nedjelja, 12. svibnja 2013.

ZELENA SIMFONIJA -15 VRSTA BLAGA MORA I KOPNA

Zelena simfonija

Koliko nas je u prilici svakodnevno na tanjuru osigurati 15 vrsta povrća, iz mora i kopna, sa svim djelatnim tvarima koje sadržava? Koliko povrća uopće jedemo? Istraživanja su porazna, ali dovoljno je promatrati vlastiti tanjur! Na njemu, u najboljem slučaju, možemo tjedno izbrojiti 5-7 vrsta povrća koje prosječan stanovnik Hrvatske konzumira.
 Predstavljam Vam novi proizvod koji sadrži pravu simfoniju zelenila - čak 16 različitih biljaka u jednoj tableti! Proizvod Spirulina Chlorella Plus je neophodan i cjelovit dodatak današnjoj nutritivno osiromašenoj prehrani.

Količina: 100 tableta
Cijena: 224,00 kn
Cijena  za Vas : 168,00 kn
Alge spirulina i klorela odličan su izvor joda kojega inače nedostaje u kopnenim biljkama. Jod je potreban za djelovanje štitne žlijezde, izmjenu tvari i proizvodnju energije te je koristan svima koji imaju usporen metabolizam i osjećaju se kronično umorni. Također su odličan izvor bjelančevina (sadržavaju do 70% bjelančevina) zbog čega su neizostavan dio prehrane vegetarijanaca posebno vegana.
Američki Nacionalni institut za rak (National Cancer Institute) potiče upotrebu povrća, kao važnu stepenicu u prevenciji nekih oblika raka. Iznimno bogat sadržaj karotenoida (beta-karoten, lutein, likopen), fito-tvari iz kupusnjača (glukozinolati, posebno indol i aromatski izotiocijanti) stavlja ovaj kompleks u prvi plan u zaštiti zdravlja tkiva dojke, jajnika i maternice te svih sluzokoža u tijelu - sluznice usta, grla, crijeva, prostate, urinarnog trakta, gdje ove tvari svojim zajedničkim djelovanjem štite od pojave upala i tumora
Često se javlja potreba čišćenja limfe i cjelokupnog tijela koje u današnje doba postaje mjesto za odlaganje otpada - brojnih štetnih tvari iz hrane i okoliša, te zaostataka lijekova. Ovaj skup izuzetno vrijednih biljnih tvari, vitamina, minerala, vlakana, enzima i klorofila će pokrenuti detoksikacijske procese u tijelu, a za najpotpuniji učinak čišćenja može se kombinirati sa Oceanom 21 ili Klorofilom

Sastojci u jednoj tableti
Spirulina, prah (Arthrospira platensi250 mg
Chlorella, prah (Chlorella pyrenoidosa)250 mg
Pšenica, prah lišća (Triticum aestivum)100 mg
Lucerna, prah lista (Medicago sativa)100 mg
Biljni kompleks koji sadrži ukupno 140 mg:                                                                         
 Celer, prah sjemena (Apium graveolens)
Alga kelp, prah (Ascophyllum nodosum)
Kupus, prah (Brassica oleracea)
Špinat, prah (Spinacia oleracea)
Maslačak, prah korijena (Taraxacum officinale)
Peršin, prah lista (Petroselinum crispum)
Ekstrakt luteina (10%)
Ekstrakt rajčice sa 5% likopena (Lycopersicon esculentum)
Prokulica, prah lista (Brassica oleracea)
Crna rotkva, prah korijena (Raphanus sativus var.niger)
Aloe Vera, prah lista (Aloe barbadensis)
Brokula, prah nadzemnih dijelova (Brassica oleracea)

Naruđbe i dodatne informacije za Hrvatsku i inozemstvo :Calivita Mirta - web shop  ili
na E-mail:mirta.mudri@gmail.com
Plaćanje za Hrvatsku pouzećem

Nema komentara:

Objavi komentar