petak, 7. veljače 2014.

Proizvodi djeluju vi pišete

Proizvodi djeluju - vi pišete (zima 2013.)

Prirodnim sredstvima kod reaktivnog artritisa

Pozdrav članovima CaliVite,
Ulazim u šestu godinu druženja s CaliVitom i već te godine svjedoče o zadovoljstvu vašim proizvodima. CaliVitine proizvode sam počela koristiti zbog reaktivnog artritisa koji je buknuo prije šest godina, nakon mojeg trećeg poroda. Kako je isključena autoimuna podloga bolesti, liječnici su mi umjesto agresivne terapije kortikosteroidima predložili biljne pripravke koji će, po njihovim riječima, biti sporiji no neće izazivati štetne posljedice po organizam. Od tada do danas zaredale su se razne bočice – Paraprotex, Garlic, Klorofil, Joint Protex, Oxy max, Ocean21, Oregano Oil, Strong Bones, Chelated Zinc, C-300. Prava mala kolekcija koja je zaista promijenila moj život na bolje.
Zahvalna,
M. K. iz Zadra

Oxy Max kod plućnih problema

Poštovani,
S CaliVitom sam se upoznala još 2006. godine. Iskušali smo čitav niz proizvoda, a ponajviše ih je koristio moj suprug zbog svojih zdravstvenih tegoba. Posebno bismo istaknuli Oxy Max i koenzim CoQ10 sublingual koji su i suprugu i kćeri od velike pomoći. Oboje ujutro popiju svojih 20 kapi i zahvaljujući tome suprug, inače plućni bolesnik, već nekoliko mjeseci nije morao odlaziti na infuziju, nema napadaja i lakše diše. Moja poznanica, čiji je suprug također plućni bolesnik, ima isto iskustvo, što nam samo potvrđuje vrijednost ovog proizvoda. Zahvaljujući Oxy Maxu i koenzimu Q10, ima znatno blaže i rjeđe migrene i lakše podnosi rad s djecom. Sve što sam do sada davala suprugu, od Culevita, Noni soka, Oceana21, koenzima Q10 do Oxy Maxa imalo je učinka, on se jako dobro oporavio i više smo nego zadovoljni. Naše smo zadovoljstvo prenijeli i na ljude oko sebe, naše prijatelje, poznanike, susjede te mogu reći da je CaliVita stekla dobar ugled na Braču.
Capković Zlata, Brač

Masnoća pod kontrolom

Dragi čitatelji,
Moj muž je najuporniji čovjek na svijetu. Već 10 godina uporno, strpljivo i nadasve odgovorno uzimaCholestone. Priča je počela prije 10 godina kada mu je liječnik dijagnosticirao povišene trigliceride. Na promjenu prehrane nije reagirao, a na propisane lijekove je razvio alergiju. Tada se odlučio za Cholestone, Nopalin i Soju lecitin. Već nakon nekoliko mjeseci trigliceridi su se počeli snižavati, da bi nakon godinu dana bili urednih vrijednosti. Potom je nastavio održavati stanje uzimajući svoju tabletu Cholestona, koji je postao kao dio naše obitelji. Zahvaljujući njemu moj suprug je zdrav, a obitelj sretna.
Srdačan pozdrav,
Ružica iz Slavonskog Broda

Virago i CIN

Poštovani,
Nedavno mi se poznanica povjerila kako ju je ginekolog upozorio da će morati na operaciju vezano uz promjene na vratu maternice. Radilo se o CIN-u 2 uzrokovanim HPV-om, za koji medicina još nije pronašla rješenje, a poznato nam je da može završiti zloćudnim promjenama. Nakon početne panike, odlučila se ne sjediti skrštenih ruku, već sama nešto poduzeti. Kao član CaliVite odmah se odlučila za Virago te potrošila dvije bočice. Nakon toga odlazi na pregled i saznaje da promjena više nema te da operativni zahvat neće niti biti potreban. I sam je liječnik bio iznenađen razvojem događaja, a kako stvari stoje,Virago će postati hit u ambulanti.
Pozdrav iz Gorskog Kotara!
Podaci poznati uredništvu

Za sve dodatne informacije i naruđbe za HRVATSKU I INOZEMSTVO
možete mi se javiti na E-mail :mirta.mudri@gmail.com
ili ih naručiti direktno s 25% popustom preko našeg web shop-a:http://zivjeti-zdravo.mycali.biz/

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA

Nema komentara:

Objavi komentar