utorak, 17. svibnja 2016.

VEINPROTEX - proizvod godine!

VEINPROTEX - proizvod godine!

Već dobro poznat svima koji pate od bilo kojeg oblika alergije, Vein protex je toliko važan za opće zdravlje, posebno krvnih žila i srca da ga preporučamo svima koji žele imati zdravo krvožilje te doživjeti zlatne godine čili i vitalni
VeinProtex sadrži kombinaciju šest aktivnih tvari od kojih najviše ističemo izuzetne i jake antioksidanse, oligomerne proantocijanidine (OPC). Poznato je da postoje dvije skupine antioksidansa – oni koji djeluju na vodotopljive oksidanse (npr. vitamin C), te oni koji neutraliziraju oksidanse topljive u mastima (npr. vitamin E). A oligomerni proantocijanidini djeluju na obje skupine štetnih tvari! I po tome su jedinstveni.
Vein ProteX je pravo otkriće za nas
Poštovani čitatelji,
kod prijateljice, koja je vaš član, naišla sam na vaš časopis CaliNews i za oko mi je zapeo jedan članak. Pisali ste kako se proizvod Vein ProteX može primjenjivati i kod alergija. Nisam oklijevala. Uzela sam prvu bočicu u ožujku, pila svakodnevno 2 tablete prije obroka, te čekala rezultat. Došao je i travanj, za mene kritičan mjesec kada kreće alergija. Cijeli travanj protekao je samo s neznatnim šmrcanjem, bez crvenila očiju i teškog disanja kao inače. Moram vas pohvaliti na ovoj formuli, jer sam do sada isprobala zaista sve što postoji na tržištu i ništa od toga nije niti sluga vašem Vein protexu. Ovo je bilo moje najmirnije proljeće do sada i na tome vam zaista hvala. Ostat ću vaš vjeran korisnik, jer ste opravdali moja očekivanja.
Svako dobro,
Zdenka K., Osijek
Cirkulacija
Znamo da se za cirkulaciju često koristi i preporučuje ginko, koji neupitno ima svoje mjesto u rješavanju tegoba nedostatne cirkulacije. No, OPC-proantocijanidini su daleko, daleko učinkovitiji i bolji. Naime, treba znati da snažno poticanje cirkulacije u slučaju kada su krvne žilice glave i mozga slabe i sklone pucanju baš i nije najpametniji korak. Upravo ovdje dolazi do izražaja neupitna učinkovitost i jedinstvenost ovih tvari – potiču cirkulaciju, ali istodobno sprječavaju pucanje sitnih i osjetljivih krvnih žilica. Ovo je naročito značajno u slučajevima visokog krvnog tlaka koji, sve češće, doprinosi pojavi moždanog udara uslijed pucanja krvnih žilica mozga.
Oni ne samo da snažno potiču krvotok, već sprječavaju agregaciju trombocita i stvaranje ugrušaka, vrlo uspješno rješavaju tegobe poput tinitusa i glavobolja povezanih s visokim krvnim tlakom… Jedna velika studija ukazuje na važnost OPC-a zbog sprječavanja nastajanja ugrušaka kao posljedice dugih zrakoplovnih letova i dugotrajnog sjedenja.
Zbog svega navedenog, možemo bez pretjerivanja reći da su oligomerni proantocijanidini najveći zaštitnici krvnih žila i cirkulacije.
Zaštitu cjelokupnog kilometarskog spleta krvnih žila i vezivnog tkiva od pucanja, degeneracije i propadanja s punim povjerenjem povjerimo upravo ovim jedinstvenim i u prirodi rijetkim tvarima.
Vene i bolne noge
Najbolje dokumentirana uporaba OPC-a je u slučaju kronične venske slabosti/insuficijencije, poremećaja blisko povezanog s varikoznim venama. U oba slučaja primjenom OPC-a postiže se smanjenje bolova, nateknuća, grčeva, osjećaja težine u nogama, a vene bivaju manje vidljive.
Hemeroidi
Prema nekim istraživanjima, gotovo polovica populacije će razviti hemoroide do 50. godine života, pogotovo žene. Istraživanje objavljeno u časopisu Phytotherapy Research otkriva da OPC-i imaju jaka protuupalna i antitrombotička svojstva koja mogu biti korisna osobama s hemoroidima, kako za akutne i kronične terapije, tako i za sprječavanju njihove pojave. Profesor Peter Rohdewald, koautor studije ističe da tretman OPC-ima, lokalno i oralno, smanjuje jakost i trajanje boli te krvarenja. Studija provedena na Sveučilištu D’Annunzio u Italiji pokazuje odsutnost komplikacija i krvarenja kod osoba koje su koristile pripravak s OPC-om i to već nakon sedam dan korištenja.
Zadržavanje tekućine, edemi
Neka istraživanja daju mogućnost primjene OPC-a kod zadržavanja tekućine na način da se jača stanična propusnost. Tako se smanjuje naticanje uslijed djelovanja histamina (alergije), kod povreda ili ono nastalo nakon operativnog zahvata. Slično tome, OPC se može primjenjivati kod zadržavanja vode i naticanja kod PMSa.
Erektilna nemoć
Vezano za činjenicu da ove tvari, uz vitamin C, đumbir i hesperidin, snažno potiču cirkulaciju, ne iznenađije rezultat studije koja pokazuje djelotvornost OPC-a, samostalno ili uz arginin, u slučaju impotencije.
Astma
Dvije dvostruko slijepe studije ukazuju na značaj OPC-a kod astme jer dolazi do smanjenja simptoma astme.
Koža
Osim kolagena, OPC djeluju i na drugu bjelančevinu – elastin, čime ova tvar postaje zaštitnik zdravlja kože uzrokujući njezino usporenije starenje. Uporabom ove vrste procijanidina, koža će biti mekša, glatkija, s manje bora, a potiskuje se i stvaranje staračkih pjega i drugih pokazatelja starosti kože.
Vid
Kao jaki antioksidansi štite oko od degenerativnih promjena povezanih sa starenjem, a još značajnije djelovanje odnosi se na jačanje očne pozadine gdje se nalaze brojne sitne krvne žilice kojima se oko hrani. Poboljšava se prehrana oka i sprječava pojava dijabetičke retinopatije.
Kombinacija OPC-a, vitamina C (oblik koji ne oštećuje želučanu sluznicu), bioflavonoida, đumbira, MSM-a donosi još mnoge dobrobiti – doprinosi usporavanju općeg starenja organizma posebno krvnih žila, tetiva, sluzokože, tkiva oka i mozga; djeluje protutumorski, antioksidativno, pruža zaštitu srcu, poboljšava noćni vid, korisna kod lupusa (SLE), visokog krvnog tlaka, oštećenja jetara, za gipkost i mekoću kože, protiv bora i staračkih pjega, olakšava tegobe kod varikoznih vena, sprječava pucanje kapilara, utječe na smanjenje LDL kolesterola, sprječava se nastanak edema, nateknuća i upala, poboljšava se stezljivost/rastezljivost stijenke crvenih krvnih stanica i učinkovitija doprema kisika do tkiva.
Vein ProteX
Vein ProteX

60 tab
Cijena za članove:
kartično i obročno plaćanje: 216,84 kn
ostala plaćanja: 206,00 kn
197 BB | 164,8 KB

AKCIJA!
Ako naručite dva VeinProtexa na jednom računu, dodatno ostvarujete 10% popusta!
Vrijedi od 15. svibnja do 15. lipnja 2016.

Naruđbe putem:Calivita web shop Vein Protex
Naruđbe za inozemstvo : putem E-mail-a:mirta.mudri@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar