nedjelja, 12. svibnja 2013.

RESVERATROL ŠTITI SRCEi KRVNE ŽILE,USPORAVA STARENJE,POVEĆAVA ENERGIJU

Resveratrol PLUS (60 kaps)
Resveratrol Plus sadrži iscrpinu sjemenki grožđa tj. njezine najvažnije sastojke - oligomerne proantocijanidine (OPC) koji su poznati kao zaštitnici krvnih žila i kapilara te kao tvari prirodnog antialergijskog učinka. Također sadrži i KOENZIM Q10 koji je zaslužan za stvaranje energije u srčanom i drugim mišićima, te za doprinos uravnoteženju krvnog tlaka. Ova kombinacija idealna je u usporavanju starenja, povećanju energetske razine, zaštiti srca i krvnih žila.Cijena:193 kn, poštarina GRATIS


Sastojci:


100 mg ekstrakt resveratrola iz korijena i rizoma japanskog dvornika
50 mg ekstrakt sjemenki grožđa
20 mg koenzim Q10


Upotreba:1 kapsula dnevno ili prema savjetu liječnika

Resveratrol se ubraja u jake antioksidanse, a ima cijeli niz blagotvornih učinaka na zdravlje.

Često spominjani francuski paradoks (bitno manja pojavnost bolesti srca i krvnih žila naspram drugih zemalja uz istovremenu prilično obilnu i masnu prehranu Francuza) znanstvenici su uspjeli povezati sa jednim od sastojaka crnog vina i kožice crnog grožđa - resveratrolom. U prirodi resveratrol štiti grožđe od plijesni. Ulaskom u organizam ispoljava jako antioksidativno djelovanje koje naročito dolazi do izražaja u zaštiti krvnih žila i srca.

Posebno se preporučuje osobama s VISOKIM TLAKOM zbog zaštitne uloge u očuvanju zdravlja srčanog mišića. Antioksidansi iz crvenog grožđa i vina tako su proglašeni najboljim prijateljima srca.

Resveratrol blagotvorno djeluje i na mozak svojim antioksidativnim učinkom pa će tako stanice dulje zadržati svoju djelotvornost i funkciju. To je izuzetno važno u svjetlu činjenice da se stanice mozga ne mogu obnavljati te ćemo uz antioksidanse dulje očuvati BISTAR I ZDRAV UM..

U prosincu 2007., rad Rahmana na Sveučilištu Rochester pokazao je da resveratrol povisuje unutarstanične razine glutationa u stanicama pluća što ga čini odličnim saveznikom i zaštitnikom svih pušača kao i onih koji već imaju neko oštećenje pluća (American Journal of Physiology-Lung Cellular and Molecular Physiology 294). Resveratrol POVISUJE razine prirodnog TESTOSTERONA te će to biti privlačno mnogim muškarcima.

Po svojoj građi resveratrol je sličan fitoestrogenima te ga, s obzirom na proestrogensko djelovanje, neki istraživači ne preporučuju ženama koje uzimaju oralna kontraceptivna sredstva, ženama koje žele zatrudnjeti, trudnicama te djeci do 18 godina.
Kod prve naruđbe ovog proizvoda poštarina GRATIS!

Moguće naruđbe i za inozemstvo ,sve informacije putem E-mail-a u oglasu,i na telefon.

PODACI O OGLAŠIVAČU

Županija
Vukovarsko-srijemska
RESVERATROL ŠTITI SRCEi KRVNE ŽILE,USPORAVA STARENJE,POVEĆAVA ENERGIJU

Naruđbe za Hrv. i inozemstvo:Calivita Mirta - web shop  ,ukoliko imate dodatnih pitanja molim kontaktirajte me putem E-maila :mirta.mudri@gmail.com

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Nema komentara:

Objavi komentar