četvrtak, 5. veljače 2015.

Calivita premije i nagrade

Premije

Za one koji žele više

Jednom kad izgradite vlastitu mrežu u CaliViti, i kad ona počne rasti, uskoro ćete vidjeti da se vaše ulaganje vremena isplatilo. Nama je u interesu da održimo vašu pokretačku energiju i entuzijazam. Stoga vam, uz osnovni bonus, nudimo i različite naknade i brojne nagrade.

Nagrada za naporan rad: Menadžerska premija

Ako ste ostvarili razinu Palma menadžer, sigurno ste mjesecima radili naporno i puno. Ali isplatilo se. Vaša nagrada za predanost i entuzijazam, uz osnovi bonus, je 5% Menadžerska premija, menadžerski status i svečano priznanje.

Nagrada za sponzoriranje:  Bonus za trostruku liniju

Ako izgradite stabilnu mrežu, i uložite vrijeme i trud kako bi i vaši izravno sponzorirani članovi ostvarili uspjeh zajedno s vama, mi ćemo to znati cijeniti. Ako imate tri izravna člana koji rastu ravnomjerno zajedno s vama, tada ćete imati pravo na dodatnu premiju od čak i više od 100 eura mjesečno, ovisno o razinama tih članova.

Održavajte 21% grupe: Izvršna premija

Jako dobro znamo koliko je truda potrebno za izgradnju i održavanje sponzorske linije, dok ne postane samostalna i dođe do 21%. Kako bismo vas nagradili za vašu predanost, isplatit ćemo vam dodatnih 1% bonusa za svaku vašu liniju koja još nije dosegla 21%, ali koja ostvaruje ukupni prihod od najmanje 14.000 eura. To je najmanje 140 eura mjesečno, i to nije sve.
Ako njihov mjesečni prihod bude najmanje 19000 eura, vaš se dodatni bonus udvostručuje, i iznosi 2%, što je najmanje 380 eura mjesečno.

Nagrada za ostvarenja top menadžera: Srebrna i Zlatna premija

Imate članove koji će sami ostvariti razinu 21%. Kako bismo vas potaknuli da im i dalje pružate podršku, isplatit ćemo vam još jedan 1% bonus od prometa grupa izravno sponzoriranih članova koje su ostvarile razinu 21%. Kao dodatnu motivaciju,tvrtka raspodjeljuje 0,25% od ukupnog godišnjeg prihodaizmeđu onih Srebrnih Palma menadžera koji su održali razinu 6 mjeseci uzastopno. Ako postignete razinu Zlatna palma, ostvarujete pravo na zlatnu premiju, što znači raspodjelu još 0,25% od ukupnog godišnjeg prihoda tvrtke.

Nagrada za stabilan rast: Bonus stabilnosti

Ako vaša grupa naraste, i nekoliko izravno sponzoriranih članova ostvari menadžersku razinu, vi ćete potencijalno dobivati skoro 1600 eura mjesečno kao Bonus stabilnosti po sponzoriranom članu.

Krenite u visinu: Fiksni bonusi

Ako ste na razini Srebrna Palma menadžer i vaše poslovanje se i dalje razvija, možete dobiti dodatni bonus između 60.000 i 73.000 eura ovisno o ostvarenoj razini.
Kao što vidite, želimo vas podržati u:
  • održavanju poslovanja i rasta mreže iz mjeseca u mjesec,
  • pomaganju vaših izravno sponzoriranih članova i
  • sudjelovanju u radu grupa vaših izravno sponzoriranih članova i uživanja u njihovom uspjehu zajedno s njima.

Napomena!
Gore navedeni primjeri služe samo za demonstraciju CaliVitinog sustava nagrađivanja, i ne predstavljaju obećanje sigurnog prihoda. Brojke članova, vrijednosti kupnji i prihoda navedene su samo kao primjer; svoje CaliVita poslovanje možete graditi slobodno kako god želite.

Priključite nam se putem ovog linka i počnite svoje snove pretvarati u stvarnost nakon što odredite jasan cilj koji će biti vaša vodilja Calivita Mirta - web shop .
Za sve dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju putem E-mail-a :mirta.mudri@gmail.com
Moguće je biti naš potrošač i suradnik bez obzira da li živite u Hrv.ili u inozemstvu.

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA I USPJEHA

Nema komentara:

Objavi komentar