četvrtak, 23. siječnja 2014.

Poštovani čitatelji iz Makedonije-VitalMan (60 таблети)го подобрува перформансот кај мажите

VitalMan (60 таблети)
го подобрува перформансот кај мажите
1-2 таблети на ден со оброк или по препорака на лекарZa sve dodatne informacije i naruđbe za HRVATSKU I INOZEMSTVO možete mi se javiti na :
Tel.098 582 483
Tel.za inozemstvo 00385 98 582 483
E-mail: mirta.mudri@gmail.com
Facebook :Calivita Mirta Mudri

Isto tako naručiti sve naše preparate u svim državama-sada je to 40 zemalja.. gdje imamo zastupstvo možete  uz 25% popusta ,na stranici :Calivita Mirta -web shop


ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA
VitalMan is е комплексен производ од билки создаден за мажи. Не дозволувајте стресните денови и промените во сексуалниот живот да Ви бидат проблем! Гуараната и сиберискиот женшен може да учествуваат во зачувувањето на менталната и физичката свежина и ја зголемува отпорноста кон стрес. Кофеинот во гуараната и диуретскиот ефект на копривата учествуваат во здравјето на уринарниот систем. Билката лиризома и коренот од мака се познати по нивното афродизијачко дејство и подобрувачи на потенцијата во народната медицина.
- на мажите кои сакаат да ја подобрат или зголемат својата виталност,
- за одржување на добрата физичка кондиција,
- за зачувување на здравиот сексуален перформанс.
7 Причини зошто да ги избереме производите на CaliVita:
  1. Со долгогодишно докажано професионално минато, CaliVita ги нуди своите производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди повеќе од 20 години.
  2. Ние секогаш се стремиме кон користење на природни состојки кои потекнуваат од најдобрите извори.
  3. Додека ги развивавме, користевме начини за подобра абсорпцијана пример органска форма на состојките или целиот производ.
  4. Нудиме 100% гаранција за квалитетот на нашите производи.
  5. Нашите производи подлежат на строги и повеќекратни проверки и процедури, со цел да се осигура одличниот гарантитан квалитет.
  6. Најголениот дел од нашите додатоци во исхраната се произведени во фармацевтски услови во Соединетите Американски држави.
  7. Производите се произведени според принципите на GMP (Good Manufacturing Practice), а исто така подлежат и наконтинуирани контроли и редовни проверки од страна на FDA (Food and Drug Administration). Ние работиме во тесна соработка  со локалните агенции за дозволи на истите производи, се со цел да се осигура дека нашите корисници секогаш ќе ги добијат бараните производи со највисок квалитет.
ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.
коренот од лиризома е познат како природна Вијагра или Вијагра од Амазонот?

Nema komentara:

Objavi komentar