Preskoči na glavni sadržaj

PRIRODNI ANTIBIOTIK-NE OŠTEĆUJE ŽELUDAC -HELIOBACTER PYLORI,CANDIDA..

PRIRODNI ANTIBIOTIK-NE OŠTEĆUJE ŽELUDAC



ParaProteX (100 tab)

PROTIV PARAZITA,BAKTERIJA,GLJIVICA,ČESTIH PREHLADA,UPALA


Paraprotex je dodatak prehrani širokog spektra, koji osigurava antiparazitsku, antibakterijsku i antifungalnu zaštitu, te inhibira rast nekih virusnih agenasa, a čini ga jedinstvena kombinacija devet biljaka. Biljke u njemu obiluju vitaminima, antioksidansima i mineralnim tvarima koje imaju i snažno imunostimulirajuće djelovanje. Preporučuje se svima kao periodična kura čišćenja organizma ili kao pomagač u borbi protiv infekcija.



Cijena:198 kn, poštarina gratis


Sastojci:


150 mg rangunski puzavac (crveni jasmin)
100 mg mirišljava pepeljuga
50 mg ekstrakt žutike
50 mg mirta (Comniphora myrrha)
50 mg ulje karanfilića
50 mg ekstrakt Taheebo čaja
37.5 mg prah crnog oraha
37.5 mg ulje oraha
25 mg ekstrakt sjemenki grejpa
12.5mg češnjak


Upotreba:

1 - 3 tablete dnevno ili prema savjetu stručnjaka.

Danas, ništa manje nego u prošlosti, nastanak brojnih bolesti i zdravstvenih poteškoća može se dovesti u vezu s prisustvom parazita u tijelu. Naš će organizam postati idealan domaćin parazitima, ako naš prirodni i stečeni imunitet ne funkcioniraju dobro. Postoje paraziti u mikro veličinama, kao što su virusi, viroidi, prioni, bakterije, gljivice i protisti, a postoje i oni u makro veličinama, parazitske životinje, kao što su crvi, krpelji i uši. Paraziti značajan dio svog životnog ciklusa provedu u domaćinu, od njega se hrane, smanjujući njegove šanse za opstanak i razmnožavanje (virulencija), a mogu prouzrokovati i simptome bolesti (patogeneza).

Najčešći simptomi prisustva parazita i zdravstvene poteškoće uzrokovane djelovanjem parazita vrlo su raznoliki: glavobolje, nesanica, škrgutanje zubima, nadutost, mučnina, povraćanje, probavne smetnje, manjak mineralnih tvari u organizmu, premorenost, bolovi u leđima i vratu, alergije, kolitis, hipoglikemija, nepravilnosti u radu štitnjače, pa čak i maligne pojave. Parazit, naime, oduzima domaćinovom organizmu životnu snagu i energiju, čime se smanjuju energetske rezerve organizma, skraćuje životni vijek i povećava mogućnost nastanka težih bolesti.

Djelatne tvari odabranog bilja imaju znanstvenu potvrdu svog antiparazitnog djelovanja, pri čemu neke od njih djeluju na vrlo široki spektar (više od 800) različitih organizama, od virusa i bakterija do gljivica i makroparazita. Osim što nas oslobađaju neželjenih nametnika potiču probavu i eliminaciju sluzi (koja je idealno stanište za štetne organizme) iz probavnog trakta, pomažu razgradnju hrane, sprečavaju njeno truljenje i stvaranje štetnih plinova, te doprinose proizvodnji potrebne količine želučanih sokova odgovarajućeg sastava.

Ove su tvari izuzetno korisne kod problema sa žuči, pospješuju njenu sekreciju i smiruju žučne kolike, štite jetru, te pomažu u poboljšanju njenih funkcija. Osim antiparazitnog djelovanja, djelatne tvari Paraprotexa donijet će olakšanje i kod lošeg zadaha, dijareje, pokvarenog želuca, gastrointestinalnih problema. Za cjelokupnost rješavanja problema važno je svojstvo ovih biljaka da potiču procese zacjeljivanja sluzokože desni, dušnika, želuca i crijeva koja je, ako je zdrava, prva brana pred parazitima.

Primjena se preporučuje i u tretiranju kožnih problema (akne, čirevi, ekcem i herpes). Biljke Paraprotexa, osim što čiste organizam, djeluju imunostimulrajuće, protuupalno i antioksidativno.


•Ojačajte svoj Imunitet našim preparatima prilagođenim za Vašu krvnu grupu (VITAL A,AB,B,O) :ZDRAVA KRV=ZDRAV ORGANIZAM 
•Protiv Helicobacter pylori najbolja kombinacija PARAPROTEX i LIQUID CHLOROPHYLL,kod
Candide preporučujem kombinaciju Paraprotex i Acdophillus with psillyum,ili Paraprotex sa Probio Balance

Prilikom prve naruđbe ovog proizvoda poštarina GRATIS!
Cijena : 198 kn
Cijena za Europsku Uniju : 27 ,50 Eur
100 tableta
Piti sa 2 decilitra vode
Upotreba :1-3 tablete dnevno

Naruđbe za Hrvatsku i inozemstvo na:Calivita Mirta - web shop ili
 E-mail : mirta.mudri@gmail.com
F.B. :Calivita Mirta Mudri Vukovar

Naručivanje putem E-mail-a :navedite ime,prezime ,adresu
Ukoliko želite našu potrošačku karticu koja Vam daje mogućnost besplatnog stručnog liječničkog savjetovališta u svezi odabira naših preparata , katalog svih naših proizvoda ,te prvu poštarinu GRATIS uz ime prezime ,adresu te izabrane preparate navedite i svoj datum rođenja.
Plaćanje pouzećem (za Hrvatsku) .,ostalima upute u E-mail-u.

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Vaša iskustva s Calivita divnim preparatima

Prirodom protiv gljivica Pozdrav svim članovima Calivite! Ako netko ima problema s gljivicama tj.kandidijazom, možda moje iskustvo bude vodilja. Godinama se mučim s gljivičnim infekcijama. Počelo je s bijelim oblogom na jeziku, ginekološkim tegobama, a zatim su se pojavile i na noktima. Kako mi je moj liječnik rekao da gljivice treba shvatiti ozbiljno, a ja nisam htjela uzeti lijek zbog niza nuspojava, okrenula sam se prirodi. Paraprotex koristim redovito i to već 6 mjeseci. Prva 3 mjeseca sam uzimala 3 tbl dnevno, a sad uzimam 1-2 tbl dnevno. Probiobalance također redovito koristim, a uzela sam i minerale Power Mins jer znam da tijekom infekcija posebno padne razina minerala u tijelu, a oni su životno važni. Zadnja dva mjeseca uzimam vaš odličan proizvod Spirulina&Klorela koji me oduševio djelovanjem na probavu i kožu. Stolica mi je sada sasvim normalna po svim mjerilima, za razliku od prije kada je bila neredovita i rjeđa. Koža mi je postala glatka i bez crvenih mrlja po

Zašto odabrati organsku kozmetiku?

Zašto puno više pazimo što unosimo u tijelo nego što nanosimo na tijelo? Svi su upoznati s prednostima zdrave prehrane, ali što je sa zdravom njegom kose i kože? Osim toga, u naš krvotok uz tvari koje se unose hranom, dospijevaju i tvari koje se apsorbiraju putem kože. Kao i uvijek, i u kozmetici prednost dajemo brzim rješenjima, a sintetički sastojci upravo taj uvjet i ispunjavaju: djeluju brzo i agresivno; imaju samo estetsku ulogu, te obećavaju (i daju) trenutne vidljive rezultate. Međutim, ako svojoj koži osiguramo potrebne nutrijente, ona će se moći sama obnoviti. Kada bismo u kratko željeli opisati zašto je organska kozmetika bolja od obične kozmetike onda bi rekli: jednostavno zato što je bolja i zdravija. No pogledajmo detaljnije prednosti korištenja organske kozmetike. Sigurno korištenje, bez neželjenih posljedica Aktivni sastojci organskih proizvoda potječu od biljaka od kojih je većina uzgojena na organskim farmama, bez korištenja pesticida, umjetnih gnojiva

Poslovna mogućnost

Dodatna zarada - bez obveza, rizika i financijskih ulaganja! Postavši članom CaliVite, otvaraju vam se dodatne mogućnosti zarade. Naglašavamo da se radi o mogućnosti bez obveza, bez rizika i bez potrebe za bilo kakvim financijskim ulaganjem. Povećavanjem broja ljudi koji koriste naše proizvode, ostvarujete mogućnost zarade u skladu s financijskim propisima Republike Hrvatske. Isto tako mogućnost postoji da radite ovaj posao ukoliko živite u inozemstvu,sve informacije putem  dolje navedenih kontakata. Preporukom do dodatne zarade Preporuka je osnova naše promidžbe i vaša mogućnost dodatne zarade. Razmislite samo, koliko ste puta nekome preporučili određenu uslugu ili proizvod, te da li ste za to bili nagrađeni? Dijeleći pozitivna iskustva s drugima i upoznajući ih s proizvodima, automatski činimo svoje prve, ponekad i nesvjesne, promidžbene korake, koje CaliVita nagrađuje. Prilika za samozaposlenje Proizvodnja, promocija i distribucija dodataka prehrani predstavlja dinamičnu