Preskoči na glavni sadržaj

Prirodna zaštita protiv gripe


Prirodna zaštita protiv gripe


Ako želite osigurati prirodnu zaštitu za cijelu obitelj ove zime, Samburex je pravo rješenje!

Jeste li se ikad zapitali zašto se gripa, baš kao i obična prehladakoju također uzrokuju virusi, češće javlja zimi? Mislite da se patogeni pojavljuju samo zimi? Nije ljeto to što ih sprječava, već naš imuno sustav. Glavno oružje našeg imuno sustava protiv vanjskih napada je naša krv. Ona nas učinkovito štiti na mjestima do kojih prenosi leukocite – bijela krvna zrnca, no zimi se zbog hladnoće krvne žile u nosu i grlu sužavaju čime se patogenima daje zeleno svjetlo!
Kako se možemo zaštiti od toga? Za neke rješenje može biticjepivo protiv gripe, no ono pruža zaštitu od samo dva tipa virusa gripe, tako da se za zaštitu od ostalih patogena i tipova virusa moramo potruditi izgraditi „obrambeni zid“ uz pomoć prirode.
SambuRex, zahvaljujući visokoj koncentraciji ekstrakta crne bazge u kombinaciji s cinkom i vitaminom C, može  pomoći imuno sustavu u borbi protiv virusnih infekcija. Prema rezultatima nekoliko provedenih istraživanja danas znamo i da odgovarajući unos vitamina C i cinka može skratiti vrijeme oporavka, kao i smanjiti rizik od razvoja upale pluća, što bi moglo dovesti do daljnjih komplikacija.
Samburex sadrži i echinaceu koja jača naš imunitet i posebno se preporuča kod gripe, prehlade i kašlja, a u kombinaciji s kozlincem koji ima protubakterijsko, protuupalno i imuno stimulirajuće djelovanje čini djelotvorno sredstvo za zaštitu od infekcija dišnih organa.
Istraživanja su pokazala da ekstrakt bazge pomaže i osobama koje već imaju gripu, time što skraćuje vrijeme oporavka i ublažava simptome. S obzirom na to da ne sadrži alkohol ni dodane šećere, ovaj sirup mogu piti i djeca.

Noviteti o vitaminu D

Zimi zbog kratkih dana, i nedovoljno sunca nedostatak vitamina D je posebno izražen. Međutim, uz odgovarajući unos vitamina D, broj oboljelih od gripe bi se mogao smanjiti za 90%. Jedna kap D-drops  sadrži 400 I.J. D3 tako da svi, mladi i stari, trudnice i pretile osobe mogu lako dozirati ovaj proizvod prema svojim potrebama i time smanjiti rizik pojave gripe.


Upozorenja!
SambuRex: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama alergičnim na krstašice, kod gihta, bubrežnih kamenaca, kod progresivnih sistemskih bolesti (TBC, leukemija), autoimunih bolesti, HIV-a, trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 3 godina. Uzimati najviše 8 tjedana u kontinuitetu. Dobro protresti prije uporabe. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
D-drops: Čuvati od direktnog svjetla. Ne koristiti kod visokih razina kalcija u kriv (hiperklacemija). Osobe s bubrežnim kamencima i sarkoidozom trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom, kao i kod primjene drugih preparata s vitaminom D.
Izvori:
Randomized Study of the Efficacy and Safety of Oral Elderberry Extract in the Treatment of Influenza A and B Virus Infections - Zakay-Rones, Z.; Thom, E.; Wollan, T.; Wadstein, J., The Journal of International Medical Research, Volume 32, Number 2, March 2004 , pp. 132-140(9)
Anti-influenza virus effects of elderberry juice and its fractions - Kinoshita E, Hayashi K, Katayama H, Hayashi T, Obata A., Biosci Biotechnol Biochem. 2012;76(9):1633-8
Immune-Enhancing Role of Vitamin C and Zinc and Effect on Clinical Conditions – Wintergerst et al., Ann Nutr Metab 2006;50:85-94
Orvosi Hetilap, Szupplementum, Akadémia Kiadó 2012. május

Naruđbe ovih proizvoda za Hrv.i inozemstvo :Calivita Mirta - web shop
te putem E-mail-a :mirta.mudri@gmail.com

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Calivita - pridružite nam se

Calivita već godinama gradi mostove prijateljstva i temelje zdravlja,
budite i vi dio našeg tima nasmijanih,vedrih,pozitivnih ljudi-
Calivita slijedite ovaj link i znajte da ste na pravom mjestu:http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/

SambuRex – kralj imuno zaštite! Naruđbe za Hrvatsku,Bosnu,Sloveniju,Srbiju..

SambuRex – kralj imuno zaštite!
Izabrali ste odlično! SambuRex se pokazao kao fantastičan saveznik u ova zimska vremena. Odlično podiže imunitet i suvereno „diže iz kreveta“ kad ste nahlađeni. SambuRex je tekuća formula koja sadrži bazgu, dvije vrste ehinaceje, kozlinac, cink i C vitamin. Bazga, koju poznati liječnik Sebastian Kneipp opisuje kao dobrog kućnog duha, stoljetni je pratilac čovjeka diljem svijeta. Tako je sok bazginih bobica korišten i za vrijeme epidemije gripe u Panami 1995. godine. U njemačkom centru za istraživanje hrane Bundesforschungsanstalt u Karlsruheu, znanstvenici su dokazali da antocijanidini bazge poboljšavaju rad imunološkog sustava poticanjem proizvodnje citokina, bjelančevina koje djeluju kao glasnici u imunološkom sustavu kako bi se regulirao imunološki odgovor i tako pomažu tijelu da se brani protiv bolesti. Ljudi s gripom koji su koristili bobice bazge imali su manje ozbiljne simptome i kraće vrijeme trajanja bolesti od onih koji ih nisu koristili. Pos…