Preskoči na glavni sadržaj

Aquarion - izvor žive vode u vašem domu

Aquarion - izvor žive vode u vašem domu

Od pradavnih vremena ljudi znaju za ljekovita svojstva koja voda može imati, a znanost je potvrdila da voda koja se pojavljuje u prirodi (izvorska voda, ledenjaci) zaista može biti živa i ljekovita. Koja su to svojstva žive vode? Bogata je kisikom, negativno nabijenim česticama (elektronima), lužnata je i organizirana u male organizacijske jedinice (klastere).
Upoznajte Aquarion, ionizator/filter vode s pet titan platinastih ploča i vrhunskim BioStone filterom. Uređaj koji, osim što čisti, mijenja vodu iz vaše slavine, omogućujući vam da u vlastitom domu svakodnevno pijete vodu sa svojstvima izvorske, žive vode.
Aquarion – izvor čiste, filtrirane vodekruzenjeVode_201403.jpg

BioStone Ultra – umjetnost filtracije u kućanstvu
Voda predstavlja izvor života na Zemlji i nezamjenjiva je za naš organizam jer pomaže upijanje nutrijenata, održava normalnu tjelesnu temperaturu, regulira razine elektrona i protona te potiče metabolizam i izlučivanje otpadnih tvari. Svaka aktivnost na zemlji ili u zraku utječe na sliv voda jer voda sa sobom odnosi gnojivo, taloge, pesticide, patogene i druge kontaminante te ih prenosi do drugih vodenih tokova, poput potoka, rijeka, jezera, ušća i podzemnih voda. S obzirom da voda kao univerzalno otapalo, otapa sve tvari s kojima dolazi u doticaj na putu od crpilišta i cjevovoda do naše slavine, s pravom se pitamo što se sve nalazi u vodi koju svakodnevno pijemo. biostone_201403.jpgZato je Aquarion opremljen BioStone ultra finim filterom, koji predstavlja vrhunac filtracije vode u kućanstvu danas. BioStone je višeslojan filter koji se sastoji od vrlo fine membrane sa šupljim vlaknima – ista tehnologija koja se koristi za dijalizu – koja uklanja najsitnije čestice, kemikalije, pesticide, bakterije, protozoe, viruse, teške metale i klorne spojeve do 0,01 µm. Biostone filter sadrži i koraljni kalcij. Ovaj nevjerojatan sastojak godinama je već priznat u Japanu zbog svojih ljekovitih svojstava, a djeluje tako da dodaje kalcij, magnezij i minerale u tragovima u vodu. Tu je i aktivni ugljen presvučen srebrom za dodatnu filtraciju, te poludragi kamen turmalin, koji prirodno emitira dugo infracrveno zračenje koje potiče stvaranje negativnih iona čak i prije ionizacije vode, čime voda dobiva svojstva koja ima izvorska voda kada na nju djeluje sunce kao glavni izvor dugih infracrvenih zraka.
Aquarion – ostale prednosti ionizacije

1. Voda manjih klastera – bolja hidratacija staniceklasteriVode_201403.jpg
Molekule vode u prirodi nikada ne dolaze pojedinačno, već teže povezivanju tvoreći tzv. klastere. U običnoj slavinskoj vodi nalazimo 12 - 18 molekula vode povezanih u klaster. Ovako organizirana voda teško ulazi u stanicu, a posljedica toga je slabija hidratacija. Ionizirana lužnata voda ima 6 - 8 molekula vode i do 6 puta veću hidratacijsku sposobnost, a naziva se mikroklaster voda ili mikrovoda. Konzumacijom mikrovode povećava se sposobnost otapanja tvari, pa je i djelotvornost metabolizma višestruko učinkovitija, što se odražava i na ubrzano uklanjanje otrova iz tijela zbog njihovog bržeg otapanja. Tako se konzumacijom ionizirane lužnate vode daleko uspješnije čiste i krvne žile. Jedan od zabilježenih pozitivnih učinaka je i rješenje problema zatvora, bubrežnih kamenaca, aterosklerotskih plakova itd.

2. Voda s više kisika
Aquarion ionizacijom povećava sadržaj kisika koji je, u usporedbi s vodom iz slavine, 2 - 3 puta veći. Više kisika znači više energije, bolju neutralizaciju i uklanjanje škodljivih tvari iz organizma.

3. Voda puna elektrona – voda antioksidativnog svojstvaelektroniUVodi_201403.jpg
Aquarion ionizacijom stvara vodu koja je, za razliku od slavinske vode, vode dobivene u pročišćivačima na bazi reverzne osmoze, destilirane vode, ozonirane vode i vode iz boca, puna negativno nabijenih čestica, a samim time i elektrona. Ti elektroni našem organizmu služe u procesima neutralizacije štetnih slobodnih radikala. Kako znamo da su slobodni radikali pokretači degenerativnih promjena i oštećenja na stanicama, a time i pokretači bolesti, možemo zaključiti da voda iz Aquariona svojim antioksidativnim svojstvima pokazuje ljekovitost.
Aquarion stvara vodu koja ima negativni oksidoredukcijski potencijal (-ORP). Primjerice ORP slavinske vode iznosi od +100 do +200 mV, što znači da je siromašna negativno nabijenim česticama, a ORP vode iz Aquariona iznosi od -100 do -300 mV, što znači da je bogata negativno nabijenim česticama.
Aquarion – izvor kisele vode

Kisela voda protiv gljivica i bakterija
Istovremeno uz stvaranje alkalne vode, Aquarion kroz drugu cijev ispušta i tzv. kiselu vodu, koja se stvara kao druga frakcija elektrolize i koja služi za vanjsku primjenu. Vrlo je dobra za našu kožu, a posebno se preporučuje osobama koje imaju problema sa gljivicama. Kiselu vodu možemo koristiti i za ispiranje nosne šupljine kod hunjavice, alergijskog rinitisa, za ispiranje usne šupljine, te u domaćinstvu za dezinfekciju površina u kućanstvu, bez korištenja kemikalija.
Aquarion – izvor alkalne vode

Kiselost organizma – uzrok mnogih bolesti
Biokemijska ravnoteža kiselina i lužina (pH) u našem organizmu ključna je za održavanje unutarnje harmonije organizma. Kiselost u našem organizmu, malo po malo oštećuje naše stanice, tkiva i organe. Protiv tog zakiseljavanja naše se tijelo bori neutralizacijom nastalih kiselih spojeva, a u tome glavnu ulogu imaju bubrezi i pluća. Suvremen neaktivan život (plitko disanje) čini nas podložnima zakiseljavanju, jer se organizam ne uspjeva u cijelosti riješiti CO2 kao nusproizvoda stvaranja energije. Ali ključnu ulogu u zakiseljavanju ima naša prehrana. Hrana koju jedemo (meso, ribe, žitarice, jaja, neke mahunarke, alkohol, kava, šećeri, mliječni proizvodi) čini nas kiselima. Primjerice borovnice, brusnice, šljive, špinat, kikiriki i orasi su kisele, a suhe smokve, grožđice, limun, jabuke, kruške, bademi i većina drugog povrća alkalne namirnice. Alkalizirana voda koju dobivamo iz Aquariona idealna je za zaustavljanje procesa zakiseljavanja tijela, pomaže uklanjanje kiselih tvari do sada akumuliranih u tijelu, čime stvaramo preduvjete za očuvanje vitalnih procesa i organa (bubrezi, pluća, srce, mozak, jetra...) te samoobnavljanje organizma.

Naruđbe za Hrv.i inozemstvo moguće putem linka:AQUARION

obrocna_otplata201403.jpg

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Aптека извор на здравје - Почитувани читатели Македонија, тука може да се види Aптека извор на здравје

Aптека извор на здравје 


Што преставува CaliVita International CaliVita International е водечкаMLM компанија, која произведува и дистрибуира врвни производи во областа на здравјето и виталноста. Во асортиманот на производи влегуваат  додатоци во исхраната, витамини, козметика, електронски уреди и средства за домаќинство. CaliVita International е основана пред повеќе од 20 години и е застапена во повеќе од 30 држави.
Основата на CaliVita е здрав животен стил заедно со финансиска независност. Кога сте способни да ја избалансирате состојбата на Вашиот ум преку градењето на нови врски и по тој пат имате чувство за финансиски достигнувања, имате можност да бидете многу среќни на долгорочен план.

Квалитет и безбедност Ви ги гарантираме Конзумирањето на диеталните додатоци е корисен и интегрирам дел од модерниот животен стил. Голема е разликата кои производи и состојки ги кнзумирате. CaliVita International се труди да го обезбеди најдоброто за своите корисници.
Строга контрола на квалитетот

Nada Zdravković Tomić, dr Eisa Alizadeh - Motivacija i stručnost u gradnji mreže

Ovaj divan video preporučujem pogledati svima :)Pridružite nam se putem Calivita web site -vrijedi za Hrv.i inozemstvo - postanite potrošač naših preparata i osječati ćete se svakim danom sve bolje i bolje :)ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA I USPJEHA