četvrtak, 17. listopada 2013.

Poštovani čitatelji iz Slovenije tražim POSLOVNE PARTNERE ,ZDRAVILNIKE,MED.SESTRE,MAG.FARMACIJE I OSTALE ZA SURADNJU

više na linku dolje :Kontakt :
Calivita Mirta - web shop
E-mail:mirta.mudri@gmail.com
Tel.00385 98 582 483

ZDRAVJE+DELO +KVALITETEN ŽIVOT

1 komentar:

 1. O podjetju CaliVita International

  CaliVita International je vodilno podjetje z mrežnim marketingom, ki proizvaja in distribuira vrhunske izdelke v zdravstvenem sektorju.Podjetje, ki ponuja prehranska dopolnila vrhunske kakovosti, vitamine, kozmetiko, zdravstvene pripomočke in izdelke za domačo nego, je bilo ustanovljeno pred več kot 20 leti in je prisotno v več kot 30 državah.

  CaliVitina skupnost stoji na temelju zdravega življenjskega sloga in na možnosti finančne neodvisnosti.Ko lahko med vzpostavljanjem novih odnosov uravnovesite svojega duha in imate občutek finančnega dosežka, ste na poti do prave, dolgoročne sreče.

  Pripadnost CaliVitini družini ne pomeni le enake priložnosti za dolgoročno bogastvo, ampak tudi pridobivanje pomembnih spretnosti, kot so motiviranje in navdihovanje drugih, da mislijo veliko, ter posledično sprejemanje pozitivnega mentalnega pristopa.Uspeh vodi do uspeha in za to potrebujete le CaliVito!CaliVita je z leti pomagala tisočim do boljšega zdravja in svobode ter finančne neodvisnosti.

  Naš ključ do uspeha so naše vrednote
  Ponosni smo na svoje temeljne vrednote, ki smo jim zavezani in ki jim sledimo tako vsak dan kot tudi dolgoročno.

  Zaupanje
  Z varnim in zanesljivim poslom, izdelki visoke kakovosti ter storitvami, ki si jih naše zveste stranke zaslužijo, še naprej gradimo kredibilno znamko.

  Svoboda
  Partnerjem ponujamo možnost neodvisnega dela, ki zagotavlja svobodo glede časa ter finančno in osebno svobodo, potrebne za ustvarjalno, izpopolnjujoče in zdravo življenje.

  Vodenje
  Verjamemo v moč notranje motivacije ter podporo pri realizaciji ciljev na osnovi edinstvenih spretnosti, brez vsakršnega pritiska.

  Razvoj
  Zavezani smo k stalnemu razvoju.Uvajamo inovativne rešitve na področju zdravja, osebnega in profesionalnega razvoja ter poslovnih možnosti.

  Pohvale
  Pohvalimo izredne dosežke in rezultate ter poskrbimo, da jih nagradimo tudi finančno.

  Skupinsko delo
  Močno zavezani smo k učinkovitemu in prijetnemu skupinskemu delu s tistimi, ki imajo enake vrednote kot mi.

  Enake priložnosti
  Naše podjetje je odprto za vse, ki želijo doseči več v življenju in ki želijo storiti vse, da bi to dosegli.CaliVita zagotavlja vsem enako priložnost za doseganje ciljev in uresničitev sanj.

  Kakovost storitev
  Zavezani smo k profesionalnim storitvam za svoje člane in stranke.
  ...Ovdje mošete vidjeti naše certifikate:
  Naši certifikati

  Vrhunsko kakovost naših izdelkov potrjujejo spodnji logotipi.

  Prehranska dopolnila  Certifikat, ki ga izdaja ameriško ministrstvo za kmetijstvo (USDA), jamči, da izdelek izpolnjuje zahteve ekološke pridelave.
  Glavni namen evropskega logotipa je, da potrošniki enostavneje prepoznajo ekološko pridelane izdelke.Uporaba logotipa in ustrezno označevanje sta obvezna za vso ekološko pridelano, vnaprej pakirano hrano, proizvedeno v Evropski uniji.  Naša prehranska dopolnila so proizvedena in se tržijo pod nadzorom ameriškega ministrstva za hrano in zdravila ter v skladu z njihovimi zahtevami.  Dobra proizvodna praksa
  Proizvodnja naših prehranskih dopolnil poteka v skladu s strogim upravljanjem kakovosti in načeli nadzora kakovosti dobre proizvodne prakse.Dobra proizvodna praksa je povzetek minimalnih zahtev za nadzor kakovosti, določenih v povezavi s proizvodnjo zdravil, prehranskih dopolnil ali prehranskih izdelkov, vse od proizvodnje osnovnih materialov do delovne sile, ki sodeluje pri proizvodni, in upravljanja končnega izdelka.

  Ekološka čistila  Certifikat ameriškega organa za zaščito okolja (EPA ali USEPA), ki jamči, da je vsaka sestavina izdelka nadzorovana in varna tako za okolje kot za ljudi.

  Elektronske naprave  Izdelek izpolnjuje vse zahteve Evropske unije.

  Izdelek, ki ga je preverilo in ga priporoča Mednarodno združenje za elektrosmog in raziskave.

  OdgovoriIzbriši