Preskoči na glavni sadržaj

-JESTE LI POD STRESOM ?ZA VAS JE RHODIOLIN KOJEG SU I CAREVI TROŠILI STOLJEĆIMA ZA MIRAN UM I DUGOVJEČNOST


CaliVita Rhodiolin

Capsule Rhodiolina prisutne su u globalnoj mreži CaliVita više od 13 godina i njihova popularnost ne opada. Neki ih koriste za smanjenje ili kontrolu svakodnevne napetosti ili kod iznenadnih stresnih situacija. Drugi ih koriste za održavanje energije. Ako se uzimaju prije spavanja, mogu pomoći u održavanju sna, time što uravnotežuju stres nakupljen tijekom dana. K tome može poslužiti i kao dopuna antidepresivnoj terapiji.
Adaptogen? To je nešto slično kao adapter?
I zaista! Baš kao što električni uređaji (npr. lampe, računala, itd.) za svoj rad koriste adapter koji mjeri potrebnu količinu struje, tako i tijelo koristi adaptogene biljke u točno onoj količini koja mu je potrebna. Niti više niti manje od toga! Upravo zahvaljujući tom izvanrednom svojstvu, ova biljka, za razliku od lijekova, ne izaziva ovisnost, nema poznatih nuspojava, blago djeluje na organizam i njeno djelovanje se ne smanjuje čak i kad se koristi duže vrijeme.
Za dodatnu borbu sa stresom korisni su i B vitamini koje u većim (mega) dozama ima naš proizvod Super Mega  i standardnim dozama ima naš proizvod Stress B .

120 kapsula
Cijena: 203 kn
Cijena za Europsku Uniju :27,50 Eur
Sastav jedne kapsule
Rhodiola rosea 100 mg
cink 5 mg

Za naruđbe i dodatne informacije javite mi se :
direktno:Calivita Mirta - web shop
E-mailom:mirta.mudri@gmail.com
Facebook:Calivita Mirta Mudri

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Calivita - pridružite nam se

Calivita već godinama gradi mostove prijateljstva i temelje zdravlja,
budite i vi dio našeg tima nasmijanih,vedrih,pozitivnih ljudi-
Calivita slijedite ovaj link i znajte da ste na pravom mjestu:http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/

SambuRex – kralj imuno zaštite! Naruđbe za Hrvatsku,Bosnu,Sloveniju,Srbiju..

SambuRex – kralj imuno zaštite!
Izabrali ste odlično! SambuRex se pokazao kao fantastičan saveznik u ova zimska vremena. Odlično podiže imunitet i suvereno „diže iz kreveta“ kad ste nahlađeni. SambuRex je tekuća formula koja sadrži bazgu, dvije vrste ehinaceje, kozlinac, cink i C vitamin. Bazga, koju poznati liječnik Sebastian Kneipp opisuje kao dobrog kućnog duha, stoljetni je pratilac čovjeka diljem svijeta. Tako je sok bazginih bobica korišten i za vrijeme epidemije gripe u Panami 1995. godine. U njemačkom centru za istraživanje hrane Bundesforschungsanstalt u Karlsruheu, znanstvenici su dokazali da antocijanidini bazge poboljšavaju rad imunološkog sustava poticanjem proizvodnje citokina, bjelančevina koje djeluju kao glasnici u imunološkom sustavu kako bi se regulirao imunološki odgovor i tako pomažu tijelu da se brani protiv bolesti. Ljudi s gripom koji su koristili bobice bazge imali su manje ozbiljne simptome i kraće vrijeme trajanja bolesti od onih koji ih nisu koristili. Pos…