Preskoči na glavni sadržaj

Poštovani čitatelji iz Slovenije tražim POSLOVNE PARTNERE ,ZDRAVILNIKE,MED.SESTRE,MAG.FARMACIJE I OSTALE ZA SURADNJU

više na linku dolje :



Kontakt :
Calivita Mirta - web shop
E-mail:mirta.mudri@gmail.com
Tel.00385 98 582 483

ZDRAVJE+DELO +KVALITETEN ŽIVOT

Primjedbe

  1. O podjetju CaliVita International

    CaliVita International je vodilno podjetje z mrežnim marketingom, ki proizvaja in distribuira vrhunske izdelke v zdravstvenem sektorju.Podjetje, ki ponuja prehranska dopolnila vrhunske kakovosti, vitamine, kozmetiko, zdravstvene pripomočke in izdelke za domačo nego, je bilo ustanovljeno pred več kot 20 leti in je prisotno v več kot 30 državah.

    CaliVitina skupnost stoji na temelju zdravega življenjskega sloga in na možnosti finančne neodvisnosti.Ko lahko med vzpostavljanjem novih odnosov uravnovesite svojega duha in imate občutek finančnega dosežka, ste na poti do prave, dolgoročne sreče.

    Pripadnost CaliVitini družini ne pomeni le enake priložnosti za dolgoročno bogastvo, ampak tudi pridobivanje pomembnih spretnosti, kot so motiviranje in navdihovanje drugih, da mislijo veliko, ter posledično sprejemanje pozitivnega mentalnega pristopa.Uspeh vodi do uspeha in za to potrebujete le CaliVito!CaliVita je z leti pomagala tisočim do boljšega zdravja in svobode ter finančne neodvisnosti.

    Naš ključ do uspeha so naše vrednote
    Ponosni smo na svoje temeljne vrednote, ki smo jim zavezani in ki jim sledimo tako vsak dan kot tudi dolgoročno.

    Zaupanje
    Z varnim in zanesljivim poslom, izdelki visoke kakovosti ter storitvami, ki si jih naše zveste stranke zaslužijo, še naprej gradimo kredibilno znamko.

    Svoboda
    Partnerjem ponujamo možnost neodvisnega dela, ki zagotavlja svobodo glede časa ter finančno in osebno svobodo, potrebne za ustvarjalno, izpopolnjujoče in zdravo življenje.

    Vodenje
    Verjamemo v moč notranje motivacije ter podporo pri realizaciji ciljev na osnovi edinstvenih spretnosti, brez vsakršnega pritiska.

    Razvoj
    Zavezani smo k stalnemu razvoju.Uvajamo inovativne rešitve na področju zdravja, osebnega in profesionalnega razvoja ter poslovnih možnosti.

    Pohvale
    Pohvalimo izredne dosežke in rezultate ter poskrbimo, da jih nagradimo tudi finančno.

    Skupinsko delo
    Močno zavezani smo k učinkovitemu in prijetnemu skupinskemu delu s tistimi, ki imajo enake vrednote kot mi.

    Enake priložnosti
    Naše podjetje je odprto za vse, ki želijo doseči več v življenju in ki želijo storiti vse, da bi to dosegli.CaliVita zagotavlja vsem enako priložnost za doseganje ciljev in uresničitev sanj.

    Kakovost storitev
    Zavezani smo k profesionalnim storitvam za svoje člane in stranke.
    ...Ovdje mošete vidjeti naše certifikate:
    Naši certifikati

    Vrhunsko kakovost naših izdelkov potrjujejo spodnji logotipi.

    Prehranska dopolnila



    Certifikat, ki ga izdaja ameriško ministrstvo za kmetijstvo (USDA), jamči, da izdelek izpolnjuje zahteve ekološke pridelave.




    Glavni namen evropskega logotipa je, da potrošniki enostavneje prepoznajo ekološko pridelane izdelke.Uporaba logotipa in ustrezno označevanje sta obvezna za vso ekološko pridelano, vnaprej pakirano hrano, proizvedeno v Evropski uniji.



    Naša prehranska dopolnila so proizvedena in se tržijo pod nadzorom ameriškega ministrstva za hrano in zdravila ter v skladu z njihovimi zahtevami.



    Dobra proizvodna praksa
    Proizvodnja naših prehranskih dopolnil poteka v skladu s strogim upravljanjem kakovosti in načeli nadzora kakovosti dobre proizvodne prakse.Dobra proizvodna praksa je povzetek minimalnih zahtev za nadzor kakovosti, določenih v povezavi s proizvodnjo zdravil, prehranskih dopolnil ali prehranskih izdelkov, vse od proizvodnje osnovnih materialov do delovne sile, ki sodeluje pri proizvodni, in upravljanja končnega izdelka.

    Ekološka čistila



    Certifikat ameriškega organa za zaščito okolja (EPA ali USEPA), ki jamči, da je vsaka sestavina izdelka nadzorovana in varna tako za okolje kot za ljudi.

    Elektronske naprave



    Izdelek izpolnjuje vse zahteve Evropske unije.





    Izdelek, ki ga je preverilo in ga priporoča Mednarodno združenje za elektrosmog in raziskave.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Vaša iskustva s Calivita divnim preparatima

Prirodom protiv gljivica Pozdrav svim članovima Calivite! Ako netko ima problema s gljivicama tj.kandidijazom, možda moje iskustvo bude vodilja. Godinama se mučim s gljivičnim infekcijama. Počelo je s bijelim oblogom na jeziku, ginekološkim tegobama, a zatim su se pojavile i na noktima. Kako mi je moj liječnik rekao da gljivice treba shvatiti ozbiljno, a ja nisam htjela uzeti lijek zbog niza nuspojava, okrenula sam se prirodi. Paraprotex koristim redovito i to već 6 mjeseci. Prva 3 mjeseca sam uzimala 3 tbl dnevno, a sad uzimam 1-2 tbl dnevno. Probiobalance također redovito koristim, a uzela sam i minerale Power Mins jer znam da tijekom infekcija posebno padne razina minerala u tijelu, a oni su životno važni. Zadnja dva mjeseca uzimam vaš odličan proizvod Spirulina&Klorela koji me oduševio djelovanjem na probavu i kožu. Stolica mi je sada sasvim normalna po svim mjerilima, za razliku od prije kada je bila neredovita i rjeđa. Koža mi je postala glatka i bez crvenih mrlja po

Zašto odabrati organsku kozmetiku?

Zašto puno više pazimo što unosimo u tijelo nego što nanosimo na tijelo? Svi su upoznati s prednostima zdrave prehrane, ali što je sa zdravom njegom kose i kože? Osim toga, u naš krvotok uz tvari koje se unose hranom, dospijevaju i tvari koje se apsorbiraju putem kože. Kao i uvijek, i u kozmetici prednost dajemo brzim rješenjima, a sintetički sastojci upravo taj uvjet i ispunjavaju: djeluju brzo i agresivno; imaju samo estetsku ulogu, te obećavaju (i daju) trenutne vidljive rezultate. Međutim, ako svojoj koži osiguramo potrebne nutrijente, ona će se moći sama obnoviti. Kada bismo u kratko željeli opisati zašto je organska kozmetika bolja od obične kozmetike onda bi rekli: jednostavno zato što je bolja i zdravija. No pogledajmo detaljnije prednosti korištenja organske kozmetike. Sigurno korištenje, bez neželjenih posljedica Aktivni sastojci organskih proizvoda potječu od biljaka od kojih je većina uzgojena na organskim farmama, bez korištenja pesticida, umjetnih gnojiva

Poslovna mogućnost

Dodatna zarada - bez obveza, rizika i financijskih ulaganja! Postavši članom CaliVite, otvaraju vam se dodatne mogućnosti zarade. Naglašavamo da se radi o mogućnosti bez obveza, bez rizika i bez potrebe za bilo kakvim financijskim ulaganjem. Povećavanjem broja ljudi koji koriste naše proizvode, ostvarujete mogućnost zarade u skladu s financijskim propisima Republike Hrvatske. Isto tako mogućnost postoji da radite ovaj posao ukoliko živite u inozemstvu,sve informacije putem  dolje navedenih kontakata. Preporukom do dodatne zarade Preporuka je osnova naše promidžbe i vaša mogućnost dodatne zarade. Razmislite samo, koliko ste puta nekome preporučili određenu uslugu ili proizvod, te da li ste za to bili nagrađeni? Dijeleći pozitivna iskustva s drugima i upoznajući ih s proizvodima, automatski činimo svoje prve, ponekad i nesvjesne, promidžbene korake, koje CaliVita nagrađuje. Prilika za samozaposlenje Proizvodnja, promocija i distribucija dodataka prehrani predstavlja dinamičnu