petak, 10. svibnja 2013.

PAKET PROTIV ČIRA I POVIŠENE ŽELUČANE KISELINE,ŽGARAVICE,GASTRITISA i IMUNITET dolje..


Green Care (240 tab)

Alkalizira,i time neutralizira kiselinu,
diuretik,
poboljšava probavu
Narodna medicina od davnina primjenjuje lucernu (djetelinu) zbog njezinih ljekovitih svojstava, iako je ona u našoj sredini uglavnom poznata samo kao izvor stočne hrane. Poznata je po pozitivnim učincima kod problema gastritisa, čireva i povišene želučane kiseline.


Sastojci:

500 mg list lucerne
100 mg magnezijev karbonat

više na linku:
PROTIV ČIRA I POVIŠENE ŽELUČANE KISELINE,ŽGARAVICE,GASTRITISAiIMUNITET


Green Care - Zelena njega
List lucerke i magnezij
Piti 3 puta 1 dnevno, sa čašom vode

Cijena : 108 kn
Cijena za Europsku Uniju : 17,20 Eur
240 tableta

B kompleks
STRES MANAGEMENT kompleksna formula prirodnih B vitamina obogaćena vitaminom C i magnezijem, neophodna za normalno funkcioniranje metabolizma i živčanog sustava.

B vitamini su uključeni u gotovo sve važne procese u organizmu, a kako ih tijelo nema mogućnosti uskladištiti, potrebno ih je osigurati putem hrane i nadopuna. Manjak vitamina B prisutan je kod znatnog dijela stanovništva, a posebno su ugrožene osobe kod kojih je, zbog poremećene crijevne flore (disbioza), upalnih bolesti crijeva ili bolesti metabolizma (dijabetes), smanjeno upijanje vitamina B u krvotok. Posebnu ulogu B vitamini imaju u stanjima stresa. Naši živci i naš mozak jednostavno vole B vitamine! Oni se brinu za našu mentalnu budnost, imaju utjecaj na bezbroj procesa u mozgu, a utjecaj imaju na metabolizam ugljikohidrata koji za moždane stanice predstavljaju glavni izvor energije. Pomanjkanje B vitamina može uzrokovati promjene u umnim sposobnostima (slabljenje pamćenja), glavobolju, poremećaje sna, osjećaj napetosti i tjeskobe, te razdražljivost. Velike količine B vitamina korisne su u borbi protiv povišenog kolesterola u krvi (LDL kolesterol) i smanjenju aterosklerotskih naslaga na krvnim žilama. Učinkovit je unos većih doza B vitamina i kod osoba koje pate od migrene i jakih glavobolja, te kod Alzheimerove bolesti. B vitamini se, uz neke antioksidanse, navode kao najzaslužniji u obnavljanju moždanih djelatnosti i bržeg oporavka nakon moždanog udara. Uz veće količine vitamina B oporavak je uspješniji, a stvaranje novih krvnih žila u stradalim područjima izraženije.

Stress Management B Kompleks - prirodni komplex B vitamina
Piti 2 -3 puta dnevno , sa čašom vode ,u zavisnosti od visine stresa
Cijena : 80 kn
Cijena za Europsku Uniju :12,50 Eur


OVA DVA PREPARATA ČESTO NARUČUJU MOJI KUPCI,
KAD IH PROBAJU,ONDA IM JE ŽAO ŠTO PRIJE NISU ČULI ZA NJIH ,
NEGO PILI SODU BIKARBONU I DRUGO ,te oštetili želudac

Naruđbe
 i dodatne informacije
 za Hrvatsku i inozemstvo na:
 E- mail:mirta.mudri@gmail.com 
Facebook : Calivita Mirta Mudri Vukovar
Tel. 098 582-483
Tel.za inozemstvo: 00385 98 582-483
ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Nema komentara:

Objavi komentar