Preskoči na glavni sadržaj

IZVOR VITALNOSTI IZ PRIRODE ZA MUŠKARCE I ŽENE

Izvor vitalnosti iz prirode

JAČI LIBIDO, JAČI ŽIVCI, BOLJI SAN, VEĆA SPOLNA MOĆ (EREKCIJA), JAČI IMUNITET, VIŠE ENERGIJE, ZDRAVIJI URINARNI SUSTAV, LJEPŠA KOŽA, SNAŽNIJI MIŠIĆI, SNAŽNIJE SRCE
VitalWoman i Vitalman donose bogatstvo amazonske prašume i njenih adaptogenih biljaka čije djelatne tvari toniziraju, vitaliziraju i pomlađuju sve tjelesne funkcije, a posebno pomažu kod specifičnih muško-ženskih problema.


Izvor vitalnosti iz prirode

MUŠKARCI I  ŽENE - sastojci preparata

Damiana (Turnera aphrodisiaca), amazonska biljka koja se koristi za uravnoteženje i toniziranje živaca kod emocionalnog stresa, depresije i promjene raspoloženja. Pomaže uspostavljanju hormonalne ravnoteže čime smanjuje navale vrućine u menopauzi, a kod mlađih žena doprinosi normalizaciji mjesečnih ciklusa. Često se primjenjuje za tretiranje erektilne disfunkcije kod muškaraca te anorgazmije kod žena. Korist iskazuje i kod bolesti urinarnog trakta gdje smiruje katar mjehura i mokraćovoda. Damiana smanjuje apetit, a ima i termogeno djelovanje

Maca (Lepidium meyenii) - zbog izuzetno bogatog sadržaja aminokiselina i drugih hranjivih tvari nužnih za sintezu neurotransmitera koristi se za povećanje plodnosti muškaraca i žena (kvaliteta jajnih stanica, broj i pokretljivost spermija). Djeluje i kao tonik te podupire endokrine funkcije.

Guarana (Paullinia cupana) poznati je biljni stimulans i tonik. Osim što djeluje stimulativno na živčani sustav, jednako uspješno djeluje kao srčani tonik (jača srce), potiče stvaranje energije, pojačava budnost i alertnost. Potiče mršavljenje putem bržeg sagorijevanja masti (termogeno djelovanje).

Sarsaparila (lat. Sarsaparilla aristochiaefolia) je u europsku medicinu ušla davne 1536. kada se koristila kao lijek za sifilis i reumatizam. Sarsaparila je jedan od najboljih biljnih sredstava za detoksikaciju -potiče izlučivanje nakupljenih otpadnih tvari iz stanica, krvi, limfe. Djeluje kao opći tjelesni tonik, uravnotežuje i jača sve tjelesne funkcije u tolikoj mjeri da je nazvana čudesni obnavljač mišića, boje, snage i vigora (Hobbs C., HerbalGram.). Općenito ovo je biljka za sve one koji žele pomladiti tijelo iznutra i izvana. U modernoj fitofarmaciji koristi se kao regulator hormonalnog sustava jer sadžava biljne steroide koji služe tijelu za biosintezu spolnih hormona.

Bobice Catuabe (lat. Erytroxylum catuaba) također sadržavaju tvari koje djeluju kao opći tjelesni tonik, a posebno jačaju centralni nervni sustav (CNS) te su posebna pomoć iscrpljenim i kronično umornim osobama kojima vraćaju snagu i polet. Upravo takav, prenadraženi nervni sustav (pretjerana stimulacija neurotransmitera) može biti uzrok nesanice i nemirnog sna, gdje catuaba doprinosi boljem i mirnijem snu. Utjecaj na živčani sustav posljedično ojačava i libido kao i spolnu moć žena i muškaraca.

ŽENE - sastojci preparata - Vitalwoman
Sabal palma (lat. Serenoa repens) djeluje blagotvorno na čitav reproduktivni sustav te urinarni sustav. Kod žena normalizira funkciju jajnika, što posljedično doprinosi smanjenju bolova i pritiska u donjem abdomenu. Sabal palma smatra se jednim od najboljih biljnih sredstava za probleme maternice(npr menstruacijski grčevi). Smirujuće djelovanje odražava se i na na nadraženu sluznicu dišnih organa, te mjehura.

Suma (lat. Pfaffia paniculata) je adaptogena biljka i energetik. U modernoj fito-medicinskoj praksi se koristi za staničnu oksigenaciju što je rezultat značajnog sadržaja germanija. Također se svrstava među najjače imunomodulatore u biljnom svijetu te nije čudno da ju nazivaju para toda - lijek za sve. Primjenjuje se kao opći tonik za sve tjelesne i mentalne funkcije, za jačanje cirkulacije, kontrolu i uravnoteženje razine šećera, jačanje mišićnog tonusa i mišićnog tkiva općenito, kod anemije. Kao adaptogena biljka značajna je njezina uloga kod neuravnoteženosti hormonalnog sustava (menopauza, PMS, frigidnosti, smanjenog libida i potencije)¸ a mnogima će se svidjeti i to da povećava otpornost na velike razlike i promjene temperature okoliša. Jedan od najznačajnijih sastojaka, beta ecdysteron, prema francuskim istraživačima, povećava diferencijaciju keratinocita kože što pomaže kod psorijaze te u održavanju vlage kože čineći ju glatkom i mekom.

MUŠKARCI - sastojci preparata - Vitalman
Sibirski ginseng (lat. Eleutherococcus senticocu) ima adaptogeno i kardioprotektivno djelovanje. Kao adaptogen djeluje na normalizaciju tjelesnih funkcija, a posebno dobro djeluje na funkciju srca. Sibirski ginseng se smatra i energetikom što znači da potiče stvaranje energije, te se ova biljka posebno preporučuje iscrpljenim osobama i onima slaboga srca. U Rusiji i Kini koristi se za normalizaciju krvnog tlaka, stimulaciju imunološkog sustava te pomoć u regulaciji šećera.

Kopriva (lat. Urtica dioica) poznata je od davnina kao jedna od biljaka najsvestranijeg djelovanja. Dokazano je da kopriva pomaže kod prehlade mjehura, upale mokraćovoda i bubrega, sprječava stvaranje bubrežnog i mokraćnog pijeska, potiče izlučivanje urina te donosi olakšanje muškarcima čije je uriniranje otežano i nedovoljno uslijed povećane prostate. Kopriva je također jedna od najvažnijih domaćih biljaka za čišćenje i tvorbu krvi. Istodobno pospješuje probavu i sprječava ispadanje kose.

Muira puama (lat. Liorisima ovata) je amazonska biljka čija su afrodizijačka svojstva otkrili europski botaničari te ju doveli na stari kontinent prije nekoliko stoljeća i od tada je prisutna u europskoj fitofarmakologiji. Muira puama jedna je od najvažnijih biljaka za liječenje impotencije, smanjenog libida te bolnih živaca (neuralgije). Francuski znanstvenici dobili su fantastične rezultate istraživanja: u grupi koja je primala ekstrakt muire puame došlo je do povećanja libida kod 85% muškaraca, kod gotovo 100% ispitanika došlo je do veće učestalosti snošaja, a kod 90 % njih bila je povećana sposobnost održavanja erekcije. Zaključak istraživanja potvrđuje da je Muira odličan biljni lijek za tretiranje erektilne disfunkcije i povećanje libida.


INTIMOMENTS - lubricirajuća krema za intimnu njegu i osjećaj ugode!

Sada poboljšana formula krema pod imenom - Every MomentKažu da je seks najbolji lijek! Istraživanja ukazuju kako seksualna aktivnost može djelovati preventivno protiv različitih bolesti, a posebno protiv oboljenja srca i krvnih žila. No, postoje i neke zapreke zdravom seksualnom životu. Zbog raznih hormonalnih promjena smanjuje se dotok krvi do spolnih organa te se narušava i ovlaživanje. Uz IntiMoments možete poboljšati svoj seksulani život što će se sigurno pozitivno odraziti i na psihičko stanje. Osim toga, djelatni sastojci kreme IntiMoments smanjuju rizik od infekcija kojima smo izloženi svakodnevno, potiču epitelizaciju, smiruju nadražaj sluzokože te joj daju fleksibilnost i punoću. Stoga, s pravom možemo reći da bi krema IntiMoments trebala biti sastavni dio noćnog ormarića svake žene!
Cijena:Vitalman-za muškarce 101 kn
Cijena: VITALMAN za Europsku Uniju: 13,90 Eur
60 tableta
Cijena :Vitalwoman-za žene 101 kn
Cijena za Europsku Uniju: 17,50 Eur
60 tableta
Cijena Every Moment:91 kn
Cijena EVERY MOMENT za Europsku Uniju: 12,20 Eur
krema za intimnu njegu žene i povećanje spolnog užitka-prirodni lubrikant
135 gr
Ukoliko naručite putem E-mail-a 2 ili sva 3 ova proizvoda i pošaljete uz svoje podatke i DATUM Vašeg ROĐENJA,otvoriti ću Vam našu potrošačku karticu, dobiti ćete katalog ,mogućnost besplatnog liječničkog savjetovanja u svezi odabira naših preparata te POŠTARINU ZA 1.NARUĐBU GRATIS (vrijedi za Hrvatsku).
Više o ovim preparatima te zdravlju muškarca i žene možete čuti na ovom linku:Calivita Mirta


Za Hrvatsku i inozemstvo daljne informacije o svemu, o potrošačkoj kartici i/ili naruđbe direktno putem:Calivita Mirta - web shop
E-maila: mirta.mudri@gmail.com
Facebooka: Calivita Mirta Mudri Vukovar 
Naruđbe za Hrvatsku i inozemstvo direktno Calivita Mirta - web shop
te na E-mail: mirta.mudri@gmail.com
ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Aптека извор на здравје - Почитувани читатели Македонија, тука може да се види Aптека извор на здравје

Aптека извор на здравје 


Што преставува CaliVita International CaliVita International е водечкаMLM компанија, која произведува и дистрибуира врвни производи во областа на здравјето и виталноста. Во асортиманот на производи влегуваат  додатоци во исхраната, витамини, козметика, електронски уреди и средства за домаќинство. CaliVita International е основана пред повеќе од 20 години и е застапена во повеќе од 30 држави.
Основата на CaliVita е здрав животен стил заедно со финансиска независност. Кога сте способни да ја избалансирате состојбата на Вашиот ум преку градењето на нови врски и по тој пат имате чувство за финансиски достигнувања, имате можност да бидете многу среќни на долгорочен план.

Квалитет и безбедност Ви ги гарантираме Конзумирањето на диеталните додатоци е корисен и интегрирам дел од модерниот животен стил. Голема е разликата кои производи и состојки ги кнзумирате. CaliVita International се труди да го обезбеди најдоброто за своите корисници.
Строга контрола на квалитетот

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Nada Zdravković Tomić, dr Eisa Alizadeh - Motivacija i stručnost u gradnji mreže

Ovaj divan video preporučujem pogledati svima :)Pridružite nam se putem Calivita web site -vrijedi za Hrv.i inozemstvo - postanite potrošač naših preparata i osječati ćete se svakim danom sve bolje i bolje :)ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA I USPJEHA