utorak, 18. lipnja 2013.

BETA KAROTEN ZAŠTITITE IZNUTRA CIJELI ORGANIZAM , KOŽU I OČI ,TE ZAŠTITA OD ATEROSKLEROZE


  
Beta karoten je karotenoid (provitamin A) koji štiti cjelokupni organizam od slobodnih radikala sa specifičnim zaštitnim djelovanjem na oči i kožu. Doprinosi zaštiti od ateroskleroze, te pomaže obnovi kože i sluznice.
9000
I.J.
beta karoten
Upotreba:1 - 3 kapsule dnevno ili prema savjetu stručnjaka.
Beta karoten sposoban je apsorbirati svjetlo u vidljivom spektru što mu daje posebnu ulogu u zaštiti vida/oka te kože od oksidativnih oštećenja. Posebno se preporučuje kao priprema za ljetne mjesece u kojima je tijelo više izloženo štetnim UV zračenjima. Kako uspješno štiti kožu i sluznicu, beta karoten jednako uspješno štiti i krvne žile. Studije pokazuju povezanost većih razina karotenoida u krvi i značajnog smanjenja oksidacije LDL-kolesterola, čime se smanjuje i razvoj ateroskleroze te utječe na zdravlje krvožilnog sustava.
Posebno je zanimljivo, i manje poznato, djelovanje beta karotena u međustaničnoj komunikaciji.
Naime, beta karoten potiče stvaranje bjelančevine (koneksin) koja tvori prolaze u staničnoj stijenci dozvoljavajući međustaničnu razmjenu malih molekula među stanicama koje rastu i razvijaju se.
Osiguravajući dovoljne količine beta karotena u prehrani možemo utjecati na uspješnost stanične obnove što se i očituje u primjeni beta karotena za obnavljanje kože i sluznice (afte, opekline) te obnavljanje stanica vrata maternice.
Pretvorba beta karotena, uzetog u obliku nadopuna prehrani, u vitamin A učinkovitija je od pretvorbe beta karotena iz hrane. Za usporedbu - iskoristivost beta karotena iz špinata iznosi samo 14%. Konzumacija alkohola sprečava pretvorbu beta karotena u vitamin A.

Cijena   (Cijene za ostale zemlje možete vidjeti niže )
67 kn   uz moj popust ..preko moga kodnoga broja ili naruđbom na moj kontakt..vidjeti dolje :
100 kapsula
Ove i sve druge naše preparate i ostalo možete u     HRVATSKOJ      I        INOZEMSTVU      NARUČITI           u našem web-shopu,
 po ovim 25% NIŽIM cijenama ,te  možete otvoriti i svoju Calivita potrošačku karticu i to kao fizička osoba/lice ili kao pravna osoba/lice na stranici : Calivita Mirta - web shop

 25% -tni popust vrijedi u svim zemljama jednako.
Otvaranjem naše kartice dobivate ujedno i mogućnost besplatnog liječničkog savjetovanja u svezi odabira ciljane terapije naših preparata za Vaše zdravstvene probleme .
Dodatne informacije i naruđbe s 25% popustom osim preko gore navedenog linka ,za Hrvatsku i inozemstvo možete dobiti i na :
Tel. : 098 582-483
Tel. za inozemstvo : 00385 98 582-483
Facebook : Calivita Mirta Mudri Vukovar

Vaše naruđbe šaljemo u 37 zemalja Europe i svijeta brzom poštanskom dostavom.
Plaćanje pouzećem za HRVATSKU,
Plaćanje po ponudi ,internet bankarstvom za zemlje Europske Unije.
Plaćanje za ostale zemlje, objasniti ću Vam kada mi se javite na gore navedeni kontakt.

Postoji mogućnost naručivanja i slanja naših preparata i ostalog   i ukoliko ne živite u zemljama navedenim u našem web - shopu, javite mi se na gore navedeni kontakt.
ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Nema komentara:

Objavi komentar