Preskoči na glavni sadržaj

Uspješni počeci

Uspješni počeci

Mónika Bíró, 7%, Mađarska


S CaliVitom me upoznala moja majka, koja je uz pomoć CaliVitinih proizvoda izliječila upalu glasnica. Vraćajući se kući s prezentacije proizvoda, predložila je da joj se pridružim na sljedećem sastanku, jer je to ono što mi treba!
U početku sam sve prisutne na sastanku gledala s nepovjerenjem, ali proizvodisu bili ti koji su me uvjerili. U to se sam vrijeme zaista loše osjećala, i fizički i psihički, i CaliVita mi je bila zadnja šansa. Zdravlje mi je uvijek bilo važno, ali još važnije mi je održavanje zdravlja na prirodan način, bez korištenja lijekova. U kratkom roku sam osjetila pozitivne promjene, kako na svom zdravstvenom stanju, tako i na svom raspoloženju. To se odrazilo pozitivno na sve aspekte mog života.
Nadala sam se da će ljudi iz moje okoline primijetiti da postoji rješenje za njihove probleme, pa sam dijelila svoja iskustva s njima i preporučivala im da isprobaju proizvode.
Kasnije sam počela graditi mrežu svjesno, sa slikom slobodnog i sretnog života na umu. U početku je bilo teško nositi se s izazovima, izgovorima i nedostatkom vremena, kao i mojim kredibilitetom u ovom području,ali učenjem, vježbanjem i ustrajnošću uspjela sam sve to prevladati. Moj cilj je uspostaviti bazu kupaca i kasnije postati važan igrač.
Svojim poslovnim suradnicima početnicima savjetujem da ne gube vjeru, pohađaju događanje, rade na sebi i konzultiraju se sa svojim sponzorom i višim menadžerima u liniji!

Agnieszka Pilarska, 10%, Poljska

Najbolja posljedica suradnje s CaliVitom je poboljšanje nečijeg zdravlja, upoznavanje s novim poslovnim rješenjima, te razmjena znanja unutar cijele mreže. K tome, najvažnija vrijednost ove tvrtke su njeni jedinstveni ljudi.
Sve koji su u potrazi za vlastitim poslovanjem kao i zanimljivim životom, potičem da vjeruju u vlastite sposobnosti. Motivacija je ključ svega. Samo pogledajte sve one koji su uspjeli i nalaze se na visokim razinama u mreži. Podjednako je važna samodisciplina i drugačiji pogled na zdravlje i poslovanje.
Trenutno, duboko u sebi, osjećam da mogu više, jače i bolje! Sve me manje zanimaju uobičajeni obrasci tradicionalnog razmišljanja o poslu. Trudim se svakog čovjeka gledati na kreativan način i vidim priliku za moguću suradnju. Uhvatila sam svoju priliku, i ovo je tek početak!

Posao se sastoji od dva dijela. Početna faza je razvoj, održavanje i servisiranje osobne baze kupaca.
Druga faza je širenje i povećavanje svog poslovanja uključivanjem sve većeg broja suradnika koji će raditi sve ono što vi radite.

U Caliviti ima mjesta i za Vas i za Vaše prijatelje - pridružite nam se putem:Calivita web site

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Aптека извор на здравје - Почитувани читатели Македонија, тука може да се види Aптека извор на здравје

Aптека извор на здравје 


Што преставува CaliVita International CaliVita International е водечкаMLM компанија, која произведува и дистрибуира врвни производи во областа на здравјето и виталноста. Во асортиманот на производи влегуваат  додатоци во исхраната, витамини, козметика, електронски уреди и средства за домаќинство. CaliVita International е основана пред повеќе од 20 години и е застапена во повеќе од 30 држави.
Основата на CaliVita е здрав животен стил заедно со финансиска независност. Кога сте способни да ја избалансирате состојбата на Вашиот ум преку градењето на нови врски и по тој пат имате чувство за финансиски достигнувања, имате можност да бидете многу среќни на долгорочен план.

Квалитет и безбедност Ви ги гарантираме Конзумирањето на диеталните додатоци е корисен и интегрирам дел од модерниот животен стил. Голема е разликата кои производи и состојки ги кнзумирате. CaliVita International се труди да го обезбеди најдоброто за своите корисници.
Строга контрола на квалитетот

Nada Zdravković Tomić, dr Eisa Alizadeh - Motivacija i stručnost u gradnji mreže

Ovaj divan video preporučujem pogledati svima :)Pridružite nam se putem Calivita web site -vrijedi za Hrv.i inozemstvo - postanite potrošač naših preparata i osječati ćete se svakim danom sve bolje i bolje :)ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA I USPJEHA