi je sada sasvim normalna po svim mjerilima, za razliku od prije kada je bila neredovita i rjeđa. Koža mi je postala glatka i bez crvenih mrlja po

Zašto odabrati organsku kozmetiku?

Zašto puno više pazimo što unosimo u tijelo nego što nanosimo na tijelo? Svi su upoznati s prednostima zdrave prehrane, ali što je sa zdravom njegom kose i kože? Osim toga, u naš krvotok uz tvari koje se unose hranom, dospijevaju i tvari koje se apsorbiraju putem kože. Kao i uvijek, i u kozmetici prednost dajemo brzim rješenjima, a sintetički sastojci upravo taj uvjet i ispunjavaju: djeluju brzo i agresivno; imaju samo estetsku ulogu, te obećavaju (i daju) trenutne vidljive rezultate. Međutim, ako svojoj koži osiguramo potrebne nutrijente, ona će se moći sama obnoviti. Kada bismo u kratko željeli opisati zašto je organska kozmetika bolja od obične kozmetike onda bi rekli: jednostavno zato što je bolja i zdravija. No pogledajmo detaljnije prednosti korištenja organske kozmetike. Sigurno korištenje, bez neželjenih posljedica Aktivni sastojci organskih proizvoda potječu od biljaka od kojih je većina uzgojena na organskim farmama, bez korištenja pesticida, umjetnih gnojiva

Poslovna mogućnost

Dodatna zarada - bez obveza, rizika i financijskih ulaganja! Postavši članom CaliVite, otvaraju vam se dodatne mogućnosti zarade. Naglašavamo da se radi o mogućnosti bez obveza, bez rizika i bez potrebe za bilo kakvim financijskim ulaganjem. Povećavanjem broja ljudi koji koriste naše proizvode, ostvarujete mogućnost zarade u skladu s financijskim propisima Republike Hrvatske. Isto tako mogućnost postoji da radite ovaj posao ukoliko živite u inozemstvu,sve informacije putem  dolje navedenih kontakata. Preporukom do dodatne zarade Preporuka je osnova naše promidžbe i vaša mogućnost dodatne zarade. Razmislite samo, koliko ste puta nekome preporučili određenu uslugu ili proizvod, te da li ste za to bili nagrađeni? Dijeleći pozitivna iskustva s drugima i upoznajući ih s proizvodima, automatski činimo svoje prve, ponekad i nesvjesne, promidžbene korake, koje CaliVita nagrađuje. Prilika za samozaposlenje Proizvodnja, promocija i distribucija dodataka prehrani predstavlja dinamičnu