Preskoči na glavni sadržaj

Zašto odabrati organsku kozmetiku?

Zašto puno više pazimo što unosimo u tijelo nego što nanosimo na tijelo? Svi su upoznati s prednostima zdrave prehrane, ali što je sa zdravom njegom kose i kože? Osim toga, u naš krvotok uz tvari koje se unose hranom, dospijevaju i tvari koje se apsorbiraju putem kože.




Kao i uvijek, i u kozmetici prednost dajemo brzim rješenjima, a sintetički sastojci upravo taj uvjet i ispunjavaju: djeluju brzo i agresivno; imaju samo estetsku ulogu, te obećavaju (i daju) trenutne vidljive rezultate. Međutim, ako svojoj koži osiguramo potrebne nutrijente, ona će se moći sama obnoviti. Kada bismo u kratko željeli opisati zašto je organska kozmetika bolja od obične kozmetike onda bi rekli: jednostavno zato što je bolja i zdravija. No pogledajmo detaljnije prednosti korištenja organske kozmetike.

Sigurno korištenje, bez neželjenih posljedica
Aktivni sastojci organskih proizvoda potječu od biljaka od kojih je većina uzgojena na organskim farmama, bez korištenja pesticida, umjetnih gnojiva ili herbicida. Na taj način ne opterećuju dodatno vaše tijelo s kemikalijama.
Organsku kozmetiku možete koristiti cijeli život, i ne morate se brinuti o bilo kakvim posljedicama za zdravlje kad je kupujete. Ne morate se bojati da će njeni umjetni sastojci povećati rizik za rak, oštetiti vašu jetru ili imunitet, uzrokovati respiratorne probleme, hormonsku neravnotežu ili kroničnu glavobolju. Ne morate se brinuti da će sintetičke tvari oštetiti strukturu vaše kose ili kože, isušiti je ili dovesti do foto osjetljivosti, ili da će npr. uzrokovati alergijske reakcije u vidu osipa.
Učinkovitiji su
Kod organskih proizvoda, aktivni sastojci se moraju ekstrahirati na prirodan način uz minimalnu obradu, tako da su i ostali, neaktivni sastojci također prirodni, bez umjetnih konzervansa ili genetskih modifikacija. Možda vam je sada jasnije zašto su organski proizvodi bogatiji vitaminima, mineralima i drugim biljnim nutrijentima i zašto su se pokazali učinkovitijim.
Isprobajte novi OrganiCare gel za tuširanješampon i regenerator za kosu koji sadrže snagu i čistoću prirode u elegantnom pakiranju, koji će vam pomoći ponovo uspostaviti prirodno stanje vaše kože i kose!
Pogodni za sve tipove kože i kose
Organsku kozmetiku mogu koristiti i osobe s masnom ili osjetljivom kožom, bez bojazni da će im se stanje dodatno pogoršati zbog odabira krive kreme.
Idealni za djecu
Iako djeca obično više vole one proizvode koji su najpopularniji u školi ili vrtiću, za njihove roditelje su zdravlje njihove kože i zaštita od alergija podjednako važni. Organske proizvode može koristiti cijela obitelj, pa se potrudimo da ih i naša djeca zavole. Biti će zahvalni ako se više neće mučiti s osipom.
Ekološki proizvodi
Kozmetički proizvodi koji sadrže teške metale i kemikalije zagađuju zrak i vodu, često dospijevaju u kanalizaciju. Korištenjem organske kozmetike možete pridonijeti očuvanju okoliša i osigurati bolju budućnost za našu djecu, te dati svoj glas proizvodima koji nisu testirani na životinjama.
                                                                                           Naruči-Organicare-gel-za-tusiranje-i-kupanje
                                                  za gotovinu 75 kn,
                                                               kartično plaćanje 78,95 kn

                                                                                                                                       Naruči-Organicare-šampon-za-kosu
                                                  za gotovinu:86 kn
                                                               kartično plaćanje:90.53 kn

                                                                                    Naruči-Organicare-regenerator-za-kosu
                                                 za gotovinu:86 kn
                                                               kartično plaćanje:90.53 kn

                                                                            Naruči-Organicare-losion-za-tijelo
                                                   za gotovinu:105 kn
                                                                 kartično plaćanje:110.53 kn

za gotovinu;50 kn
za kartično plaćanje:52.63 kn
za gotovinu;50 kn
za kartično plaćanje:52.63 kn

za gotovinu:90 kn
kartično plaćanje:94.74 kn


Drago nam je što u CaliVitinoj mreži možemo predstaviti našu OrganiCare liniju za njegu tijela i kose s organskim certifikatom. Prilikom obrade organski uzgojenih Aloe vere, maslina, pšeničnih klica, lavande, ružmarina i sjemenki karite drveta ne koristimo nikakve kemijske aditive, a cijela proizvodnja se odvija na niskim temperaturama, kako bi se aktivni sastoji u potpunosti sačuvali. Iako je takav tradicionalan način proizvodnje skuplji jer zahtijeva puno ručnog rada i posebnu brigu, krajnji rezultat govori sam za sebe.


Sve proizvode koje ste vidjeli možete naručiti i ako živite u:



Za naruđbe u ostale zemlje možete mi se javiti putem E-mail-a.





Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Vaša iskustva s Calivita divnim preparatima

Prirodom protiv gljivica Pozdrav svim članovima Calivite! Ako netko ima problema s gljivicama tj.kandidijazom, možda moje iskustvo bude vodilja. Godinama se mučim s gljivičnim infekcijama. Počelo je s bijelim oblogom na jeziku, ginekološkim tegobama, a zatim su se pojavile i na noktima. Kako mi je moj liječnik rekao da gljivice treba shvatiti ozbiljno, a ja nisam htjela uzeti lijek zbog niza nuspojava, okrenula sam se prirodi. Paraprotex koristim redovito i to već 6 mjeseci. Prva 3 mjeseca sam uzimala 3 tbl dnevno, a sad uzimam 1-2 tbl dnevno. Probiobalance također redovito koristim, a uzela sam i minerale Power Mins jer znam da tijekom infekcija posebno padne razina minerala u tijelu, a oni su životno važni. Zadnja dva mjeseca uzimam vaš odličan proizvod Spirulina&Klorela koji me oduševio djelovanjem na probavu i kožu. Stolica mi je sada sasvim normalna po svim mjerilima, za razliku od prije kada je bila neredovita i rjeđa. Koža mi je postala glatka i bez crvenih mrlja po

Poslovna mogućnost

Dodatna zarada - bez obveza, rizika i financijskih ulaganja! Postavši članom CaliVite, otvaraju vam se dodatne mogućnosti zarade. Naglašavamo da se radi o mogućnosti bez obveza, bez rizika i bez potrebe za bilo kakvim financijskim ulaganjem. Povećavanjem broja ljudi koji koriste naše proizvode, ostvarujete mogućnost zarade u skladu s financijskim propisima Republike Hrvatske. Isto tako mogućnost postoji da radite ovaj posao ukoliko živite u inozemstvu,sve informacije putem  dolje navedenih kontakata. Preporukom do dodatne zarade Preporuka je osnova naše promidžbe i vaša mogućnost dodatne zarade. Razmislite samo, koliko ste puta nekome preporučili određenu uslugu ili proizvod, te da li ste za to bili nagrađeni? Dijeleći pozitivna iskustva s drugima i upoznajući ih s proizvodima, automatski činimo svoje prve, ponekad i nesvjesne, promidžbene korake, koje CaliVita nagrađuje. Prilika za samozaposlenje Proizvodnja, promocija i distribucija dodataka prehrani predstavlja dinamičnu