Preskoči na glavni sadržaj

VIRUSI..i BILJKE PROTIV NJIH..

 Upoznajte i isprobajte 2 izvrsna biljna preparata protiv virusa..VIRAGO I SAMBUREX..Samburex mogu koristiti i djeca slabog imuniteta i koja su često prehlađena

O VIRAGU više na linku dolje:
http://www.njuskalo.hr/orasasti-plodovi-sjemenke/virusi-biljni-kompleks-protiv-virusa-jaca-imunitet-oglas-9397805

BILJKE PROTIV VIRUSA


Kaže se, najbolja obrana je napad. Stoga, ne budimo previše pasivni, primijenimo ovu taktiku i napadnimo viruse uz naša dva izvrsna proizvoda koja sadrže prirodne tvari antivirusnog djelovanja - Virago i SambuRex

Prisutnost virusa u našem organizmu zdravstveni je problem čak i onda kada ne izazivaju nikakve simptome bolesti, jer su virusi po svojoj prirodi opasni i kada su tihi. Naime oni su pokretači brojnih oštećenja i nenormalnih biokemijskih procesa u stanicama. O njihovoj podmuklosti govori i činjenica da suvremena medicina zapravo nema djelotvorne lijekove, a cjepiva su razvijena za samo mali broj virusnih bolesti (dječje bolesti).
VIRAGO
Virago je biljni pripravak formuliran s ciljem pojačati djelotvornost snaga obrane (stanice imuniteta) uz istodobnu izravnu ulogu u inaktivaciji virusa. Specifično djelovanje Viraga daju amazonska biljka mačja kandža, list masline, cink, lizin, rudbekija i kora drveta Pau d’ Arco (taheebo). Ovi sastojci djeluju dvostruko na način da izravno uništavaju viruse, te podižu imunitet.
Mačja kandža (Uncaria tomentosa) je jedna od najvažnijih biljaka protuvirusnog djelovanja. Južnoamerički indijanci koriste ju već 2000 godina, a u srž znanstvenog zanimanja dospjela je zbog svojih sposobnosti - uništava viruse, smanjuje povišenu temperaturu, smanjuje upalu, djeluje protutumorski, a prema nekim novijim zapažanjima može pružiti zaštitu od uzročnika atipične upale pluća (virusa SARS). Uncaria djeluje i na imunološki sustav prvenstveno poticanjem stvaranja limfocita te jačanjem njihove aktivnosti, a znamo da su u borbi protiv virusa limfociti najvažnije stanice.
Maslina se s pravom može nazvati drvom života. Za protuvirusni učinak masline odgovorna je elenolna kiselina koja koči stvaranje transkriptaze i proteaze, enzima potrebnih nekim virusima da oštete zdrave stanice. Usporavanjem virusnog umnažanja tvari iz lista masline daju organizmu dovoljno vremena i mogućnosti da krene u napad. Tvari iz lista masline doprinose liječenju herpesa i drugih virusnih oboljenja, gripe i prehlade, gljivičnih infekcija, kroničnog umora i alergija, a djeluje čak i na virus HIV-a. Važnost iscrpine lista masline u liječenju virusnih oboljenja ističe biokemičar Arnold Takemoto riječima: Smatram da je iscrpina lista masline vrijedan dodatak protiv sindroma kroničnog umora i brojnih virusnih oboljenja, naročito onih tvrdokornih. Ona pokriva prostor koji dosad nismo mogli ispuniti.
Spojevi lista masline mogu djelovati tako da inaktiviraju djelovanje antibiotika, te stoga proizvode na bazi maslinova lišća ne bi trebalo uzimati u isto vrijeme kad i antibiotike.
Aminokiselina lizin ima svojstveno protuvirusno djelovanje, a posebno učinkovito koči umnažanje virusa herpesa.
Pau d’ Arco (taheebo), južnoameričko drvo, jedna je od najmoćnijih ljekovitih biljaka za potporu imunitetu.

SAMBUREX
Smjesa iscrpine bazginih bobica, rudbekije, kozlinca, cinka te vitamina C najprirodnija je moguća zaštita i podrška imunološkom sustavu. Osobito ju preporučujemo djeci, starijima i rekonvalescentima, osobama oslabljenog imuniteta, osobama sklonim prehladi i infekcijama dišnih putova, slabokrvnim i kronično umornim osobama.
Cvijet bazge, jedne od najpoznatijih ljekovitih biljaka, često je dio kućne ljekarne. Bazga se proslavila u narodnoj medicini, a slavi ju i poznati njemački liječnik Knneip, najviše zbog njezine jedinstvene moći u liječenju prehlade, gripe i vrućice. Suvremena znanost razjasnila je tajnu djelovanja bobica bazge: bazga ima sposobnost onemogućiti ulazak / prodor virusa u stanice te njegovo umnažanje unutar stanice.Bazga posebno djeluje na viruse prehlade i gripe, a dokazano je da djeluje i na virus Herpes simplexa te još neke sojeve. Bobice bazge imaju i snažno antioksidativno djelovanje te smanjuju ukupnu razinu oksidativnog stresa.
Kozlinac (Astragalus) je poznata biljka u kineskoj medicini koja ima protubakterijsko, protuupalno i imuno-podupiruće djelovanje. Kineska medicina koristi kozlinac kod rinitisa i nadražaja sluznice dišnih organa uslijed sezonske alergije. U kombinaciji sa ehinaceom vrlo je djelotvorno sredstvo u zaštiti od infekcija dišnih organa.
C vitamin - od svih vitamina ima najvažniju ulogu u imunološkoj obrani tijela. Nužan je za pokretljivost leukocita i njihovu učinkovitost protiv napadača -bakterija te djelovanje glavne žlijezde imunološkog sustava - timusa.

ZAJEDNIČKI SASTOJCI U OBA PROIZVODA:
Cink ima izuzetno značajnu ulogu u radu imunološkog sustava jer razmjerno njegovom nedostatku u organizmu slabi i naša sposobnost obrane od virusa te se povećava rizik za nastanak imunoloških poremećaja. Cink iskazuje jedinstveno djelovanje na žljezdu timus u kojoj sazrijevaju tzv.djevičanski limfociti dospjeli iz koštane srži i u timusu se, posredovanjem hormona timulina, pretvaraju u T-limfocite. Važnost T-limfocita je nemjerljiva u svim procesima imunološke obrane. Kako je za funkciju timulina nezamjenjiv cink, u slučaju nedostatka cinka timulin gubi svoju učinkovitost. To dovodi do stvaranja nedovoljnog broja zrelih T-limfocita, a posljedično takva osoba gubi sposobnost obrane od virusnih, gljivičnih i zloćudnih bolesti.
Rudbekija (ehinacea) je najpoznatija imuno-jačajuća biljka čije tvari doprinose povećanju broja imunoloških stanica odgovornih za inaktivaciju virusa i bakterija.

VirAgo - sastav jedne tablete
Ekstrakt lista masline80 mg
Lizin80 mg
Mačja kandža60 mg
Kora drveta taheebo30 mg
Korijen crvene rudbekije (ehinaceje)25 mg
Cink10 mg


Cijena: 225,33 kn
Članska cijena: 169,00 kn


90 tableta


SambuRex - sastav u jednoj žličici (5 ml)
Ekstrakt bobica crne bazge5000 mg
Vitamin C (L-askorbinska kiselina iz antilske trešnje)100 mg
Cink5 mg
Biljna smjesa koja sadrži:130 mg
Ekstrakt vršaka stabljike crvene rudbekije (ehinaceje)74 mg
Ekstrakt korijena kozlinca (Astragalus membranaceus)30 mg
Ekstrakt korijena uskolisne rudbekije (ehinaceje)26 mg   







Cijena: 265,33 kn
Članska cijena: 199,00 kn

240 ml


Ukoliko želite naručiti ove preparate za Hrvatsku i inozemstvo po nižim,članskim cijenama ,javite se na:
Calivita Mirta - web shop.

Za sve dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju uz 15-esto godišnje iskustvo u ovom poslu

Mirta Mudri, dipl.oec.,Calivita int.
Kontakt :
Tel.: 098 582 483
Tel.za inozemstvo :00385 98 582 483
Facebook : Calivita Mirta Mudri Vukovar
Moj blog o ZDRAVLJU I CALIVITI :  http://calivitiniprirodnipreparati.blogspot.com/
ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Vaša iskustva s Calivita divnim preparatima

Prirodom protiv gljivica Pozdrav svim članovima Calivite! Ako netko ima problema s gljivicama tj.kandidijazom, možda moje iskustvo bude vodilja. Godinama se mučim s gljivičnim infekcijama. Počelo je s bijelim oblogom na jeziku, ginekološkim tegobama, a zatim su se pojavile i na noktima. Kako mi je moj liječnik rekao da gljivice treba shvatiti ozbiljno, a ja nisam htjela uzeti lijek zbog niza nuspojava, okrenula sam se prirodi. Paraprotex koristim redovito i to već 6 mjeseci. Prva 3 mjeseca sam uzimala 3 tbl dnevno, a sad uzimam 1-2 tbl dnevno. Probiobalance također redovito koristim, a uzela sam i minerale Power Mins jer znam da tijekom infekcija posebno padne razina minerala u tijelu, a oni su životno važni. Zadnja dva mjeseca uzimam vaš odličan proizvod Spirulina&Klorela koji me oduševio djelovanjem na probavu i kožu. Stolica mi je sada sasvim normalna po svim mjerilima, za razliku od prije kada je bila neredovita i rjeđa. Koža mi je postala glatka i bez crvenih mrlja po

Zašto odabrati organsku kozmetiku?

Zašto puno više pazimo što unosimo u tijelo nego što nanosimo na tijelo? Svi su upoznati s prednostima zdrave prehrane, ali što je sa zdravom njegom kose i kože? Osim toga, u naš krvotok uz tvari koje se unose hranom, dospijevaju i tvari koje se apsorbiraju putem kože. Kao i uvijek, i u kozmetici prednost dajemo brzim rješenjima, a sintetički sastojci upravo taj uvjet i ispunjavaju: djeluju brzo i agresivno; imaju samo estetsku ulogu, te obećavaju (i daju) trenutne vidljive rezultate. Međutim, ako svojoj koži osiguramo potrebne nutrijente, ona će se moći sama obnoviti. Kada bismo u kratko željeli opisati zašto je organska kozmetika bolja od obične kozmetike onda bi rekli: jednostavno zato što je bolja i zdravija. No pogledajmo detaljnije prednosti korištenja organske kozmetike. Sigurno korištenje, bez neželjenih posljedica Aktivni sastojci organskih proizvoda potječu od biljaka od kojih je većina uzgojena na organskim farmama, bez korištenja pesticida, umjetnih gnojiva

Poslovna mogućnost

Dodatna zarada - bez obveza, rizika i financijskih ulaganja! Postavši članom CaliVite, otvaraju vam se dodatne mogućnosti zarade. Naglašavamo da se radi o mogućnosti bez obveza, bez rizika i bez potrebe za bilo kakvim financijskim ulaganjem. Povećavanjem broja ljudi koji koriste naše proizvode, ostvarujete mogućnost zarade u skladu s financijskim propisima Republike Hrvatske. Isto tako mogućnost postoji da radite ovaj posao ukoliko živite u inozemstvu,sve informacije putem  dolje navedenih kontakata. Preporukom do dodatne zarade Preporuka je osnova naše promidžbe i vaša mogućnost dodatne zarade. Razmislite samo, koliko ste puta nekome preporučili određenu uslugu ili proizvod, te da li ste za to bili nagrađeni? Dijeleći pozitivna iskustva s drugima i upoznajući ih s proizvodima, automatski činimo svoje prve, ponekad i nesvjesne, promidžbene korake, koje CaliVita nagrađuje. Prilika za samozaposlenje Proizvodnja, promocija i distribucija dodataka prehrani predstavlja dinamičnu