Preskoči na glavni sadržaj

VITALMAN - STIMULANS ZA MUŠKARCA ODOBREN OD MINISTARSTVA ZDRAVLJA RH

Vital Man - stimulans za muškarce

 

Vitalman

VitalMan je pripravak za muškarce na bazi 8 ljekovitih biljaka amazonskih prašuma koje se koriste stoljećima kao afrodizijak za sve koji žele dodatno pojačati spolnu želju i moć. Ova biljna formula ujedno uklanja prepreke koje onemogućavaju postizanje normalne erekcije kod muškaraca tako što djeluje na sve najvažnije čimbenike: psihu, živčani sustav, cirkulaciju, razinu hormona.

Kvaliteta spolnoga života bitno utječe na naše opće stanje, zdravlje i raspoloženje. Na nju možemo utjecati zdravim načinom prehrane, nepušenjem, održavanjem tjelesne snage/kondicije, ali i biljkama koje postoje u prirodi. Umjesto kemijskih tvari upitne sigurnosti, posegnimo za najsigurnijim i najprirodnijim rješenjem - biljkama iz daleke Amazone čije su prašume prava riznica ljekovitih tvari. Osam različitih biljaka objedinjenih u ovom pripravku, daleko moćnije uklanjaju prepreke koje koče spolnost i spolnu želju i moć. Trenutni učinci su pojačan tok krvi u području zdjelice, čime se olakšava postizanje erekcije i jači osjećaj ugode. Ove biljke osvježavaju hormonski sustav koji je kao i svi drugi sklon starenju, doprinose hormonskoj ravnoteži i time pomažu održavanje zdrave razine steroidnih hormona. To je bitno svim muškarcima za što bolju izvedbu, a pogotovo onima čija razina testosterona ne omogućuje normalan spolni život.
Vitalman je prirodni podstrekač muške spolnosti koji pojačava spolnu želju i poboljšava kvalitetu samog spolnog čina.
Vitalman možete koristiti kod erektilne nemoći i nemogućnosti postizanja orgazma.
Vitalman je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske i 10 godina je na hrvatskom tržištu!

Every Moments je krema za intimnu njegu i povećanje spolnog užitka koja:
  • pomaže ovlaživanje poticanjem lokalne cirkulacije
  • održava optimalnu Ph te vaginalnu floru te tako smanjuje rizik od infekcija
Kod većih problema s cirkulacijom preporučujem uz VITALMAN koristiti i Oxy Max - naš stabilizirani kisik.
Kod problema sa stresom i impotencijom, koristiti uz VITALMAN i naš Stres B-kompleks i /ili naš Rhodiolin, oba kod velikog stresa.
Kod plodnosti uz VITALMAN, koristiti i naš Chelated Zinc i naš Pro Selenium - Selen
Naruđba za Hrvatsku i svijet ,uz 25 % popusta muguća je PREKO NAŠEG WEB SHOP-a Calivita Mirta - web shop....Ili putem dolje navedenog kontakta.

Putem istog Calivita Mirta - web shop-a možete otvoriti  i vlastitu Calivita potrošačku karticu i to kao fizička osoba / fizičko lice , ili kao pravna osoba / pravno lice ,ako otvorite kao pravna osoba - imate mogućnost naš sav asortiman preparata i ostalih proizvoda nuditi  i unutar svog prodajnog prostora-ljekarne / apoteke , biljne ljekarne / apoteke ,trgovine zdravom hranom i sl..

Najbrža naruđba uz gore navedeni kod na našem web shop-u preko linka :  Web shop - naruči odmah Vitalman - potencija-muskarca-afrodizijak-amazone-
Za Hrvatsku plaćanje pouzećem.

Naruđbe i dodatne informacije i preko :
Tel . 098 582 - 483
Tel.za inozemstvo : 00385 98 582 - 483
E - mail : mirta.mudri@gmail.com
Facebook :Calivita Mirta Mudri Vukovar

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Calivita - pridružite nam se

Calivita već godinama gradi mostove prijateljstva i temelje zdravlja,
budite i vi dio našeg tima nasmijanih,vedrih,pozitivnih ljudi-
Calivita slijedite ovaj link i znajte da ste na pravom mjestu:http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/

SambuRex – kralj imuno zaštite! Naruđbe za Hrvatsku,Bosnu,Sloveniju,Srbiju..

SambuRex – kralj imuno zaštite!
Izabrali ste odlično! SambuRex se pokazao kao fantastičan saveznik u ova zimska vremena. Odlično podiže imunitet i suvereno „diže iz kreveta“ kad ste nahlađeni. SambuRex je tekuća formula koja sadrži bazgu, dvije vrste ehinaceje, kozlinac, cink i C vitamin. Bazga, koju poznati liječnik Sebastian Kneipp opisuje kao dobrog kućnog duha, stoljetni je pratilac čovjeka diljem svijeta. Tako je sok bazginih bobica korišten i za vrijeme epidemije gripe u Panami 1995. godine. U njemačkom centru za istraživanje hrane Bundesforschungsanstalt u Karlsruheu, znanstvenici su dokazali da antocijanidini bazge poboljšavaju rad imunološkog sustava poticanjem proizvodnje citokina, bjelančevina koje djeluju kao glasnici u imunološkom sustavu kako bi se regulirao imunološki odgovor i tako pomažu tijelu da se brani protiv bolesti. Ljudi s gripom koji su koristili bobice bazge imali su manje ozbiljne simptome i kraće vrijeme trajanja bolesti od onih koji ih nisu koristili. Pos…