Preskoči na glavni sadržaj

Novi Bonus za trostruku liniju (BTL)

Novi Bonus za trostruku liniju (BTL)

Umnožite svoj prihod!

CaliVita International predstavlja novi poticajni program rasta koji vam može pomoći u povećanju poslovnih prihoda.
Program Bonus za trostruku liniju (BTL) je novo sredstvo rada koje će vam osigurati visoke bonuseako svoje poslovanje gradite prema predviđenom planu rasta. Ako radite s nama i pratite niže navedeni poslovni plan udvostručit ćete, ili čak utrostručiti svoju zaradu!

Osnovni BTL

Ostvarena razinaSponzorirane linijeBTL (USD)
7%4%$5
7%7%$5
10%7%$15
10%10%$15
12%7%$15
12%10%$30
12%12%$30
15%10%$30
15%12%$40
15%15%$60
18%12%$40
18%15%$60
21%12%$40
21%15%$60
21%18%$90
21%21%$150
BTL omogućava veću zaradu članovima koji su predani svom radu u CaliViti i koji planiraju ostvariti razinu Srebrna Palma menadžer. BTL donosi dodatnu zaradu uz vaše redovne isplate bonusa, prema prikazanoj tablici, ako imate najmanje 3 izravne linije na određenom postotku. Navedeni iznosi se isplaćuju za svaku kvalificiranu liniju!

Planirana razina ostvarenjaInterval
7%6 mjeseci
10%6 mjeseci
12%6 mjeseci
15%9 mjeseci
18%9 mjeseci
21%12 mjeseci

Dvostruki BTL

Više truda, više zarade! Ako pratite CaliVitin plan rasta, možete ostvariti dodatnu zaradu! Udvostručit ćemo vašu isplatu BTL ako ispunite zadane uvjete i gradite svoje poslovanje prema tablici.
U tablici je prikazan vremenski interval unutar kojeg se morate kvalificirati za sljedeću razinu, kako bi primali isplate za Dvostruki BTL. Predviđen plan rasta prikazan je na donjem grafu.

Trostruki BTL

Gradite svoju mrežu punom parom, toliko brzo da vaše ostvarenje prelazi predviđen plan rasta. Utrostručit ćemo vašu isplatu BTL ako ispunite zadane uvjete i premašite predviđen plan rasta prikazan u tablici!
Naš program BTL vrijedi od prosinca 2014., što ujedno može biti i početni mjesec za sve koji sponzoriraju najmanje 3 linije.

Isplati se uključiti u ovaj program, zar ne?
Nemojte propustiti ovu odličnu priliku: dođite i pridružite nam se, osjetite CaliVitin zamah! Rastite s nama i uživajte u najvećim mogućim prihodima! 


Priključite se našem timu već danas -registracija : Calivita Mirta - web shop

Dodatne informacije i putem E-mail-a :mirta.mudri@gmail.com

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA I USPJEHA

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Calivita - pridružite nam se

Calivita već godinama gradi mostove prijateljstva i temelje zdravlja,
budite i vi dio našeg tima nasmijanih,vedrih,pozitivnih ljudi-
Calivita slijedite ovaj link i znajte da ste na pravom mjestu:http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/

SambuRex – kralj imuno zaštite! Naruđbe za Hrvatsku,Bosnu,Sloveniju,Srbiju..

SambuRex – kralj imuno zaštite!
Izabrali ste odlično! SambuRex se pokazao kao fantastičan saveznik u ova zimska vremena. Odlično podiže imunitet i suvereno „diže iz kreveta“ kad ste nahlađeni. SambuRex je tekuća formula koja sadrži bazgu, dvije vrste ehinaceje, kozlinac, cink i C vitamin. Bazga, koju poznati liječnik Sebastian Kneipp opisuje kao dobrog kućnog duha, stoljetni je pratilac čovjeka diljem svijeta. Tako je sok bazginih bobica korišten i za vrijeme epidemije gripe u Panami 1995. godine. U njemačkom centru za istraživanje hrane Bundesforschungsanstalt u Karlsruheu, znanstvenici su dokazali da antocijanidini bazge poboljšavaju rad imunološkog sustava poticanjem proizvodnje citokina, bjelančevina koje djeluju kao glasnici u imunološkom sustavu kako bi se regulirao imunološki odgovor i tako pomažu tijelu da se brani protiv bolesti. Ljudi s gripom koji su koristili bobice bazge imali su manje ozbiljne simptome i kraće vrijeme trajanja bolesti od onih koji ih nisu koristili. Pos…