Preskoči na glavni sadržaj

MLM: Izvor sigurne i ugodne mirovine/penzije

MLM: Izvor sigurne i ugodne mirovine

CaliVita počiva na tri temeljne ideje: očuvanje zdravlja, profitabilan i nerizičan posao te marketing suradnje (Share marketing). Najbolji dokaz za to su zdravi i uspješni članovi CaliVite koji, i nakon što su ostvarili financijsku sigurnost, nastavljaju pomagati prenošenjem svog znanja i iskustva onima koji tek počinju.
U životu svakog od nas dođe trenutak kada se zapitamo: kako ću uzdržavati sebe i svoju obitelj nakon što odem u mirovinu? Neki će si to pitanje postaviti ranije, pa će ranije i početi planirati, no kod velike većine ovo se pitanje postavi kasno (koji put prekasno) ili čak nikada. Činjenica je da sami moramo brinuti o našoj mirovini jer vidimo da ogromne bankovne korporacije ili vlade, posezanjem u životne ušteđevine i mirovinske fondove, iza sebe ostavljaju milijune zabrinutih građana koji ne znaju što će biti s njihovim mirovinama.

Raditi 40 godina?
»Državni marketinški plan« od pojedinca traži da radi 40 godina i plaća poreze u zamjenu za određeni iznos mirovine koji će dobivati mjesečno nakon umirovljenja. Problem je što se državni mirovinski sustavi financiraju novcem od poreza koji plaćaju zaposleni. U razvijenim zemljama populacija stari, natalitet opada, a opada i broj zaposlenih koji osiguravaju stabilnost mirovinskog sustava za rastući broj umirovljenika. To znači da bi se, bez velikih strukturalnih promjena, državni mirovinski sustav mogao srušiti. Drugi su problem privatni mirovinski fondovi, koji vaš novac uglavnom ulažu na burzi. Znači, kada burza raste, rastu i vrijednosti mirovinskog fonda. Međutim, kada dođe do pada na burzi, kao što se događa posljednjih godina, mirovine također opadaju. Takav razvoj događaja može mnoge ostaviti bez odgovarajućeg prihoda.

Pasivan prihod kao mirovina
»Životni marketinški plan« trebao bi uključivati plan za prikupljanje odgovarajućih sredstava za pokrivanje svih životnih troškova nakon umirovljenja. Tu treba uključiti i izgledno više troškove zdravstvenog osiguranja u kasnijoj životnoj dobi i, podjednako važno, osigurati dovoljno sredstava za naše najbliže nakon naše smrti. Mnogima to izgleda kao prevelik, ako ne i nemoguć zadatak.
Iako je puno novaca u banci dobra ideja, to nije neophodno za sigurnu i ugodnu mirovinu. Ono što je potrebno je redoviti mjesečni pasivan prihod koji prelazi vaše mjesečne troškove.
Što je pasivan prihod? To je svaki prihod za koji ne radite aktivno. Pasivan prihod dolazi od vaših ulaganja. Primjerice, tantijemi od knjiga, glazbe ili mrežnog marketinga, renta od ulaganja u nekretnine, dividende od dionica, kamate na obveznice itd. Kada vaš pasivan prihod preraste vaše mjesečne troškove, tada postajete neovisni. Sami birate život kakav želite; sami odlučujete da li ćete ostati na poslu ili ćete se povući i raditi ono što volite. Ni na koji način ne ovisite o svom poslodavcu, o svojoj sposobnosti za rad ili o državi.
O ovoj su temi napisane stotine knjiga i nikada nije kasno početi ulagati u svoju financijsku slobodu.
CaliVitin marketinški plan može vam pomoći u izgradnji profitabilnog poslovanja u mrežnom marketingu, koje će donositi visoke prihode. Ako uz nas izgradite čvrstu i dobro organiziranu mrežu, ona vam može osigurati pasivan prihod kroz izdašne bonusne isplate i premije.
Većina vas o mirovini razmišlja kao o dalekoj budućnosti, kad ostarite i umorite se od života provedenog na poslu i podrazumijeva život ispod standarda, uz malu mirovinu koja će vam jedva dostajati do kraja mjeseca... Jer to je ono što vidite oko sebe. Ali mi se s time ne slažemo! Mi vjerujemo da se uz dobar plan i predan rad u razdoblju od 3 do 5 godina može stvoriti preduvjet za dobru pasivnu zaradu s kojom se i vi možete »umiroviti« i upravljati vlastitim životom. Nazovite već danas svog sponzora ili osobu koja vam je dala ovu mogućnost te počnite raditi na svom jedinstvenom mirovinskom planu!

Početak je naruđba prva 2-3 proizvoda putem :Calivita web site -vrijedi za Hrv.i inozemstvo.

Pogledajte i Kratak film o mogućnostima napredovanja u Caliviti i ostvarenju pasivne zarade

Za sve dodatne informacije možete mi se javiti i putem:E-mail-a:mirta,mudri@gmail.com

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA I USPJEHA :)


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Calivita - pridružite nam se

Calivita već godinama gradi mostove prijateljstva i temelje zdravlja,
budite i vi dio našeg tima nasmijanih,vedrih,pozitivnih ljudi-
Calivita slijedite ovaj link i znajte da ste na pravom mjestu:http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/

SambuRex – kralj imuno zaštite! Naruđbe za Hrvatsku,Bosnu,Sloveniju,Srbiju..

SambuRex – kralj imuno zaštite!
Izabrali ste odlično! SambuRex se pokazao kao fantastičan saveznik u ova zimska vremena. Odlično podiže imunitet i suvereno „diže iz kreveta“ kad ste nahlađeni. SambuRex je tekuća formula koja sadrži bazgu, dvije vrste ehinaceje, kozlinac, cink i C vitamin. Bazga, koju poznati liječnik Sebastian Kneipp opisuje kao dobrog kućnog duha, stoljetni je pratilac čovjeka diljem svijeta. Tako je sok bazginih bobica korišten i za vrijeme epidemije gripe u Panami 1995. godine. U njemačkom centru za istraživanje hrane Bundesforschungsanstalt u Karlsruheu, znanstvenici su dokazali da antocijanidini bazge poboljšavaju rad imunološkog sustava poticanjem proizvodnje citokina, bjelančevina koje djeluju kao glasnici u imunološkom sustavu kako bi se regulirao imunološki odgovor i tako pomažu tijelu da se brani protiv bolesti. Ljudi s gripom koji su koristili bobice bazge imali su manje ozbiljne simptome i kraće vrijeme trajanja bolesti od onih koji ih nisu koristili. Pos…