petak, 8. ožujka 2013.

-JESTE LI POD STRESOM ?ZA VAS JE RHODIOLIN KOJEG SU I CAREVI TROŠILI STOLJEĆIMA ZA MIRAN UM I DUGOVJEČNOST


CaliVita Rhodiolin

Capsule Rhodiolina prisutne su u globalnoj mreži CaliVita više od 13 godina i njihova popularnost ne opada. Neki ih koriste za smanjenje ili kontrolu svakodnevne napetosti ili kod iznenadnih stresnih situacija. Drugi ih koriste za održavanje energije. Ako se uzimaju prije spavanja, mogu pomoći u održavanju sna, time što uravnotežuju stres nakupljen tijekom dana. K tome može poslužiti i kao dopuna antidepresivnoj terapiji.
Adaptogen? To je nešto slično kao adapter?
I zaista! Baš kao što električni uređaji (npr. lampe, računala, itd.) za svoj rad koriste adapter koji mjeri potrebnu količinu struje, tako i tijelo koristi adaptogene biljke u točno onoj količini koja mu je potrebna. Niti više niti manje od toga! Upravo zahvaljujući tom izvanrednom svojstvu, ova biljka, za razliku od lijekova, ne izaziva ovisnost, nema poznatih nuspojava, blago djeluje na organizam i njeno djelovanje se ne smanjuje čak i kad se koristi duže vrijeme.
Za dodatnu borbu sa stresom korisni su i B vitamini koje u većim (mega) dozama ima naš proizvod Super Mega  i standardnim dozama ima naš proizvod Stress B .

120 kapsula
Cijena: 203 kn
Cijena za Europsku Uniju :27,50 Eur
Sastav jedne kapsule
Rhodiola rosea 100 mg
cink 5 mg

Za naruđbe i dodatne informacije javite mi se :
direktno:Calivita Mirta - web shop
E-mailom:mirta.mudri@gmail.com
Facebook:Calivita Mirta Mudri

Nema komentara:

Objavi komentar