subota, 28. veljače 2015.

Uspješni počeci

Uspješni počeci

Mónika Bíró, 7%, Mađarska


S CaliVitom me upoznala moja majka, koja je uz pomoć CaliVitinih proizvoda izliječila upalu glasnica. Vraćajući se kući s prezentacije proizvoda, predložila je da joj se pridružim na sljedećem sastanku, jer je to ono što mi treba!
U početku sam sve prisutne na sastanku gledala s nepovjerenjem, ali proizvodisu bili ti koji su me uvjerili. U to se sam vrijeme zaista loše osjećala, i fizički i psihički, i CaliVita mi je bila zadnja šansa. Zdravlje mi je uvijek bilo važno, ali još važnije mi je održavanje zdravlja na prirodan način, bez korištenja lijekova. U kratkom roku sam osjetila pozitivne promjene, kako na svom zdravstvenom stanju, tako i na svom raspoloženju. To se odrazilo pozitivno na sve aspekte mog života.
Nadala sam se da će ljudi iz moje okoline primijetiti da postoji rješenje za njihove probleme, pa sam dijelila svoja iskustva s njima i preporučivala im da isprobaju proizvode.
Kasnije sam počela graditi mrežu svjesno, sa slikom slobodnog i sretnog života na umu. U početku je bilo teško nositi se s izazovima, izgovorima i nedostatkom vremena, kao i mojim kredibilitetom u ovom području,ali učenjem, vježbanjem i ustrajnošću uspjela sam sve to prevladati. Moj cilj je uspostaviti bazu kupaca i kasnije postati važan igrač.
Svojim poslovnim suradnicima početnicima savjetujem da ne gube vjeru, pohađaju događanje, rade na sebi i konzultiraju se sa svojim sponzorom i višim menadžerima u liniji!

Agnieszka Pilarska, 10%, Poljska

Najbolja posljedica suradnje s CaliVitom je poboljšanje nečijeg zdravlja, upoznavanje s novim poslovnim rješenjima, te razmjena znanja unutar cijele mreže. K tome, najvažnija vrijednost ove tvrtke su njeni jedinstveni ljudi.
Sve koji su u potrazi za vlastitim poslovanjem kao i zanimljivim životom, potičem da vjeruju u vlastite sposobnosti. Motivacija je ključ svega. Samo pogledajte sve one koji su uspjeli i nalaze se na visokim razinama u mreži. Podjednako je važna samodisciplina i drugačiji pogled na zdravlje i poslovanje.
Trenutno, duboko u sebi, osjećam da mogu više, jače i bolje! Sve me manje zanimaju uobičajeni obrasci tradicionalnog razmišljanja o poslu. Trudim se svakog čovjeka gledati na kreativan način i vidim priliku za moguću suradnju. Uhvatila sam svoju priliku, i ovo je tek početak!

Posao se sastoji od dva dijela. Početna faza je razvoj, održavanje i servisiranje osobne baze kupaca.
Druga faza je širenje i povećavanje svog poslovanja uključivanjem sve većeg broja suradnika koji će raditi sve ono što vi radite.

U Caliviti ima mjesta i za Vas i za Vaše prijatelje - pridružite nam se putem:Calivita web site

Nema komentara:

Objavi komentar