Preskoči na glavni sadržaj

Elektronički uređaji za zaštitu zdravlja

Elektronički uređaji za zaštitu zdravlja

CaliVita Electronics proizvodi za zaštitu zdravlja pomažu nam u očuvanju zdravlja kontinuiranim unapređivanjem, modernom izvedbom i prirodnim, učinkovitim rješenjima.
U kombinaciji s dodacima prehrani, ovi uređaji sinergistički olakšavaju prevenciju bolesti i unapređuju procese ozdravljenja.

Zdravlje

CaliVita Electronics proizvodi razvijeni su kako bi doprinijeli prirodnom i blagom načinu uspostavljanja ili održavanja zdravlja. U svakodnevnom životu, nebrojeni čimbenici iz okoline štete našem tijelu. Čista alkalna voda, zaštita od elektrosmoga i tehnologija biorezonance pomažu vam da zaustavite ove štetne učinke i zaštitite svoje zdravlje.

Istraživanja

Naši znanstvenici i liječnici djeluju na stalnom poboljšavanju elektroničkih proizvoda, kako bi vam pouzdano i učinkovito pomagali u svakodnevnom životu, uz nisku potrošnju energije, jednostavno funkcioniranje i korištenje, uz pomoć prilagodljivih programa.

Dizajn

Uz visoku tehnologiju elektroničkih uređaja, nastojimo pronaći oblik i dizajn koji će se uklopiti u vaš dom i način života.

Prirodnost

Naši aparati koriste prirodne metode, slijedeći tehnologiju ionizacije ili osnove biofizike, čime se štiti okoliš i osigurava jedinstveno tehnološko rješenje koje pridonosi očuvanju vašeg zdravlja.Naruđbe za  Hrvatsku i inozemstvo putem: Calivita web site

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Calivita - pridružite nam se

Calivita već godinama gradi mostove prijateljstva i temelje zdravlja,
budite i vi dio našeg tima nasmijanih,vedrih,pozitivnih ljudi-
Calivita slijedite ovaj link i znajte da ste na pravom mjestu:http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/

SambuRex – kralj imuno zaštite! Naruđbe za Hrvatsku,Bosnu,Sloveniju,Srbiju..

SambuRex – kralj imuno zaštite!
Izabrali ste odlično! SambuRex se pokazao kao fantastičan saveznik u ova zimska vremena. Odlično podiže imunitet i suvereno „diže iz kreveta“ kad ste nahlađeni. SambuRex je tekuća formula koja sadrži bazgu, dvije vrste ehinaceje, kozlinac, cink i C vitamin. Bazga, koju poznati liječnik Sebastian Kneipp opisuje kao dobrog kućnog duha, stoljetni je pratilac čovjeka diljem svijeta. Tako je sok bazginih bobica korišten i za vrijeme epidemije gripe u Panami 1995. godine. U njemačkom centru za istraživanje hrane Bundesforschungsanstalt u Karlsruheu, znanstvenici su dokazali da antocijanidini bazge poboljšavaju rad imunološkog sustava poticanjem proizvodnje citokina, bjelančevina koje djeluju kao glasnici u imunološkom sustavu kako bi se regulirao imunološki odgovor i tako pomažu tijelu da se brani protiv bolesti. Ljudi s gripom koji su koristili bobice bazge imali su manje ozbiljne simptome i kraće vrijeme trajanja bolesti od onih koji ih nisu koristili. Pos…