Preskoči na glavni sadržaj

Proljetni umor - Paket Proljetni umor SOSProljetni umor

Proljeće je najljepše doba godine, slažu se mnogi. No, ugođaj i radost sunčanih i toplijih dana često nam pokvari proljetni umor koji može uključivati i pospanost, vrtoglavicu, glavobolje, bolove u zglobovima itd. Umjesto da prštimo novom energijom kao i priroda oko nas, naše tijelo postaje tromije, teže, umornije. Ovaj paradoks proizvodi najčešće pitanje – zašto se to zbiva?
I nas i znanstvenike zanima odgovor na ovu nepoznanicu. Znanost je ponudila nekoliko mogućih razloga čudnog ponašanja tijela. Jedan od uzroka su hormoni – razine hormona sreće serotonina, čija proizvodnja ovisi o dnevnom svjetlu, iscrpljuju se tijekom zimskih tamnih dana. Kratki dani i duge noći tijekom zimskog razdoblja omogućuju jednom drugom pospanom hormonu – melatoninu, puni izražaj. Produljenjem dana tijelo prilagođava razine hormona promjenama u vanjskom okružju (temperatura, količina svjetla) te se povećavaju razine endorfina (osjećaj ugode, opuštenosti), testosterona i estrogena. Sve ove aktivnosti hormona opterećenje su za organizam koji odgovara znacima proljetnog umora. Tijekom hormonske prilagodbe tijelo treba više vitamina i bjelančevina, stoga jedite krto, lagano meso i ribu uz dosta povrća/salata te dodatno pojačajte unos vitamina i minerala putem multivitamina po krvnim grupama - Vital ABO.
Drugi razlog osjećaju umora je pad krvnog tlaka uslijed širenja krvnih žila do čega dolazi uslijed porasta dnevne temperature.
I konačno, prehrana tijekom zime ima značajnu ulogu u pojavi iscrpljenosti. Tijekom zime jede se jača, kaloričnija hrana bogata ugljikohidratima i mastima jer tijelu treba više energije za zagrijavanje. Proizvodnja veće količine energije posljedično dovodi do gomilanja škodljivih tvari i slobodnih radikala kao proizvoda metabolizma kojih se tijelo treba riješiti.
Najznačajniji proizvod koji želimo istaknuti je Ocean 21 jer je odličan izvor vitamina, minerala, aminokiselina. Posebno ističemo biljne ekstrakte koje sadrži: aloju, osam vrsta morskih algi, taheebo, ciklu, mrkvu i brusnicu. Ocean 21 predstavlja pravi eliksir za zdravu i jaku krv! Upravo ono što vam treba u proljeće, sastojci Oceana 21 će potaknuti stanično čišćenje, uklanjajući metaboličke otrove, teške metale i kemikalije, pomažući uspostavljanju hormonske ravnoteže.

Paket Proljetni umor SOS
Ovaj paket se sastoji od jedne boce Oceana 21 i jedne bočice Vitala po izboru (A, AB, B, O).Ova kombinacija će vas detoksicirati, mineralizirati i nahraniti vaše stanice te pomoći u svladavanju proljetnog umora

Naruđbe za Hrv.i inozemstvo putem našeg web site-a-linkovi dolje:
Naruči Ocean 21 i
Naruči Vital 0                 Naruči Vital A            Naruči Vital B              Naruči Vital AB

Poštarina za Hrv.gratis


                                                                                 +

iliiliili

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Calivita - pridružite nam se

Calivita već godinama gradi mostove prijateljstva i temelje zdravlja,
budite i vi dio našeg tima nasmijanih,vedrih,pozitivnih ljudi-
Calivita slijedite ovaj link i znajte da ste na pravom mjestu:http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/

SambuRex – kralj imuno zaštite! Naruđbe za Hrvatsku,Bosnu,Sloveniju,Srbiju..

SambuRex – kralj imuno zaštite!
Izabrali ste odlično! SambuRex se pokazao kao fantastičan saveznik u ova zimska vremena. Odlično podiže imunitet i suvereno „diže iz kreveta“ kad ste nahlađeni. SambuRex je tekuća formula koja sadrži bazgu, dvije vrste ehinaceje, kozlinac, cink i C vitamin. Bazga, koju poznati liječnik Sebastian Kneipp opisuje kao dobrog kućnog duha, stoljetni je pratilac čovjeka diljem svijeta. Tako je sok bazginih bobica korišten i za vrijeme epidemije gripe u Panami 1995. godine. U njemačkom centru za istraživanje hrane Bundesforschungsanstalt u Karlsruheu, znanstvenici su dokazali da antocijanidini bazge poboljšavaju rad imunološkog sustava poticanjem proizvodnje citokina, bjelančevina koje djeluju kao glasnici u imunološkom sustavu kako bi se regulirao imunološki odgovor i tako pomažu tijelu da se brani protiv bolesti. Ljudi s gripom koji su koristili bobice bazge imali su manje ozbiljne simptome i kraće vrijeme trajanja bolesti od onih koji ih nisu koristili. Pos…