Preskoči na glavni sadržaj

MLM: Izvor sigurne i ugodne mirovine/penzije

MLM: Izvor sigurne i ugodne mirovine

CaliVita počiva na tri temeljne ideje: očuvanje zdravlja, profitabilan i nerizičan posao te marketing suradnje (Share marketing). Najbolji dokaz za to su zdravi i uspješni članovi CaliVite koji, i nakon što su ostvarili financijsku sigurnost, nastavljaju pomagati prenošenjem svog znanja i iskustva onima koji tek počinju.
U životu svakog od nas dođe trenutak kada se zapitamo: kako ću uzdržavati sebe i svoju obitelj nakon što odem u mirovinu? Neki će si to pitanje postaviti ranije, pa će ranije i početi planirati, no kod velike većine ovo se pitanje postavi kasno (koji put prekasno) ili čak nikada. Činjenica je da sami moramo brinuti o našoj mirovini jer vidimo da ogromne bankovne korporacije ili vlade, posezanjem u životne ušteđevine i mirovinske fondove, iza sebe ostavljaju milijune zabrinutih građana koji ne znaju što će biti s njihovim mirovinama.

Raditi 40 godina?
»Državni marketinški plan« od pojedinca traži da radi 40 godina i plaća poreze u zamjenu za određeni iznos mirovine koji će dobivati mjesečno nakon umirovljenja. Problem je što se državni mirovinski sustavi financiraju novcem od poreza koji plaćaju zaposleni. U razvijenim zemljama populacija stari, natalitet opada, a opada i broj zaposlenih koji osiguravaju stabilnost mirovinskog sustava za rastući broj umirovljenika. To znači da bi se, bez velikih strukturalnih promjena, državni mirovinski sustav mogao srušiti. Drugi su problem privatni mirovinski fondovi, koji vaš novac uglavnom ulažu na burzi. Znači, kada burza raste, rastu i vrijednosti mirovinskog fonda. Međutim, kada dođe do pada na burzi, kao što se događa posljednjih godina, mirovine također opadaju. Takav razvoj događaja može mnoge ostaviti bez odgovarajućeg prihoda.

Pasivan prihod kao mirovina
»Životni marketinški plan« trebao bi uključivati plan za prikupljanje odgovarajućih sredstava za pokrivanje svih životnih troškova nakon umirovljenja. Tu treba uključiti i izgledno više troškove zdravstvenog osiguranja u kasnijoj životnoj dobi i, podjednako važno, osigurati dovoljno sredstava za naše najbliže nakon naše smrti. Mnogima to izgleda kao prevelik, ako ne i nemoguć zadatak.
Iako je puno novaca u banci dobra ideja, to nije neophodno za sigurnu i ugodnu mirovinu. Ono što je potrebno je redoviti mjesečni pasivan prihod koji prelazi vaše mjesečne troškove.
Što je pasivan prihod? To je svaki prihod za koji ne radite aktivno. Pasivan prihod dolazi od vaših ulaganja. Primjerice, tantijemi od knjiga, glazbe ili mrežnog marketinga, renta od ulaganja u nekretnine, dividende od dionica, kamate na obveznice itd. Kada vaš pasivan prihod preraste vaše mjesečne troškove, tada postajete neovisni. Sami birate život kakav želite; sami odlučujete da li ćete ostati na poslu ili ćete se povući i raditi ono što volite. Ni na koji način ne ovisite o svom poslodavcu, o svojoj sposobnosti za rad ili o državi.
O ovoj su temi napisane stotine knjiga i nikada nije kasno početi ulagati u svoju financijsku slobodu.
CaliVitin marketinški plan može vam pomoći u izgradnji profitabilnog poslovanja u mrežnom marketingu, koje će donositi visoke prihode. Ako uz nas izgradite čvrstu i dobro organiziranu mrežu, ona vam može osigurati pasivan prihod kroz izdašne bonusne isplate i premije.
Većina vas o mirovini razmišlja kao o dalekoj budućnosti, kad ostarite i umorite se od života provedenog na poslu i podrazumijeva život ispod standarda, uz malu mirovinu koja će vam jedva dostajati do kraja mjeseca... Jer to je ono što vidite oko sebe. Ali mi se s time ne slažemo! Mi vjerujemo da se uz dobar plan i predan rad u razdoblju od 3 do 5 godina može stvoriti preduvjet za dobru pasivnu zaradu s kojom se i vi možete »umiroviti« i upravljati vlastitim životom. Nazovite već danas svog sponzora ili osobu koja vam je dala ovu mogućnost te počnite raditi na svom jedinstvenom mirovinskom planu!

Početak je naruđba prva 2-3 proizvoda putem :Calivita web site -vrijedi za Hrv.i inozemstvo.

Pogledajte i Kratak film o mogućnostima napredovanja u Caliviti i ostvarenju pasivne zarade

Za sve dodatne informacije možete mi se javiti i putem:E-mail-a:mirta,mudri@gmail.com

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA I USPJEHA :)


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Vaša iskustva s Calivita divnim preparatima

Prirodom protiv gljivica Pozdrav svim članovima Calivite! Ako netko ima problema s gljivicama tj.kandidijazom, možda moje iskustvo bude vodilja. Godinama se mučim s gljivičnim infekcijama. Počelo je s bijelim oblogom na jeziku, ginekološkim tegobama, a zatim su se pojavile i na noktima. Kako mi je moj liječnik rekao da gljivice treba shvatiti ozbiljno, a ja nisam htjela uzeti lijek zbog niza nuspojava, okrenula sam se prirodi. Paraprotex koristim redovito i to već 6 mjeseci. Prva 3 mjeseca sam uzimala 3 tbl dnevno, a sad uzimam 1-2 tbl dnevno. Probiobalance također redovito koristim, a uzela sam i minerale Power Mins jer znam da tijekom infekcija posebno padne razina minerala u tijelu, a oni su životno važni. Zadnja dva mjeseca uzimam vaš odličan proizvod Spirulina&Klorela koji me oduševio djelovanjem na probavu i kožu. Stolica mi je sada sasvim normalna po svim mjerilima, za razliku od prije kada je bila neredovita i rjeđa. Koža mi je postala glatka i bez crvenih mrlja po

Zašto odabrati organsku kozmetiku?

Zašto puno više pazimo što unosimo u tijelo nego što nanosimo na tijelo? Svi su upoznati s prednostima zdrave prehrane, ali što je sa zdravom njegom kose i kože? Osim toga, u naš krvotok uz tvari koje se unose hranom, dospijevaju i tvari koje se apsorbiraju putem kože. Kao i uvijek, i u kozmetici prednost dajemo brzim rješenjima, a sintetički sastojci upravo taj uvjet i ispunjavaju: djeluju brzo i agresivno; imaju samo estetsku ulogu, te obećavaju (i daju) trenutne vidljive rezultate. Međutim, ako svojoj koži osiguramo potrebne nutrijente, ona će se moći sama obnoviti. Kada bismo u kratko željeli opisati zašto je organska kozmetika bolja od obične kozmetike onda bi rekli: jednostavno zato što je bolja i zdravija. No pogledajmo detaljnije prednosti korištenja organske kozmetike. Sigurno korištenje, bez neželjenih posljedica Aktivni sastojci organskih proizvoda potječu od biljaka od kojih je većina uzgojena na organskim farmama, bez korištenja pesticida, umjetnih gnojiva

Poslovna mogućnost

Dodatna zarada - bez obveza, rizika i financijskih ulaganja! Postavši članom CaliVite, otvaraju vam se dodatne mogućnosti zarade. Naglašavamo da se radi o mogućnosti bez obveza, bez rizika i bez potrebe za bilo kakvim financijskim ulaganjem. Povećavanjem broja ljudi koji koriste naše proizvode, ostvarujete mogućnost zarade u skladu s financijskim propisima Republike Hrvatske. Isto tako mogućnost postoji da radite ovaj posao ukoliko živite u inozemstvu,sve informacije putem  dolje navedenih kontakata. Preporukom do dodatne zarade Preporuka je osnova naše promidžbe i vaša mogućnost dodatne zarade. Razmislite samo, koliko ste puta nekome preporučili određenu uslugu ili proizvod, te da li ste za to bili nagrađeni? Dijeleći pozitivna iskustva s drugima i upoznajući ih s proizvodima, automatski činimo svoje prve, ponekad i nesvjesne, promidžbene korake, koje CaliVita nagrađuje. Prilika za samozaposlenje Proizvodnja, promocija i distribucija dodataka prehrani predstavlja dinamičnu