nedjelja, 1. ožujka 2015.

Calivita certifikati

Naši certifikati

Izvrsna kvaliteta naših proizvoda certificirana je sljedećim logotipovima.

Dodaci prehrani


USDA_logo
United States Department of Agriculture
Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.


 European Union organic logoEU_organic_logo
Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.


FDA_logoU.S. Food and Drug Administration
Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).


GMP_logoGood Manufacturing Practice
Proizvodnja naših dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). GMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

Ekološka sredstva za čišćenje


US_EPA_logo
U.S. Environmental Protection Agency
Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji garantira da je svaka komponenta proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

Elektronički uređaji


Conformité Européene logo
Conformité Européene
Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.


Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung
Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF)Naše proizvode možete vidjeti i naručiti  na:Calivita web site

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Nema komentara:

Objavi komentar