Preskoči na glavni sadržaj

Akcija - za kraj zime bez gripe - C 500 i Samburex

Naruđbe za Hrvatsku i inozemstvo


Blic anti gripa ponuda


Čl. cijena: 265,26 kn
Čl. cijena s 5% popusta: 252,00 kn 
BB: 281
KB: 201,60
Dostava je besplatna!
Akcija traje od 1. do 28. veljače 2015.


SambuRex je tekući proizvod koji sadrži iscrpine bazginih bobica, rudbekije i kozlinca. Ove biljke su najprirodnija zaštita i podrška imunološkom sustavu. Osobito ih preporučujemo djeci, starijima i rekonvalescentima, osobama oslabljenog imuniteta, sklonim prehladama, infekcijama dišnih putova, alergijama te slabokrvnim i kronično umornim osobama.

Najvažnija uloga vitamina C je u održanju optimalne funkcije stanica  imunosustava, pa dodatnim unosom vitamina C jačamo vlastiti imunitet.  Neophodan je i u sintezi hormona nadbubrežne žlijezde, pomaže aktivnost  timusa, resorpciju željeza, te utječe na snižavanje razine kolesterola u  krvi. Vitamin C sudjeluje i u sintezi kolagena, koštanog i hrskavičnog  tkiva. U današnjem svijetu, kada toksini čine neizostavan dio našeg  okruženja, ističe se sposobnost vitamina C u zaštiti od kancerogenih  tvari i kemijskih toksina. Važnu ulogu ima i u terapiji alergija, pri  čemu smanjuje sintezu histamina i umanjuje intenzitet alergijskih  reakcija.

Na web shop-u više o: Samburex-u i C 500Povoljnija dostava!

Narudžbe iznad 250,00 kn šaljemo bez naplate poštarine!
Naruđbe  za Hrvatsku i inozemstvodirektno:Calivita Mirta - web shop
ili putem E-mail-a:mirta.mudri@gmail.com

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Calivita - pridružite nam se

Calivita već godinama gradi mostove prijateljstva i temelje zdravlja,
budite i vi dio našeg tima nasmijanih,vedrih,pozitivnih ljudi-
Calivita slijedite ovaj link i znajte da ste na pravom mjestu:http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/

SambuRex – kralj imuno zaštite! Naruđbe za Hrvatsku,Bosnu,Sloveniju,Srbiju..

SambuRex – kralj imuno zaštite!
Izabrali ste odlično! SambuRex se pokazao kao fantastičan saveznik u ova zimska vremena. Odlično podiže imunitet i suvereno „diže iz kreveta“ kad ste nahlađeni. SambuRex je tekuća formula koja sadrži bazgu, dvije vrste ehinaceje, kozlinac, cink i C vitamin. Bazga, koju poznati liječnik Sebastian Kneipp opisuje kao dobrog kućnog duha, stoljetni je pratilac čovjeka diljem svijeta. Tako je sok bazginih bobica korišten i za vrijeme epidemije gripe u Panami 1995. godine. U njemačkom centru za istraživanje hrane Bundesforschungsanstalt u Karlsruheu, znanstvenici su dokazali da antocijanidini bazge poboljšavaju rad imunološkog sustava poticanjem proizvodnje citokina, bjelančevina koje djeluju kao glasnici u imunološkom sustavu kako bi se regulirao imunološki odgovor i tako pomažu tijelu da se brani protiv bolesti. Ljudi s gripom koji su koristili bobice bazge imali su manje ozbiljne simptome i kraće vrijeme trajanja bolesti od onih koji ih nisu koristili. Pos…