subota, 14. ožujka 2015.

Vrijeme je da počnemo drugačije gledati na vitamin C!

C 300 Plus sa šipkom i bioflavonoidima

Vrijeme je da počnemo drugačije gledati na vitamin C!

AKCIJA - kupnjom 2 komada C300 Plus prva poštarina GRATIS-vrijedi za Hrv.,cijena 2 komada =188 kn;
mogućnost za naruđbe i u inozemstvu


C 300 Plus sa šipkom i bioflavonoidima složena je formula sa produženim upijanjem koja objedinjava sve sastojke koji se mogu očekivati od modernih formula: vitamin C, bioflavonoide citrusa i šipak. Uz blagotvorne učinke vitamina C, njegovu apsorpciju i iskorištenje potiču i ostali sastojci, dok tehnologija produženog upijanja jamči dugotrajnu i stalnu prisutnost u tijelu.
Glavni aktivni sastojak je vitamin C iz prirodnih izvora (citrusa), dobro poznat po brojnim povoljnim učincima. To je važan antioksidans, stoga ima ključnu ulogu u zaštiti stanica od slobodnih radikala, te na taj način može djelovati i na opadanje umnih sposobnosti povezano sa starenjem. Jedno od njegovih najpoznatijih i najčešće korištenih područja primjene je potpora imuno sustavu, čime pomaže u zaštiti organizma od bakterija i virusa. Osim toga, vitamin C sudjeluje u održavanju strukture krvnih žila i vezivnog tkiva, kao i u njegovoj izgradnji, te tako izravno koristi očuvanju zdravlja desni, kože, kostiju i hrskavice. Potiče zdravo djelovanje srčanožilnog sustava, te je nužan za normalan rad živčanog sustava. Vitamin C nužan je za uklanjanje viška kolesterola iz krvi I sprječavanje ateroskleroze.
Bioflavonoidi dobiveni postupkom ekstrakcije (izvlačenja) iz različitih citrusa jamče biološku djelotvornost vitamina C , nadopunjavaju njegovo djelovanje, a i sami su učinkoviti antioksidansi. Ova kombinacija osigurava djelotvornost kod svih vrsta alergija jer djeluju kao prirodan antihistaminik.
Mljeveni šipak, uz to što proizvodu daje ugodan miris (koji prožima osjetila čim se bočica otvori), jedan je od najduže korištenih izvora vitamina C u tradicionalnoj medicini.
C 300 Plus sa šipkom i bioflavonoidima namijenjen je svima koji žele nadopuniti unos vitamina C iz odličnog izvora. Sportaši i osobe koje se bave teškim fizičkim radom, pušači (i pasivni pušači), ljudi koji žive u gradovima, osobe izložene svakodnevnom kroničnom stresu trebaju osigurati veći unos vitamina C.
Iskušajte i vi prednosti C 300 Plus!

C 300 Plus - sastojci u jednoj tableti:
Vitamin C300 mg
Šipak100 mg
Kompleks bioflavonoida citrusa30 mg
Naruđbe za Hrv.i inozemstvo:Calivita web site C 300 Plus

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Nema komentara:

Objavi komentar