Preskoči na glavni sadržaj

NOVO u Hrvatskoj - PRIRODNI ASPIRIN

WHITE WILLOW

Kora bijele vrbe sa salicinom - 100 tableta

Kora bijele vrbe se koristi u narodnoj medicini već stoljećima. Bijela vrba (Salix alba) je vrsta drveta koja raste u Centralnoj i Južnoj Europi i u Sjevernoj Americi. Salicidni glikozidi koje dobijamo iz kore ovog drveta, u našem organizmu oslobađaju salicilnu kiselinu.

Kome preporučujemo?
Bijela vrba (Salix alba), poznatija pod nazivom „tužna vrba”, raste na vlažnim terenima. Njena kora se već stoljećima koristi u narodnoj medicini. Kineski liječnici su je koristili prije više tisuća godina, ali su je stanovnici zapada upoznali mnogo kasnije. U prvom stoljeću nove ere, Dioskorid je bio prvi koji je shvatio da kora bijele vrbe posjeduje korisna svojstva po čovjeka. Stoljeće kasnije, Galen – poznati rimski liječnik je prepoznao isceliteljske moći ovog drveta. Kora bijele vrbe je bogata salicinom (salikozid), salikortinom, i drugim glikozidima, taninskom kiselinom, smolom, oksalatom i drugim enzimima. Prolazeći kroz crijeva, salicin „ispušta” svoja blagotvorna svojstva nakon transformacije u jetri. U našem organizmu, salicin se transformira u salicilnu kiselinu, ali je ispoljavanje neželjenih dejstava ovako nastale kiseline neusporedivo manje od onih koje izaziva aspirin. Opće je poznato da aspirin, pogotovo u visokim dozama, šteti organima za probavu, izazivajući mučnine, proljev, pa i krvarenja i pojavu želudačnih grizlica, i da takođe može dovesti do alergijskih reakcija. Sve ove nuspojave mogu biti eliminirane pravilnom upotrebom kore bijele vrbe.

Upotreba:
2-3 kapsule dnevno sa čašom vode 

Sastojci:
400 mg prah Kore Bijele vrbe (Salix alba)

PAŽNJA!

Pridržavajte se propisane doze
Djeca i adolescenti ne bi trebalo da koriste ovaj preparat.
Osobe koje ne smiju unositi salicilnu kiselinu u svoj organizam, ne bi trebalo da koriste ovaj preparat.
Osobe Koje uzimaju lijekove trebaju SE PRIJE uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se i osobama sa čirom želuca dvanaesnika te bolestima bubrega jetre, astmom, trudnicama i dojiljama.

Kod prve naruđbe naših proizvoda u iznosu preko 150 kn POŠTARINA GRATIS! -za Hrvatsku.
Za druge zemlje ću objasniti pojedinačno svakom zainteresiranom sve u vezi naruđbi naših proizvoda.

Naruđbe za Hrvatsku i inozemstvo :
putem web shop-a:Calivita Mirta - web shop
tel.: 098 582 483
tel.za inozemstvo: 00 385 98 582 483
E-mail: mirta.mudri@gmail.comŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

APOTEKA IZVOR ZDRAVLJA -za čitatelje iz Bosne

Dragi čitatelji iz Bosne predstavljam Vam

                                                      APOTEKU IZVOR ZDRAVLJA,

kod mene u Caliviti možete naći preko 100 visokokvalitenih prirodnih proizvoda za zdravlje djece i odraslih.
Naša firma vrlo uspješno posluje već 25 godina u 38 zemalja Europe i svijeta.
Imamo sve certifikate da smo 100 % prirodni asortiman kako od strane Ministarstva Zdravlja tako i od međunarodnih kuća koje se bave certificiranjem dodataka prehrani.
Poslom preporuke prirodnih Calivita preparata bavim se preko 16 godina.Surađujem s timom liječnika ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima da bi dobili što kvalitetniju preporuku naših preparata.
Ako trebate pomoć u odabiru preparata javite mi se porukom u inbox. Preparate šaljemo brzom poštom iz našeg zastupstva u Sarajevu. Ukoliko imate naruđbu naših proizvoda u iznosu do 95 KM tada je poštarina 9KM, za prvu naruđbu proizvoda preko 95 KM je poštarina 4 KM, ZA sve naruđbe preko 200 KM poštarina je GRATIS. Ako …

Calivita - pridružite nam se

Calivita već godinama gradi mostove prijateljstva i temelje zdravlja,
budite i vi dio našeg tima nasmijanih,vedrih,pozitivnih ljudi-
Calivita slijedite ovaj link i znajte da ste na pravom mjestu:http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/

SambuRex – kralj imuno zaštite! Naruđbe za Hrvatsku,Bosnu,Sloveniju,Srbiju..

SambuRex – kralj imuno zaštite!
Izabrali ste odlično! SambuRex se pokazao kao fantastičan saveznik u ova zimska vremena. Odlično podiže imunitet i suvereno „diže iz kreveta“ kad ste nahlađeni. SambuRex je tekuća formula koja sadrži bazgu, dvije vrste ehinaceje, kozlinac, cink i C vitamin. Bazga, koju poznati liječnik Sebastian Kneipp opisuje kao dobrog kućnog duha, stoljetni je pratilac čovjeka diljem svijeta. Tako je sok bazginih bobica korišten i za vrijeme epidemije gripe u Panami 1995. godine. U njemačkom centru za istraživanje hrane Bundesforschungsanstalt u Karlsruheu, znanstvenici su dokazali da antocijanidini bazge poboljšavaju rad imunološkog sustava poticanjem proizvodnje citokina, bjelančevina koje djeluju kao glasnici u imunološkom sustavu kako bi se regulirao imunološki odgovor i tako pomažu tijelu da se brani protiv bolesti. Ljudi s gripom koji su koristili bobice bazge imali su manje ozbiljne simptome i kraće vrijeme trajanja bolesti od onih koji ih nisu koristili. Pos…