petak, 13. ožujka 2015.

Iskusite učinke Organskog asaija!

Iskusite učinke Organskog asaija!

Asai je postao poznat u svijetu kao voće koje pomaže u regulaciji razine šećera u krvi, što je jedan od temelja uspješne dijete, jer se time lakše izbjegavaju iznenadni napadaji gladi. Istraživanje iz 2009. godine nastojalo je utvrditi učinke asaija na 10 pretilih ljudi koji su imali veliki rizik od metaboličkog sindroma. Mjerena je razina glukoze, inzulina i masnoća te krvnog tlaka. Utvrđeno je da su se razine jutarnjeg šećera, razine šećera nakon obroka te razine inzulina značajno smanjile. Uporaba asaija ujedno je doprinijela smanjenju ukupnog kolesterola i LDL kolesterola, dok su razine dobrog HDL kolesterola ostale iste. Organski asai sok je nakon godinu dana u našoj mreži stekao puno obožavatelja. Evo nekih povratnih informacija o sjajnim učincima ovog proizvoda.
[ Nestala patnja koja je trajala 53 godine ]
Moja draga prijateljica i suradnica preporučila je Organic A cai svojoj 81-godišnjoj sestri, koja je patila od bronhijalne i srčane astme od 28. godine života. Pila je lijekove i koristila pumpicu kako bi smanjila neugodne simptome. Prestala je raditi u dobi od 48 godina. Organski asai uzima od studenog 2013. Uzimala je 2x2 žlice dnevno tijekom mjesec dana, i nakon toga po 1x1 žlicu dnevno.
Fantastičan učinak proizvoda osjetila je nakon dva tjedna, kad je je mogla prestati s uzimanjem lijekova. Koristila je pumpicu još dva mjeseca, ali od siječnja ju koristi rijetko, samo kod maglovitog, kišnog vremena. Organski asai pomogao je za 90% smanjiti njene neugodne simptome gušenja koji su trajali 53 godine. Poboljšala se njena kvaliteta življenja kao i fizička snaga.
Zahvalna je na svemu, i drago joj je što je uz pomoć CaliVite došla do ovog izvrsnog proizvoda, koji preporučuje svima.
Zsoka Simovits, TPM, Mađarska
[ Energiju sam osjetila gotovo trenutno ]
Moj radni dan je često vrlo dug i stresan, traje 12-14 sati. Na kraju dana se često osjećam slabo i premoreno. Tada sam počela piti novi Organic Acai, koji je moja prijateljica već uzimala. Energiju sam osjetila gotovo trenutno, ali njegov najvažniji učinak je bila stabilizacija šećera u krvi, pa skoro ni ne primjećujem da mi je prehrana neredovita. A i stres podnosim puno lakše, i imam puno više snage. I povrh svega, apetit mi se smanjio.
Gabor Szullo, 15%, Mađarska
[ Za dijabetes, gripu i pretilost ]
S Organski asaijem sam se prvi put srela kad je došao u Poljsku, u jesen 2013. Prvi veliki plus za Asai je da ne sadrži šećer! Ja ga, kao dijabetičar preporučujem svim dijabetičatima.
Ove godine, u sezoni crijevne gripe, moja kćer nije mogla uzimati nikakve lijekove. Tijekom tri dana je pila samo vodu i Organski asai, za rehidraciju organizama. Asai je za nju bio i hrana i lijek. Oporavila se bez uzimanja bilo kakvih lijekova. Preporučujem Acai ljudima koji žele smršaviti. Mnogi su mi povratno javili da im se i stolica normalizirala. Preporučujem ga i starijim osobama kao što sam ja (70 godina) ili onima sa kroničnim bolestima za jačanje organizma.
Elżbieta Turska, 10%, Poljska
[ Zaboravila sam se prehladiti prošle zime! ]
Kada je Acai prošle godine postao dostupan u CaliVita mreži, pročitala sam puno literature o sjajnim efektima ovog proizvoda na zdravlje čovjeka. Ubrzo sam i sama postala korisnik. Uzimala sam 3 x 1 žlicu dnevno i pored uobičajenog efekta podizanja raspoloženja, osjetila sam još dvije stvari. Prvo, prestala sam toliko željeti slatke stvari, i moje dobro skrivene zalihe čokolade me više nisu privlačile. Jednostavno nisam imala potrebu kao prije. I dobro da se to dogodilo jer je razina šećera u krvi kod mene bila na granici normale. Druga stvar koju sada primjećujem – pa prošle zime uopće nisam imala nikakvu prehladu! Istina je da sam uz SambuRex pila i vitamin D u kapima (D drops).
Ta dva proizvoda bit će moj izbor i ove jeseni.
Dr. Edit Varga, TPM, Mađarska

Naruđbe za Hrvatsku i inozemstvo :Calivita web site - Organic Acai

Nema komentara:

Objavi komentar