Preskoči na glavni sadržaj

SambuRex – kralj imuno zaštite! Naruđbe za Hrvatsku,Bosnu,Sloveniju,Srbiju..

SambuRex – kralj imuno zaštite!


Izabrali ste odlično! SambuRex se pokazao kao fantastičan saveznik u ova zimska vremena. Odlično podiže imunitet i suvereno „diže iz kreveta“ kad ste nahlađeni.
SambuRex je tekuća formula koja sadrži bazgu, dvije vrste ehinaceje, kozlinac, cink i C vitamin. Bazga, koju poznati liječnik Sebastian Kneipp opisuje kao dobrog kućnog duha, stoljetni je pratilac čovjeka diljem svijeta. Tako je sok bazginih bobica korišten i za vrijeme epidemije gripe u Panami 1995. godine. U njemačkom centru za istraživanje hrane Bundesforschungsanstalt u Karlsruheu, znanstvenici su dokazali da antocijanidini bazge poboljšavaju rad imunološkog sustava poticanjem proizvodnje citokina, bjelančevina koje djeluju kao glasnici u imunološkom sustavu kako bi se regulirao imunološki odgovor i tako pomažu tijelu da se brani protiv bolesti. Ljudi s gripom koji su koristili bobice bazge imali su manje ozbiljne simptome i kraće vrijeme trajanja bolesti od onih koji ih nisu koristili. Posebno ističemo činjenicu da se uz bazgu smanjuje opasnost od komplikacija gripe opasnih po život, što je važna informacija za starije osobe i imunološki slabije pojedince!Ehinaceja (Echinacea purpurea i Echinacea angustifolia) je biljka koja je na vrhu imunostimulirajućih biljaka i posebno se preporučuje kao zaštita od bakterija i virusa koji izazivaju upale gornjih dišnih puteva te se koristi kod gripe, prehlade, kašlja. Kozlinac (Astragalus membranaceus) je priznata biljka kineske medicine zbog svojih protubakterijskih, protuupalnih i imunostimulirajućih svojstava, a koristi se kod rinitisa i nadražaja sluznice dišnih organa uslijed sezonske alergije. U kombinaciji s ehinaceom vrlo je djelotvorno sredstvo u zaštiti od infekcija dišnih organa.

Aktivni sastojci:
5000
mg
ekstrakt bobica crne bazge
100
mg
vitamin C
74
mg
ekstrakt Echinacea purpurea
26
mg
ekstrakt Echinacea Angustifolia
30
mg
ekstrakt korijena kozlinca
5
mg
cinkSAMBUREX
može za 24 sata biti na Vašim vratima
PAKETE ŠALJEMO BRZOM POŠTANSKOM DOSTAVOM

ako ste iz Hrvatske možete ga naručiti ovdje:Naručujem Samburex

ako ste iz Bosne možete ga naručiti ovdje:Naručujem 1 Samburex ili
Naručujem paket 3+1 gratis Samburex

ako ste iz Slovenije možete ga naručiti ovdje:Naručujem 1 Samburex ili
Naručujem paket 3+1 gratis Samburex

ako ste iz Srbije možete ga naručiti ovdje:Naručujem Samburex

ako ste iz Njemačke ili Austrije možete ga naručiti ovdje:Naručujem Samburex ili
Naručujem paket 3+1 gratis SamburexPrimjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Aптека извор на здравје - Почитувани читатели Македонија, тука може да се види Aптека извор на здравје

Aптека извор на здравје 


Што преставува CaliVita International CaliVita International е водечкаMLM компанија, која произведува и дистрибуира врвни производи во областа на здравјето и виталноста. Во асортиманот на производи влегуваат  додатоци во исхраната, витамини, козметика, електронски уреди и средства за домаќинство. CaliVita International е основана пред повеќе од 20 години и е застапена во повеќе од 30 држави.
Основата на CaliVita е здрав животен стил заедно со финансиска независност. Кога сте способни да ја избалансирате состојбата на Вашиот ум преку градењето на нови врски и по тој пат имате чувство за финансиски достигнувања, имате можност да бидете многу среќни на долгорочен план.

Квалитет и безбедност Ви ги гарантираме Конзумирањето на диеталните додатоци е корисен и интегрирам дел од модерниот животен стил. Голема е разликата кои производи и состојки ги кнзумирате. CaliVita International се труди да го обезбеди најдоброто за своите корисници.
Строга контрола на квалитетот

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Nada Zdravković Tomić, dr Eisa Alizadeh - Motivacija i stručnost u gradnji mreže

Ovaj divan video preporučujem pogledati svima :)Pridružite nam se putem Calivita web site -vrijedi za Hrv.i inozemstvo - postanite potrošač naših preparata i osječati ćete se svakim danom sve bolje i bolje :)ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA I USPJEHA