srijeda, 3. prosinca 2014.

Зошто CaliVita? Зошто да се зачлените во CaliVita?

Зошто CaliVita?

Зошто да се зачлените во CaliVita?

Сигурно и вие исто така сте премногу бомбардирани од страна на се понови и понови мрежни системи (MLM компании) со фантастични приход од неколку милиони долари. За жал, многу луѓе паѓаат на ветувањата на некои компании "многу пари за малку работа", а потоа по неколку месеци тие се откажуваат од нивниот сон за бизнис, како што се испоставува дека парите не растат на дрвја. Би сакале да ви понудиме едно кратко резиме на ставови кои што треба да ги почитувате при избор на една МЛМ компанија или ако веќе сте се одлучиле каков систем на убедување би сакале да употребите кај своите идни бизнис соработници

Стабилна добивка

Експертите велат дека треба да се приклучиме само кон таква компанија која веќе е докажана во заработка на пари, има минато од најмалку од 5-10 години и има веќе постигнато вистински резултати. Факт е дека 80% од компаниите, почнувајќи од денес нема да постојат за 5 години, така да треба да се прифати со резерва, без разлика колку привлечни перспективи тие ветуваат. CaliVita ни дава поддршка, стабилна сигурност веќе 20 години, ние можеме да сметаме на неа исто така и во иднина!

Широка палета на производи

Многу компании се обидуваат да го освојат пазарот со само еден производ, така што тие се принудени да го рекламираат тој единствен производ како лек за сите болести. Тоа може да им успее за некое време, но по еден месец или два секој ќе биде свесен дека коректни услуги можат да бидат понудени само со широк спектар на производи. Од широката палета наповеќе од 100 производи, CaliVita ви гарантира дека секој може да го избере најдоброто за себе.

 

Високо Квалитетни Производи, со разумни цени

Општо земено, односот цена / квалитет на производите од мрежниот маркетинг се прифатливи, но некои компании имаат огромни цени на производите, со цел да ги воодушеват нивните дистрибутери со повисок процент на бонуси. За жал, тоа ќе ги чини клиентите премногу и порано или подоцна ќе се разочараат од нереално високите цени на производите. Производите на CaliVita се продаваат по многу фер и прифатливи цени; тие содржат повеќе активни состојки во високи дози.

Лесно до членство

Можеби ова е една од најважните точки на гледање при изборот на МЛМ компанија. Ние можеме да изградиме стабилен бизнис само доколку условите за регистрација се прифатливи за речиси сите и секој може да си дозволи да се придружи. Многу компании наплаќаат многу за регистрација-вклучување, ветувајќи дека новиот член ќе заработи пари многу брзо, ако тие приклучат неколку особи,исто така, со почетен пакет, кој чини неколку стотици, па дури и неколку илјади евра. За жал, во овој случај многу брзо излегува дека просечен човек не може да го постигне ова, но во меѓувреме, тие веќе им испратиле огромен пакет полн со производите што не им требаат, и се принудени да ги продаваат производите со сила. Меѓутоа, во CaliVita можеме да започнеме свој бизнис веќе со купување на само еден или два производи и нашите услови за регистрација се прифатливи за секого.

Без задолжително купување

Многу компании имаат огромни барањата од потрошувачите и членови, со задолжително месечни купување и форсирање со бизнис планови. Така оние кои ја платиле цената на огромниот стартен пакет, тие треба да купуваат производи за високи цени во почетокот на секој месец. Наскоро ќе ја изгубат нивната мотивација и ќе зборуваат за нивната компанија дека биле принудувани на тоа, и по некое време тие и ќе” изгорат” и така разочарани ќе им судат на сите други компании “повредени од МЛМ". Меѓутоа, во CaliVita дистрибутерите добиваат бонусисплатадури и ако некои месеци поминале без лично купување, исплатата ја добиваат врз основа на прометот на нивната групата. Се разбира, ако некој би сакал да изгради огромен бизнис и има смисла да ги нуди нашите диететски додатоци редовно, тој е на добар пат да стане авторитет на другите.

Задоволство од производите, реална потрошувачка

Суштината на мрежни системи е да се пронајдат многу потрошувачи на кои им се допаѓаат нашите производи и би сакале да ги консумираат на долг рок, а ако тие се задоволни од нив, им ги препорачуваат на другите луѓе. Во денешниов свет секој човек има потреба од додатоците во исхраната на CaliVita како наш начин на живеење и со тоа се менува и квалитетот на нашата исхрана. Како што здравје стана бројот еден кај сите нас, така со нашите производи, ние може да ја зачуваме токму таа вредност што е најважна за нас. Што се однесува до квалитетот, најдобра гаранција е дека нашата компанија работи и се развива во континуитет веќе 20 години и тоа без медиумски реклами и обврски, но секогаш сме достапни со нашите и ваши автентични и добри лични искуства. Како што ги користиме нашите производи, така воедно ја претставуваме нашата компанија,искажувајќи го задоволството за нашите производи. Така задоволните потрошувачи ќе нарачуваат производи од нашиот центар, месец за месец и со тоа стануваат градители на мрежа и за тоа добиваат бонус исплата според направениот прометот.

Достапен систем за обука

Добро познато е дека системот за обука на МЛМ компаниите е на високо ниво и е призната во светот на бизнисот. Тоа е важен момент за нашите дистрибутери да добијат информации и знаење за производите или за бизнисот. CaliVita става огромен акцент на обуката за градителите на мрежа и дистрибутерите. Безброј инфо вечери, советувања, семинари, обуки, графики, билтени, ЦД / ДВД, книги се со цел да им олеснат на нашите активни членови и да станат успешни колку што е можно поскоро. Како што дистрибутерите ја развиваат својата личност,така тие се здобиваат со такви способности и вештини со кои тие може да си изградат бизнис од било која димензија.

Стабилна спонзорска линија, сигурен менаџмент

Исто така сигурни сте ги запознале "МЛМ хиените" во МЛМ бизнис. Од нив ќе добиете повеќе ветувања и понуди, тие одат понатаму и ви нудат "Рај на земјата" и со тоа го нарушуваат угледот на нашата професија. Благодарение на менаџментот и бизнис филозофијата на CaliVita дистрибутерите работат со позадина која цврсто стои зад нив веќе 20 години и прави се, така што вие би можеле да живеете квалитетен живот. Спонзорите се со искуство од две децении, посветени и верни кон компанијата, која е за пример и која ја следат сите на пазарот за компании за градители на мрежа .
Многу од нашите членови веќе ја пронајдоа вистинската ! Ви посакуваме тоа да биде CaliVita која ќе направи вашите соништа да станат стварност!
Registracija je jednostavna -idite na link u nastavku-moj web shop:http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/


Nema komentara:

Objavi komentar