četvrtak, 30. svibnja 2013.

SVI NAŠI C-VITAMINI , IMAMO IH U PONUDI 5 ZA NAŠE TRŽIŠTE , 7 SVIJETU ..tekst ispod slika:


Naruči odmah C PlusVitamin C jača imunološki sustav i djeluje antioksidativno. CaliVita proizvodi sadrže vitamin C iz prirodnog izvora postupnog otpuštanja u organizmu. Proizvodi C Plus i C 300 dodatno su obogaćeni bioflavonoidima za bolju zaštitu desni, vena i kapilara, a za djecu nudimo Lion Kids C, ukusne žvakače tablete prilagođene dječjoj populaciji. Najnoviji proizvod je i tekući vitamin C koji je također pogodan za sve generacije.
Vitamin C (askorbinska kiselina) spada u grupu vitamina topivih u vodi. U svijetu poznati znanstvenik i dvostruki nobelovac, biokemičar Linus Pauling, osobno je promovirao svakodnevno dodatno uzimanje vitamina C kao važan dio prevencije bolesti. Vrlo mali broj ljudi dobiva dovoljnu količinu vitamina C isključivo putem svakodnevne prehrane.
Minimalne dnevne potrebe (75 mg) dostatne su samo da bi se spriječio skorbut, ali potrebe našeg organizma za C vitaminom znatno su veće i nisu uvijek jednake. Primjerice, u slučaju povišene tjelesne temperature raste i potreba za C vitaminom. Vitamin C je, unazad desetak godina, na dobrom glasu kao jedan od najvažnijih i najčešće korištenih antioksidansa. Neutralizirajući slobodne radikale koji se stvaraju u tkivima, direktno doprinosi očuvanju cjeline stanične strukture, posebno genetskog materijala.
Najvažnija uloga vitamina C je u održanju optimalne funkcije stanica imunosustava, pa dodatnim unosom vitamina C jačamo vlastiti imunitet. Neophodan je i u sintezi hormona nadbubrežne žlijezde, pomaže aktivnost timusa, resorpciju željeza, te utječe na snižavanje razine kolesterola u krvi. Vitamin C sudjeluje i u sintezi kolagena, koštanog i hrskavičnog tkiva. U današnjem svijetu, kada toksini čine neizostavan dio našeg okruženja, ističe se sposobnost vitamina C u zaštiti od kancerogenih tvari i kemijskih toksina. Važnu ulogu ima i u terapiji alergija, pri čemu smanjuje sintezu histamina i umanjuje intenzitet alergijskih reakcija.
Uz vitamin C, u prirodi se nalaze i bioflavonoidi koji štite vitamin C i pospješuju njegovo djelovanje. Osim toga, korisni su nam jer ublažavaju bol, posljedice udarca, smanjuju krvarenja i pozitivno djeluju na kapilare. Iskazuju i antibakterijsko djelovanje, pomažu proizvodnju žuči, snižavaju razinu kolesterola u krvi te preveniraju stvaranje katarakte. Bioflavonoidi i vitamin C primjenjuju se zajedno u dopunskom liječenju herpesa, a kvercetin, kao jedan od bioflavonoida, učinkovito ublažava simptome astme i alergije.
•  I ove godine vjerno sa vama - proljetni umor i alergije


U velikom izboru naših C -vitamina možete se odlučiti za :

Lion Kids C -dječji vitamin c 45 mg ,90 ukusnih tableta u obiku bombona za djecu
Cijena : 55 kn
Cijena za Europsku Uniju : 7,60 Eur

C Plus sa citrusnim biflavonoidima - 75 mg C vitamina + citrusni biflavonoidi 100 mg + prah ploda šipka 100 mg ,
Cijena : 53 kn
Cijena  za Europsku Uniju : 7 Eur
100 tableta

C 300 Plus -300 mg C vitamina+100 mg citrusni biflavonoidi+30 mg prah ploda šipka-nara
Cijena : 94 kn
Cijena za Europsku Uniju : 12,50 Eur
120 tableta

C 500 -500 mg C vitamina
Cijena :82 kn
Cijena za Europsku Uniju : 10,40 Eur
100 tableta

Liquid C+ biflavonoids -tekući C vitamin s biflavonoidima,slika dolje
Cijena : 112 kn
Cijena za Europsku Uniju : 15,50 Eur
240 ml


C 1000 -1000 mg C vitamina
U Hrvatskoj nedostupno
Cijena za Europsku Uniju : 13,50 Eur
100 tableta

C 1000 Plus ..također imamo u nekim državama dostupno
Naručivanje za Hrvatsku i inozemstvo direktno :Calivita - web shop ili
 E-mail : mirta.mudri@gmail.comVaše naruđbe možete platiti pouzećem,općim uplatnicama,kreditnim karticama,ako ste fizička osoba ili virmanom ukoliko naručujete kao pravna osoba,

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Nema komentara:

Objavi komentar