četvrtak, 20. studenoga 2014.

NOVO u Hrvatskoj - PRIRODNI ASPIRIN

WHITE WILLOW

Kora bijele vrbe sa salicinom - 100 tableta

Kora bijele vrbe se koristi u narodnoj medicini već stoljećima. Bijela vrba (Salix alba) je vrsta drveta koja raste u Centralnoj i Južnoj Europi i u Sjevernoj Americi. Salicidni glikozidi koje dobijamo iz kore ovog drveta, u našem organizmu oslobađaju salicilnu kiselinu.

Kome preporučujemo?
Bijela vrba (Salix alba), poznatija pod nazivom „tužna vrba”, raste na vlažnim terenima. Njena kora se već stoljećima koristi u narodnoj medicini. Kineski liječnici su je koristili prije više tisuća godina, ali su je stanovnici zapada upoznali mnogo kasnije. U prvom stoljeću nove ere, Dioskorid je bio prvi koji je shvatio da kora bijele vrbe posjeduje korisna svojstva po čovjeka. Stoljeće kasnije, Galen – poznati rimski liječnik je prepoznao isceliteljske moći ovog drveta. Kora bijele vrbe je bogata salicinom (salikozid), salikortinom, i drugim glikozidima, taninskom kiselinom, smolom, oksalatom i drugim enzimima. Prolazeći kroz crijeva, salicin „ispušta” svoja blagotvorna svojstva nakon transformacije u jetri. U našem organizmu, salicin se transformira u salicilnu kiselinu, ali je ispoljavanje neželjenih dejstava ovako nastale kiseline neusporedivo manje od onih koje izaziva aspirin. Opće je poznato da aspirin, pogotovo u visokim dozama, šteti organima za probavu, izazivajući mučnine, proljev, pa i krvarenja i pojavu želudačnih grizlica, i da takođe može dovesti do alergijskih reakcija. Sve ove nuspojave mogu biti eliminirane pravilnom upotrebom kore bijele vrbe.

Upotreba:
2-3 kapsule dnevno sa čašom vode 

Sastojci:
400 mg prah Kore Bijele vrbe (Salix alba)

PAŽNJA!

Pridržavajte se propisane doze
Djeca i adolescenti ne bi trebalo da koriste ovaj preparat.
Osobe koje ne smiju unositi salicilnu kiselinu u svoj organizam, ne bi trebalo da koriste ovaj preparat.
Osobe Koje uzimaju lijekove trebaju SE PRIJE uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se i osobama sa čirom želuca dvanaesnika te bolestima bubrega jetre, astmom, trudnicama i dojiljama.

Kod prve naruđbe naših proizvoda u iznosu preko 150 kn POŠTARINA GRATIS! -za Hrvatsku.
Za druge zemlje ću objasniti pojedinačno svakom zainteresiranom sve u vezi naruđbi naših proizvoda.

Naruđbe za Hrvatsku i inozemstvo :
putem web shop-a:Calivita Mirta - web shop
tel.: 098 582 483
tel.za inozemstvo: 00 385 98 582 483
E-mail: mirta.mudri@gmail.comŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Nema komentara:

Objavi komentar