subota, 9. srpnja 2016.

Predstavljanje Calivita int.u Vukovaru 8.i.9.7.2016.

Poštovani čitatelji iz Vukovara i okolice,
pridružite nam se na predstavljanju Calivite int.u Vukovaru - šetalište uz Dunav ,Caffe bar Rich ,dana 8.i9.7.2016.u terminu od 17 do 20 i30h.

O CaliViti International
CaliVita International je vodeća MLM kompanija, koja proizvodi i distribuira vrhunske proizvode na području zdravlja i vitalnosti. CaliVita International osnovana je prije 25 godina, a prisutna je u više od 38 zemalja, te na svjetsko tržište stavlja visokokvalitetne dodatke prehrani, vitamine, kozmetičke proizvode, uređaje za očuvanje zdravlja te proizvode za održavanje kućanstva.
CaliVita zajednica utemeljena je na ideji zdravog načina života i na očekivanju financijske neovisnosti. Kada možete ostvariti zadovoljstvo prilikom uspostave novih veza i istovremeno imati osjećaj da ste pritom nešto postigli na financijskom planu, zasigurno ćete dugoročno biti zaista sretni.
Pripadnost CaliVita obitelji ne znači samo da imate jednaku mogućnost postati bogati, već i dobiti neprocjenjive vještine, kao što su motiviranje i inspiriranje drugih da razmišljaju odvažno i, posljedično, ovladavanje umjetnošću pozitivnog mentalnog stava. Uspjeh rađa uspjeh i ne morate ići dalje od CaliVite kako biste to ostvarili! Tijekom godina CaliVita je pomogla stotinama tisuća ljudi u poboljšanju njihova zdravlja te postizanju slobode i financijske neovisnosti.
Naš ključ do uspjeha temelji se na našim vrijednostima
Ponosni smo na temeljne vrijednosti na koje smo se obvezali i koje slijedimo ne samo svakodnevno, već i dugoročno.
Povjerenje
Ustrajno gradimo marku od povjerenja temeljenu na sigurnom i pouzdanom poslu, visokokvalitetnim proizvodima i uslugama koje zaslužuju povjerenje naših kupaca.
Kvalitetna usluga
Predani smo pružanju usluga našim članovima i kupcima na profesionalan način.
Ukoliko ste iz drugih zemalja naručiti proizvode možete putem E-mail-a:mirta.mudri@gmail.com


-ANALIZA ŽIVE KAPI KRVI NA TAMNOM POLJU-DARKFIELD MIKROSKOPIJA -termin za analizu možete dobiti preko mene -analizu radi liječnik.
Više o ANALIZI ŽIVE KAPI KRVI MOŽETE VIDJETI U LIJEČNIČKOM PREDAVANJU:
Predavač: Prim mr sci dr Jaroslava Chovan Somborac.
Pronađite proizvode za sebe i javite se s naruđbom putem Calivita web shop za kupce iz Hrvatske.
E-mail:mirta.mudri@gmail.com
Tel.za inozemstvo:00385 98 582 483
Ako ne znate što biste odabrali stojim na raspolaganju za preporuku preparata,a ukoliko se radi o težem zdravstvenom problemu,Vaš upit proslijediti ću u naše liječničko savjetovalište te ćete tim putem dobiti ciljanu preporuku preparata za Vaš zdravstveni problem.

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Nema komentara:

Objavi komentar