utorak, 14. svibnja 2013.

MAGNET PROTIV KAMENCA..više na linku dolje

MAGNET PROTIV KAMENCA
GoldMAX - magnet protiv kamenca : CaliVita International

Novi proizvod: GoldMAX - magnet protiv kamenca

CaliVita GoldMAX je ekološko i energetski učinkovito rješenje za uklanjanje kamenca ili sprečavanje njegovog nakupljanja.
Radi se o dva jaka, trajna mag­neta koji sadrže neodimij, najjači poznati magnetski materijal koji mijenja kristalnu strukturu i naboj otopljenih minerala u vodi, čime se sprečava njihovo vezanje uz stijenke. Isto tako, djelovanjem GoldMAX-a, može doći do smanjenja već ranije stvorenih naslaga kamenca u sustavu. Smanjenje naslaga kamenca je višestruko korisno za vaše zdravlje ali i ispravnost vaših uređaja. Naime, naslage predstavljaju plodno tlo za gljivice, bakterije i druge mikroorganizme, te opasno ugrožavaju rad i učinkovitost uređaja (npr. perilica, bojlera, filtera, itd).
GoldMAX se vrlo jednostavno učvršćuje plastičnim vezicama na dovod hladne vode. Magneti se postavljaju na glavni vod, ili ukoliko nemate pristup glavnom dovodu, onda ih možete postaviti ciljano na određeni dovod vode (npr. cijevi prije perilica, Aquariona, bojlera, itd.). GoldMAX posebno preporučujemo svim korisnicima Aquariona jer sprečavanjem nakupljanja kamenca, produžujete i životni vijek vrijednog i korisnog uređaja kao što je Aquarion.
  • Bez održavanja i servisiranja
  • 5 minutna instalacija
  • Ekološki prihvatljiv sistem bez uporabe agresivnih kemikalija
  • Pospješuje rezultate pranja (čišće suđe i rublje)
  • Produžuje životni vijek uređaja (perilice, Aquarion, bojleri)
  • Smanjuje troškove struje ili plina jer uređaji učinkovitije rade
  • Štedi dodatno vaše vrijeme jer ne morate toliko čistiti naslage kamenca

Cijena :692 kn,
Cijena za Europsku Uniju:100,70 Eur
Naruđbe za Hrvatsku i  inozemstvo direktno:Calivita Mirta -web shop

na E-mail: mirta.mudri@gmail.com
Poštarina za Hrvatsku GRATIS,plaćanje pouzećem

Želim Vam obilje slobodnog vremena koje ćete potrošiti na Vama ugodan način,umjesto da ribate kamenac,i uštedu novca na uređajima koji će raditi puno duže kad ne budu opterećeni naslagama kameca


Nema komentara:

Objavi komentar