Preskoči na glavni sadržaj

Poslovna mogućnost

Dodatna zarada - bez obveza, rizika i financijskih ulaganja!

Postavši članom CaliVite, otvaraju vam se dodatne mogućnosti zarade. Naglašavamo da se radi o mogućnosti bez obveza, bez rizika i bez potrebe za bilo kakvim financijskim ulaganjem. Povećavanjem broja ljudi koji koriste naše proizvode, ostvarujete mogućnost zarade u skladu s financijskim propisima Republike Hrvatske.
Isto tako mogućnost postoji da radite ovaj posao ukoliko živite u inozemstvu,sve informacije putem  dolje navedenih kontakata.

Preporukom do dodatne zarade

Preporuka je osnova naše promidžbe i vaša mogućnost dodatne zarade. Razmislite samo, koliko ste puta nekome preporučili određenu uslugu ili proizvod, te da li ste za to bili nagrađeni? Dijeleći pozitivna iskustva s drugima i upoznajući ih s proizvodima, automatski činimo svoje prve, ponekad i nesvjesne, promidžbene korake, koje CaliVita nagrađuje.

Prilika za samozaposlenje

Proizvodnja, promocija i distribucija dodataka prehrani predstavlja dinamičnu razvojnu granu svjetskog gospodarstva s ukupnom godišnjom prodajom većom od 50 milijardi dolara i tendencijom daljnjeg rasta. 
Značaj poslovne mogućnosti CaliVita International tim je veća što današnje tržište rada sve više karakterizira problem nezaposlenosti, konstantna potreba za prilagođavanjem, učenjem i napredovanjem tijekom radnog vijeka.
Ova korisna i profitabilna djelatnost omogućuje zaposlenima i umirovljenicima dodatni izvor prihoda, te nezaposlenima ili studentima osnovni izvor prihoda. Istovremeno, visina zarade nije ograničena te ovisi isključivo o radu svakog pojedinca, strukturi i produktivnosti Mreže, odnosno o ispunjavanju zacrtanih ciljeva unutar marketinškog sistema CaliVita® International.

Naš poslovni uspjeh temelji se na preporukama naših kvalitetnih proizvoda.Svjesni smo da je reklama od usta do usta najbolja reklama, ali i reklama koju valja znati zaslužiti! Stoga, ne ustručavamo se reći - preporučite nas!

CaliVita sustav nagrađivanja

CaliVita® International omogućuje svakome da bez rizika i financijskih ulaganja ostvari dodatni prihod u skladu s financijskim propisima Republike Hrvatske. Prvom kupovinom dobivate svoj jedinstveni osobni članski broj, te proizvode kupujete uz minimalno 25% popusta, uz mogućnost ostvarivanja i drugih dodatnih popusta. Registrirajući na isti način druge, vi postajete njihov Sponzor. Više tako registriranih osoba čine vašu Grupu (Mrežu). 
Cilj Sponzora je imati što veću i produktivniju mrežu kako bi ostvario dodatnu zaradu. Produktivnost Mreže očituje se u kupovini Grupe, tj. u bonusnim i komercijalnim bodovima koje nose naši proizvodi. Temeljem ukupne kupovine, na mjesečnoj razini, sustav izračunava honorare koji se isplaćuju unutar Grupe, ovisno o tome koliko je tko unutar nje bio uspješan. Isplate se vrše na vaš žiro račun, s već podmirenim obavezama (porezi, prirezi, doprinosi).Važno je znati da vi niste primorani sami izračunavati honorare, voditi knjigovodstvo ili brinuti o bilo kakvoj drugoj papirologiji - sustav CaliVite sve to radi za vas!
Također, dobro je znati da naš globalni sustav omogućuje kupovinu proizvoda i registraciju novih članova i u drugim državama u kojima djeluje CaliVita® International. 
CaliVita® International redovno organizira različite edukativne programe i aktivnosti te potiče druženje i stručnu obuku, kao neizostavne dijelove kvalitetnog i zdravog življenja. U tom je poslu značajan doprinos liječnika i nutricionista te  drugih stručnjaka koji su dio našeg tima.
Tvrtka redovito organizira i nagradna putovanja za svoje najuspješnije članove na nekom od svjetskih egzotičnih odredišta.

Više o pojedinostima nagrađivanja i za sva ostala pitanja i nejasnoće slobodno nas kontaktirajte na 098 582 483 ili putem kontakt forme.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Vaša iskustva s Calivita divnim preparatima

Prirodom protiv gljivica Pozdrav svim članovima Calivite! Ako netko ima problema s gljivicama tj.kandidijazom, možda moje iskustvo bude vodilja. Godinama se mučim s gljivičnim infekcijama. Počelo je s bijelim oblogom na jeziku, ginekološkim tegobama, a zatim su se pojavile i na noktima. Kako mi je moj liječnik rekao da gljivice treba shvatiti ozbiljno, a ja nisam htjela uzeti lijek zbog niza nuspojava, okrenula sam se prirodi. Paraprotex koristim redovito i to već 6 mjeseci. Prva 3 mjeseca sam uzimala 3 tbl dnevno, a sad uzimam 1-2 tbl dnevno. Probiobalance također redovito koristim, a uzela sam i minerale Power Mins jer znam da tijekom infekcija posebno padne razina minerala u tijelu, a oni su životno važni. Zadnja dva mjeseca uzimam vaš odličan proizvod Spirulina&Klorela koji me oduševio djelovanjem na probavu i kožu. Stolica mi je sada sasvim normalna po svim mjerilima, za razliku od prije kada je bila neredovita i rjeđa. Koža mi je postala glatka i bez crvenih mrlja po

Zašto odabrati organsku kozmetiku?

Zašto puno više pazimo što unosimo u tijelo nego što nanosimo na tijelo? Svi su upoznati s prednostima zdrave prehrane, ali što je sa zdravom njegom kose i kože? Osim toga, u naš krvotok uz tvari koje se unose hranom, dospijevaju i tvari koje se apsorbiraju putem kože. Kao i uvijek, i u kozmetici prednost dajemo brzim rješenjima, a sintetički sastojci upravo taj uvjet i ispunjavaju: djeluju brzo i agresivno; imaju samo estetsku ulogu, te obećavaju (i daju) trenutne vidljive rezultate. Međutim, ako svojoj koži osiguramo potrebne nutrijente, ona će se moći sama obnoviti. Kada bismo u kratko željeli opisati zašto je organska kozmetika bolja od obične kozmetike onda bi rekli: jednostavno zato što je bolja i zdravija. No pogledajmo detaljnije prednosti korištenja organske kozmetike. Sigurno korištenje, bez neželjenih posljedica Aktivni sastojci organskih proizvoda potječu od biljaka od kojih je većina uzgojena na organskim farmama, bez korištenja pesticida, umjetnih gnojiva