nedjelja, 26. srpnja 2015.

GRAVITAL JUICE VIRUSI ,BAKTERIJE,UPALE,REUMA,ARTRITIS,RAK

Gravital Juice NARUČI ODMAH

Supervoće u akciji
Glavni aktivni sastojak GraVital Juice preparata je graviola (Annona muricata), kao i već dobro poznata i omiljena biljka Aloe Vera. Graviola koja raste u Srednjoj i Južnoj Americi, gdJe lokalni domorodci već vjekovima koriste velike zelene trnovite plodove ove biljke za tretiranje bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i protiv raznih upalnih procesa. Ukus biljke podjseća na mješavinu jagoda i ananasa, i sadrži velike količine vitamina C i B, kao i mineralne tvari. Voćni sok sadrži još i mangostin i nopal.
Kome preporučujemo?
Simptomi nedostatka
Zahvaljujući antibakterijskom i antivirusnom djelovanju, graviola i Aloe Vera mogu doprinjeti tome, da se savladaju štetni uzročnici koji napadaju organizam.
U slučaju gljivičnih oboljenja.
Za ublažavanje simptoma upala, upale zglobova i reumatskih bolova.
Ukoliko tražite efikasnu antioksidativnu zaštitu, graviola sa svojim visokim sadržajem vitamina C može se uspješno  izboriti sa štetnim djelovanjem slobodnih radikala.

Prirodna obrana :Naš organizam skoro neprestano biva izložen napadima oboljenja bakterijskog porijekla. Takvo je na primjer i pijelitis (upala karlice bubrega), upala krajnika (česta pojava zimi), kao i upala pluća i bronhitis. U tim slučajevima jedna kura antibioticima može predstavljati rješenje. U tim slučajevima, neophodno je uzimati i probiotike, o čemu smo već i ranije pisali, međutim, rijetko je pisano o tome, kakva prirodna sredstva mogu da se koriste u svrhu zamjene antibiotika, ili da se pojača njihovo dejstvo. Ekstrakt graviole se pokazao uspješnim u sprečavanju širenja i razmnožavanja više vrsta bakterija, dok se za polifenole Aloe Vera dokazalo antibakterijsko dejstvo čak i u slučaju bakterija poput E.coli, Staphylococcus aureus ili Pseudomonas.Ne treba ništa skrivati-Virus herpes simpleks, koji je odgovoran za nastajanje herpesa na usnama, mnogim ljudima otežava život. Oslabljeni imuni sistem, povišena temperatura, uzimanje antibiotika, stres kao i menstruacija, mogu izazvati pojavu tih bolnih ranica, koje često ograničavaju i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Jedno (laboratorijsko) ispitivanje je pokazalo, da je ekstrakt graviole spriječio razmnožavanje virusa herpesa. A to dejstvo graviole se može dodatno jačati uz anti-infektivno djelovanje Aloe Vere.
Zaboravite na reumu!
Upale su zaštitna reakcija organizma na djelovanje nekog patogena, ili neke unutrašnje ili vanjske povrede. U brojnim slučajevima je potreban i tretman za smanjivanje upale, pošto zapaljenje često može da izazove i pojavu bolova. Tipičan primer ovakve vrste upala su artritis i reuma. Graviola, Aloe Vera i mangostin mogu djelotvorno pomoći u savlađivanju takvih upala.
Prirodna odbrana
Naš organizam skoro neprestano biva izložen napadima oboljenja bakterijskog porijekla. Takvo je na primjer i pijelitis (upala karlice bubrega), upala krajnika (česta pojava zimi), kao i upala pluća i bronhitis. U tim slučajevima jedna kura antibioticima može predstavljati rješenje. U tim slučajevima, neophodno je uzimati i probiotike, o čemu smo već i ranije pisali, međutim, rijetko je pisano o tome, kakva prirodna sredstva se mogu koristiti u svrhu zamjene antibiotika, ili da se pojača njihovo djelovanje. Ekstrakt graviole se pokazao uspješnim u sprečavanju širenja i razmnožavanja više vrsta bakterija, dok se za polifenole Aloe Vere dokazalo antibakterijsko djelovanje čak i u slučaju bakterija poput E.coli, Staphylococcus aureus ili Pseudomonas.
Zašto CaliVita?
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
· CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvalitete.
· Uvijek se trudimo koristiti sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
· Tokom procesa razvoja primjenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
· Dajemo 100% garanciju na kvalitetu za sve naše proizvode.
· Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunske kvalitete.
· Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutske kvalitete.
· Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontroliraju od strane FDA (Ured za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj suradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvijek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.
Da li ste znali?

GraVital Juice kao tečni ParaProteXPreparat- ParaProteX ima izuzetnu popularnost među članovima i korisnicima CaliVita Internationala, jer je zahvaljujući svom izuzetno efikasnom dejstvu koje ostvaruje protiv virusa, bakterija i gljivica, uspješno pomogao u rješavanju zdravstvenih problema mnogih osoba. GraVital Juice tečni preparat može pomoći svim onim osobama, koje ne vole koristiti tablete, ne mogu ih progutati, ili bi voljeli da uživaju u svim prednostima koje pruža jedan sličan preparat porijeklom iz organskog uzgoja.
GraVital Juice kao tečni ParaProteX
Vrše se brojna ispitivanja, koja za cilj imaju dokazivanje efikasnosti dejstva graviole protiv malignih obolenja. Najveći i najstariji privatni centar za ispitivanje malignih oboljenja, Memorial Sloan Kettering Cancer Center, već je dao izjavu, da iako još nisu vršena ispitivanja na ljudima, ali preliminarna ispitivanja ukazuju, da ekstrakt gaviole može uspešno da spriječi razvoj raka dojke, pankreasa i kože.

Sastav:
9585 mg Pire ploda organske graviole
8580 mg Organski Aloe Vera sok
1430 mg Pire organskog mangostina
1430 mg Organski nopal
Pakovanje :946ml,nakon otvaranja držati u hladnjaku,prije upotrebe protresti

Ukoliko živite izvan Hrvatske,naruđbe putem:mirta.mudri@gmail.com
Pažnja!
Ne preporučuje se osobama koje pate od neurodegenerativnih oboljenja.
Ne postoje raspoloživi podaci o potencijalnom uticaju u slučaju prijmene tokom trudnoće ili dojenja.

Nema komentara:

Objavi komentar