nedjelja, 1. ožujka 2015.

Elektronički uređaji za zaštitu zdravlja

Elektronički uređaji za zaštitu zdravlja

CaliVita Electronics proizvodi za zaštitu zdravlja pomažu nam u očuvanju zdravlja kontinuiranim unapređivanjem, modernom izvedbom i prirodnim, učinkovitim rješenjima.
U kombinaciji s dodacima prehrani, ovi uređaji sinergistički olakšavaju prevenciju bolesti i unapređuju procese ozdravljenja.

Zdravlje

CaliVita Electronics proizvodi razvijeni su kako bi doprinijeli prirodnom i blagom načinu uspostavljanja ili održavanja zdravlja. U svakodnevnom životu, nebrojeni čimbenici iz okoline štete našem tijelu. Čista alkalna voda, zaštita od elektrosmoga i tehnologija biorezonance pomažu vam da zaustavite ove štetne učinke i zaštitite svoje zdravlje.

Istraživanja

Naši znanstvenici i liječnici djeluju na stalnom poboljšavanju elektroničkih proizvoda, kako bi vam pouzdano i učinkovito pomagali u svakodnevnom životu, uz nisku potrošnju energije, jednostavno funkcioniranje i korištenje, uz pomoć prilagodljivih programa.

Dizajn

Uz visoku tehnologiju elektroničkih uređaja, nastojimo pronaći oblik i dizajn koji će se uklopiti u vaš dom i način života.

Prirodnost

Naši aparati koriste prirodne metode, slijedeći tehnologiju ionizacije ili osnove biofizike, čime se štiti okoliš i osigurava jedinstveno tehnološko rješenje koje pridonosi očuvanju vašeg zdravlja.Naruđbe za  Hrvatsku i inozemstvo putem: Calivita web site

Nema komentara:

Objavi komentar