subota, 28. ožujka 2015.

Potrebni novi suradnici zainteresirani za dodatni prihod-mogućnost rada pružamo osobama  iz Hrvatske i inozemstva
-bilo da ste fizička ili pravna osobe-pojedinac ili firma,kao što su obrti,liječničke ordinacije,ljekarne/apoteke,fitness centri ,trgovine zdrave hrane, i drugo.

Nudimo:

Neovisnost.
 Svaki član sam bira svoje suradnike i određuje vlastiti radni raspored.

Financijska sigurnost.
 CaliVita® International osigurava prihod srazmjeran uloženom trudu i vremenu i postavlja temelje financijski sigurnoj budućnosti. Zalaganje i želja za učenjem i napredovanjem nagrađeni su odgovarajućim prihodom.

Uspjeh.
 Svakom je članu pružena šansa za uspjeh i samo o članu ovisi kako će je iskoristiti.

Timski rad.
Ako želite uspješno graditi mrežu, morate biti timski igrač. Povezivanje s novim ljudima i zajednicama razlog je više da nam se pridružite!

Zdravlje.
Odabir zdravog životnog stila, uz uravnoteženu prehranu i redovitu rekreaciju, preduvjet je zdravog i ispunjenog života. CaliVitini dodaci prehrani su nezaobilazna podrška tom životnom stilu i najbolje prehrambeno "pojačanje" koje možete zamisliti.


Edukacija od strane Calivite :

Seminari, predavanja, savjeti

CaliVita® International redovito organizira seminare, predavanja i savjetovališta za svoje članove. Na ovim događanjima vrhunski menadžeri dijele svoje znanje i iskustva u građenju mreže. Članovi imaju priliku putem prezentacija medicinskih stručnjaka saznati više o proizvodima. Članstvo u velikoj mreži nudi i mnogo mogućnosti za napredak - međusobno možemo postavljati pitanja, razmjenjivati mišljenja i podijeliti svoja iskustva iskustva.

Priznanja i nagrade

CaliVita® International organizacijom međunarodnih seminara uspjeha odaje priznanje najuspješnijim menadžerima globalnog sustava. Te seminare tvrtka svake godine sponzorira te ih organizira na nekoj egzotičnoj destinaciji. Među sudionicima međunarodnih seminara uspjeha je i osnivač i predsjednik CaliVita® International, Gerry G. Hargitai, kao i mnogi drugi vodeći članovi mreže. Savjetovanje i druženje s vrhunskim menadžerima uvelike mogu unaprijediti znanje sudionika u građenju njihove mreže. Kada ovome dodamo i vrijeme namijenjeno opuštanju i zabavi, međunarodni semnar uspjeha postaje bogato i revitalizirajuće iskustvo.-sve dodatne informacije putem E-mail-a:mirta.mudri@gmail.com,
-registracija moguća i putem :Calivita web site


Nema komentara:

Objavi komentar