nedjelja, 16. lipnja 2013.

PROSTATA ,NEUREDNO MORKENJE, PROBLEMI , UPALA , RIZIK OD RAKA ,OPERACIJA ,I POSLIJE NJE
PRIRODNA POMOĆ -
PROSTATE POWERProblemi s prostatom spadaju u sam vrh učestalosti oboljenja muškaraca. Uslijed hormonalnih
promjena koje prate životnu dob, benigno povećanje prostate javlja se kod 80% muškaraca. Bolest se razvija postepeno, a karakteristične tegobe i simptomi su često i učestalo mokrenje, tanji i isprekidani mokraćni mlaz te nekontrolirano kapanje mokraće. Pored neugodnosti prouzrokovanih bolovima i simptomima koji mogu utjecati na spolni život, sve češće dolazi do pojave malignih oboljenja, pa je tako rak prostate drugi po učestalosti kod muške populacije. Osim redovite kontrole, od iznimnog su značaja i prirodne ljekovite tvari koje pozitvno djeluju kod problema s prostatom.
Pro-State Power sadrži osam komponenti koje učinkovito ublažavaju teškoće pri mokrenju i grčeve, djeluju antipiretički i dezinfekcijski, te poboljšavaju hormonalnu ravnotežu, ne uzrokujući smanjenje libida i potencije. Likopen ima snažan antioksidativni i antitumorski učinak. Serenoa repens efikasno smanjuje učestalost noćnog mokrenja, a sadrži sitosterole i masne kiseline koji blokiraju pretvorbu testosterona u nepoželjne derivate. Ovo je djelovanje potvrđeno u nizu istraživanja te se ova biljka nameće kao najbolje prirodno sredstvo za sprečavanje bujanja stanica prostate. Afrička šljiva sadrži sitosterole koji povoljno djeluju na hormonalnu ravnotežu muških spolnih hormona, povećava elastičnost mjehura te olakšava protok urina kroz mokraćni kanal. Laneno sjeme sadrži lignane koji imaju antikancerogeni učinak. Dokazano je da ljudi koji u prehrani koriste lignane manje obolijevaju od raka dojke, debelog crijeva i prostate. Osim toga, sadrži omega-3 masne kiseline, alfa-linolensku te linolnu kiselinu u pravilnim omjerima, što osigurava djelotvornost kod upalnih i degenerativnih procesa. Kopriva povoljno djeluje na akutne upalne procese mokraćnih kanala, upale bubrega i mjehura. Selen je element u tragovima, vrlo važan za muškarce, jer pojačava mušku spolnost te smanjuje neugodne simptome koji proizlaze iz nepravilne hormonalne aktivnosti. Selen je također neophodan za stvaranje sjemena. Cink ima važnu ulogu u reproduktivnom sistemu muškarca, jer stimulira sintezu testosterona koji olakšava i erekciju i ejakulaciju. Pokazao se vrlo djelotvoran u sprečavanju benigne hiperplazije prostate (BHP). Bioperin je biljni sastojak koji povećava biološku iskoristivost svih ostalih sastojaka Pro-State Powera.


Poslušajte našu dr .Draganu Odanović koja drži Calivita savjetovalište u susjednoj državi , i predavanja o našim preparatima ,između ostaloga za VITALNOST MUŠKARACA I ŽENA ,u okviru kojega ćete čuti i o našem preparatu PROSTATE POWER ..predavanja u okviru Calivite int.održavamo sa našim liječnicima u i Hrvatskoj,no nažalost nam još nisu dostupna na internetu

LIJEČNIČKO PREDAVANJE NA TEMU VITALNOST MUŠKARACA I ŽENA


Više o ovom preparatu možete vidjeti i ovdje :

Prostata-prevencija raka,poslije operacije,tegobe s mokrenjem


Ove i sve druge naše preparate i ostalo možete za Hrvatsku i inozemstvo naručiti u našem web-shopu, po ovim 25% nižim cijenama te možete otvoriti i svoju Calivita potrošačku karticu i to kao fizička osoba/lice ili kao pravna osoba/lice na stranici :


Calivita Mirta - web shop
 


25% -tni popust vrijedi u svim zemljama jednako.
Otvaranjem naše kartice dobivate ujedno i mogućnost besplatnog liječničkog savjetovanja u svezi odabira ciljane terapije naših preparata za Vaše zdravstvene probleme .
Dodatne informacije i naruđbe s 25% popustom osim preko gore navedenog linka ,za Hrv. i inozemstvo možete dobiti i na :
Tel. : 098 582-483
Tel. za inozemstvo : 00385 98 582-483
Facebook : Calivita Mirta Mudri

Vaše naruđbe šaljemo u 37 zemalja Europe i svijeta brzom poštanskom dostavom.
Plaćanje pouzećem za HRVATSKU,ili po ponudi - općom uplatnicom,kreditnim karticama.
Plaćanje za pravne osobe po ponudi virmanom
Plaćanje po ponudi ,internet bankarstvom za zemlje Europske Unije.
Plaćanje za ostale zemlje, objasniti ću Vam kada mi se javite na gore navedeni kontakt.

Postoji mogućnost naručivanja i slanja naših preparata i ostalog   i ukoliko ne živite u zemljama navedenim u našem web - shopu, javite mi se na gore navedeni kontakt.
 ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Nema komentara:

Objavi komentar