Preskoči na glavni sadržaj

ALERGIJE ,AMBROZIJA..SPAS U PRAVI ČAS IZ SRCA PRIRODE

ALERGIJE (AMBROZIJA i dr.), ASTMA,VENE - PRIRODNO RJEŠENJE - VEIN PROTEXVein ProteX - prirodno rješenje za probleme alergija

Osim pomoći kod alergija, prirodne aktivne tvari u formuli Vein Protex, idealne su kod :
tegoba loše cirkulacije,
hemeroida,
vrtoglavice,
šumova u ušima,
nesigurnog hoda,
šećerne bolesti,
za zaštitu krvnih žila i vida,
zaštitu od moždanog udara kod osoba sa visokim tlakom. Pripreme za ambroziju počinju sada!

Ambrozija je jedna od najgorih europskih invazivnih biljnih vrsta koja osvaja Europu brzinom od 6 do 20 km godišnje, šireći se iz centara zaraze među kojima je i Hrvatska.


Kod nas je prvi put zabilježena 1941. godine kod Pitomače i od tada se raširila gotovo čitavom zemljom, da bi se posljednjih 10-ak godina koncentracija njezina peluda u zraku udeseterostručila. Zbog toga svake godine izaziva sve više i sve jače alergijske reakcije.

Uključite se i sami u suzbijanju ambrozije. U svakom slučaju, ambrozija je sveprisutnija, i na nama je da se za nju na najbolji mogući način pripremimo.

Također, dobro je znati da se početne reakcije (crvenilo očiju, suzenje, svrbež, začepljenje nosa, kihanje..) s godinama najčešće prometnu u teže oblike praćene kašljem, stiskanjem u plućima, te vrlo izgledno završavaju alergijskim bronhitisom ili astmom. Ugrožene osobe imaju smanjenu radnu sposobnost, a djeca sposobnost učenja, smanjena im je koncentracija, nervozni su i općenito imaju smanjenu kvalitetu života.


Jedno dobro iskustvo

Kao mama jednog tinejdžera alergičnog od malena na razne peludi i ambroziju, želim s vama podijeliti naše ovogodišnje iskustvo. Naime, svakog proljeća, točnije negdje u svibnju, cvate neka biljka (nije otkriveno o kojoj biljci se točno radi) koja mom sinu izaziva jaku alergijsku reakciju i to u očima i alergijski rinitis. Do sada smo te tegobe ublažavali homeopatskim lijekovima i Calivitinim vitaminima i iz godine u godinu je bilo sve lakše i lakše. Ove godine smo malo promijenili protokol i ubacili Vein Protex. Rezultati su bili izvrsni. Krenuli smo sa 3 tablete dnevno u početku jer je alergija već bila prisutna i nakon samo dva dana, tegobe su potpuno nestale! Na krilima tog uspjeha, i potaknut životnim neiskustvom, moj tinejdžer je prestao piti Vein Protex, što je naravno kao posljedicu imalo vraćanje alergijskih reakcija. Momak je tada shvatio (čitaj, poslušao mamu), i nastavio s uzimanjem što je ponovo rezultiralo nestankom alergijskih reakcija. Sada Vein Protex uzima 1-2 tablete dnevno, uz multivitamine (New Life) i dodatno C vitamin (C 300) koje uzima redovito. Nestrpljivi smo vidjeti kako će proći kolovoz kada stiže ambrozija. U svakom slučaju, naša preporuka svima: isplati se probati!

N. J. Iz Zagreba

Zašto je najbolja prirodna pomoć?

U liječenju alergije koristimo tvari protuhistaminskog djelovanja. Sintetski antihistaminici imaju čitav niz nuspojava kao što su umor, glavobolja, pospanost, nervoza, suha usta, mučnina, gastritis i osip, a na njih možemo postati i otporni. Prirodne tvari antihistaminskog djelovanja nemaju nuspojava, ne izazivaju naviku te višestruko unaprjeđuju zdravlje. A neke od njih sadrži jedan od naših najboljih proizvoda – Vein Protex!

Vein Protex i alergije

Vein protex sadrži više prirodnih tvari protuhistaminskog djelovanja. Najjače djeluju oligomerni proantocijanidini (OPC), snažni antioksidansi iz sjemenki crvenog grožđa, koji vrlo brzo i učinkovito donose olakšanje kod različitih tipova alergija i astme. Djeluju i na oslobađanje histamina ali i na određene enzime čime se smanjuje ispuštanje upalnih molekula i fizičko očitovanje alergije. OPC su vrlo djelotvorni, pa ih možete koristiti i kada se alergija već pojavi, a nije bilo vremena za pripremu, uz značajno i brzo smanjenje tjelesnih znakova alergije. Posebno je važno da se primjena OPC-a ne kosi sa imunoterapijom jer OPC ne sprječavaju stvaranje protutijela na specifične alergene.

Uz OPC, Vein Protex sadrži i vitamin C, hesperidin kompleks i metil-sulfonil metan (MSM) koji također djeluju protualergijski. U dvije tablete Vein protexa dobit ćete 500 mg vitamina C u posebnom obliku, čak i za one sa najosjetljivijim želucem! C vitamin je vrlo zanačajan kod astme jer više razine ovog vitamina omogućuju održavanje većeg volumena zraka koji se izdiše, s obzirom da se lučenjem histamina sužavaju zračni putevi u plućima.

Vein Protex – vaš životni suputnik!

Osim pomoći kod alergija, prirodne aktivne tvari u formuli Vein Protex, idealne su kod tegoba loše cirkulacije, hemeroida, vrtoglavice, šumova u ušima, nesigurnog hoda, šećerne bolesti, za zaštitu krvnih žila i vida, zaštitu od moždanog udara kod osoba sa visokim tlakom. Vein Protex svojim sastavom predstavlja vašeg idealnog životnog suputnika.

Jeste li znali da...
•čak jedno od petero djece razvije alergiju do 20. godine života
•približno 20% stanovništva boluje od nekog oblika alergije
•se u zadnjih 10 godina pojavljivanje alergija udeseterostručilo
•od alergijskog rinitisa u Hrvatskoj pati gotovo 400.000 ljudiVein ProteX
60 tableta

Cijena : 194,00 knSastav jedne tablete
Oligomerni proantocijanidini (OPC) (std. 98% polifenolnih spojeva) 100 mg
Vitamin C 250 mg
Metil-sulfonil-metan (MSM) 150 mg
Ekstrakt korijena đumbira (std. 40% gingerola) 66,6 mg
Ekstrakt kurkume (std. 95% kurkumina) 50 mg
Hesperidin kompleks 15 mg


Cijena za zemlje Europske Unije: 23 Eur ,
60 tableta

Ovdje možete čuti našu,Calivitinu dr.ortomolekularne i integrativne medicine Draganu Odanović o ALERGIJAMA:

 http://www.youtube.com/watch?v=9-yame0IvnI


Naruđbe Hrv i za druge zemlje :

direktno: Calivita Mirta - web shop
na tel.00385 98 582 483 
E-mail: mirta.mudri@gmail.com
Facebook : Calivita Mirta Mudri Vukovar
ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Aптека извор на здравје - Почитувани читатели Македонија, тука може да се види Aптека извор на здравје

Aптека извор на здравје 


Што преставува CaliVita International CaliVita International е водечкаMLM компанија, која произведува и дистрибуира врвни производи во областа на здравјето и виталноста. Во асортиманот на производи влегуваат  додатоци во исхраната, витамини, козметика, електронски уреди и средства за домаќинство. CaliVita International е основана пред повеќе од 20 години и е застапена во повеќе од 30 држави.
Основата на CaliVita е здрав животен стил заедно со финансиска независност. Кога сте способни да ја избалансирате состојбата на Вашиот ум преку градењето на нови врски и по тој пат имате чувство за финансиски достигнувања, имате можност да бидете многу среќни на долгорочен план.

Квалитет и безбедност Ви ги гарантираме Конзумирањето на диеталните додатоци е корисен и интегрирам дел од модерниот животен стил. Голема е разликата кои производи и состојки ги кнзумирате. CaliVita International се труди да го обезбеди најдоброто за своите корисници.
Строга контрола на квалитетот

Nada Zdravković Tomić, dr Eisa Alizadeh - Motivacija i stručnost u gradnji mreže

Ovaj divan video preporučujem pogledati svima :)Pridružite nam se putem Calivita web site -vrijedi za Hrv.i inozemstvo - postanite potrošač naših preparata i osječati ćete se svakim danom sve bolje i bolje :)ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA I USPJEHA