Preskoči na glavni sadržaj

LIQUID C S ACEROLOM, ŠIPKOM I BIOFLAVONOIDIMA

Nova, ugodnija aroma – bez dodanih šećera i konzervansa
CN_2013_12_STR_06_LiquidC.jpg
Liquid C+ je posebno osmišljena formula koja, osim prirodnog vitamina C iz naranče i limuna, sadrži bioflavonoide rutin i hesperidin, šipak i acerolu. Proizvod je namijenjen cijeloj obitelji, a zbog svojeg tekućeg oblika jednostavno ga mogu koristiti najmlađi. Finog je, blago kiselkastog okusa, I jednostavno se može dozirati u čašu vode, soka jogurt ili jogurta. Proizvod Liquid C ne sadrži konzervanse, dodane šećere ili umjetna sladila. Svoju ugodnu aromu duguje samo prirodnim sastojcima – aceroli, organskom agavinom nektaru, šipku i citrusima.
Vitamin C nam je nužno potreban preko cijele godine. A zimi specifično pomaže našem imunološkom sustavu u obrani od bakterija i virusa. Ima važnu ulogu u apsorpciji željeza, pridonosi adekvatnom funkcioniranju živčanog sustava, očuvanju zdravlja vezivnog tkiva, uključujući kožu, kosti i hrskavicu, kao i zdravom funkcioniranju cirkulacije. Šipak uključen u formulu je bogat izvor vitamina C te dodatno sadrži karotenoide i flavonoide sa antioksidativnim učincima, čime povećava učinkovitost formule, dok njegova ukusna aroma konzumaciju ovog proizvoda čini ugodnijom. Rutin i hesperidin su bioflavonidi antioksidativnog učinka koji su iznimno važni za naše tijelo jer naše krvne žile održavaju zdravima, acerolaje trešnja i poznati izvor C vitamina.

LiquidC+.jpgLiquid C+ bioflavonoidi

Cijena: 149,33 kn
Cijena za članove: 112,00 kn-
Bonusni bodovi: 113 BB
Komercijalni bodovi: 89,60 KB

-Ukoliko želite Liquid C NARUČITI po Cijeni za članove direktno preko našeg web shop-a:
http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/
ili za SVE ostale zemlje http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/

Akcija - 50% veći bonusni bodovi!
Akcija traje od 15. prosinca 2013. do 28. veljače 2014.
Akcijski bonusni bodovi: 170 BB

Sva dodatna pitanja i naruđbe
direktno putem web shop-a:http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/
na E-mail:mirta.mudri@gmail.com

Želim Vam obilje zdravlja

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Calivita - pridružite nam se

Calivita već godinama gradi mostove prijateljstva i temelje zdravlja,
budite i vi dio našeg tima nasmijanih,vedrih,pozitivnih ljudi-
Calivita slijedite ovaj link i znajte da ste na pravom mjestu:http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/

SambuRex – kralj imuno zaštite! Naruđbe za Hrvatsku,Bosnu,Sloveniju,Srbiju..

SambuRex – kralj imuno zaštite!
Izabrali ste odlično! SambuRex se pokazao kao fantastičan saveznik u ova zimska vremena. Odlično podiže imunitet i suvereno „diže iz kreveta“ kad ste nahlađeni. SambuRex je tekuća formula koja sadrži bazgu, dvije vrste ehinaceje, kozlinac, cink i C vitamin. Bazga, koju poznati liječnik Sebastian Kneipp opisuje kao dobrog kućnog duha, stoljetni je pratilac čovjeka diljem svijeta. Tako je sok bazginih bobica korišten i za vrijeme epidemije gripe u Panami 1995. godine. U njemačkom centru za istraživanje hrane Bundesforschungsanstalt u Karlsruheu, znanstvenici su dokazali da antocijanidini bazge poboljšavaju rad imunološkog sustava poticanjem proizvodnje citokina, bjelančevina koje djeluju kao glasnici u imunološkom sustavu kako bi se regulirao imunološki odgovor i tako pomažu tijelu da se brani protiv bolesti. Ljudi s gripom koji su koristili bobice bazge imali su manje ozbiljne simptome i kraće vrijeme trajanja bolesti od onih koji ih nisu koristili. Pos…